Uitstekende voorlichting en uitleg over de hoekbank 1001 mogelijkheden.en uitleg.en de maat van de s

We zijn uitstekend geholpen.ook de juiste me dewerkers op de verschillende afdelingen.We waren van een stressless stoel naar de hoekbank gegaan.kleur uitgezocht.en terug naar de stoelen gegaan om een bijpassende kleur.te vinden.de winkel was eigenlijk al gesloten. Maar de Dhr.was op ons blijven wachten.Hij belde naar z.n vrouw dat hij wat later thuis zou zijn.En nam nog alle tijd voor ons.zodat we naar huis konden. En de aankoop was geregeld.Johan en Sandra.

Altijd een bezoek waard

Ik heb al geregeld aankopen gedaan. Ben altijd tevereden met de adviezen en aandacht in de winkel. De bezorging en montage is ook altijd prettig verlopen en kwalitatief goed.

De keuze is reuze maar we moesten veel geduld hebben

Er was weinig personeel door ziekte uitval en die er wel was, was net beter maar was er helemaal uit omdat ze lang ziek was geweest. Veel zoeken! Ook gedoe met opladers van I pad’s die zoek waren. Moesten veel geduld hebben maar wel prima geslaagd hoor. Mooie zaak! Maar op zondag gesloten?! Waardeloos, dan wil je niet verkopen!

Sfeervolle woonwinkel waar je graag komt!

Deskundig advies.

Een mooi bedrijf met een goede service

Hebben onze nieuwe meubels pas gekocht en kunnen zeggen dat we goed geholpen zijn en dat de service enz heel goed zijn en met vriendelijk personeel

We waren opzoek naar 1 kast . en hebben er twee besteld. uit een ruime sortering,

Goed geholpen!

Nu wachten totdat alles op tijd wordt geleverd. :)

Goed geholpen

Eerst rustig rond kunnen kijken en daarna prima geholpen door medewerker. Nam echt de tijd met lekker kopje koffie.

Diversiteit, kwaliteit, een groot assortiment

Heel tevreden over de verschillende aankopen van bed tot bureaustoel. Ook de ontmoeting met medewerkers is prettig, open en eerlijk, uiteraard met de nodige deskundigheid.

Zeer tevreden met de verkopers

Voor wat betreft de aankoop , moeten wij deze review laten passeren daar onze meubels in juli worden geleverd

Prachtige winkel

We zijn heel fijn geholpen zeer ruime keus een geweldige verkoper zeer aan te bevelen om te gaan kijken

Prettige winkel, genoeg keuze, fijn personeel.

Het totale plaatje klopt gewoon, een prettige ervaring.

Bezorging in overleg prima geregeld. Stoelen uit show room zagen uit als nieuw .

Mijn ervaring is . Uitstekende organisatie met aandacht voor kwaliteit en goede service

Er kwam snelle reactie op mijn mail dus het werd snel opgepakt.. Jammer dat de monteur het oplost maar dan geen behandelspul bij heeft, dus dat je daar weer zelf achteraan moet en weer moet betalen,.. dat is wel een negatief puntje betere service was als hij het bij had en gegeven had… Ik zou ze wel aanbevelen maar meer omdat je wilt dat je probleem opgelost word

Geen gezeur over service bij garantie

Al 40 jaar klant bij Bouwman Potter. Al er eens iets niet goed is wordt het toch weer perfect opgelost. Ga zo door !! Vriendelijk en goede service

Een nare verassing!

We zijn al jaren klant bij jullie, maar nu kwamen we toch voor een onverwacht nare verassing te staan. Na onze aankoop van een bankstel en vloerkleed bleek dat er bijkomende kosten bij kwamen. Voor het instaleren van het bankstel worden kosten berekend, net zoals er voor het leveren tegenwoordig kosten worden berekend. En of je nu één stoel koopt of een volledige inboedel, je betaald dezelfde kosten volgens de verkoopster, ook appart! Voor de inname van oude meubelen moet je ook al €20,- per stuk betalen, terwijl je er voorheen dikwijls geld voor terug kreeg. Ik begrijp dat er soms dingen veranderen met de tijd, maar de keuze om een volgend keer voor een andere meubelboulevard te kiezen wordt nu toch eenvoudiger. John vd Horst

in een woord goed

Totaalprijs voor onze order2.755,00 euro maar je kan praten als brugman er kan niets geen korting maar ook geen aardigheidje vanaf. Zelfs geen kadobon heel jammer een gemiste kans,

Ik kom hier nooit meer, ik heb nieuw meubilair nodig maar heeft besloten dit elders aan te schaffen

Diep treurig komen hun afspraak niet na afleveren goederen Waren erg slordig met het opmeten van de gordijnen hierdoor heb ik ongeveer 4 maanden gewacht tot dat ik mijn gordijnen had hangen Bij het ophangen van de gordijnen de gordijnen vergeten mee te nemen Nee ik zal een ieder afraden om naar Poortvliet te gaan

Heel goed.

Het is prettig winkelen daar. Fijn en deskundig geholpen.

Mooie meubels gekocht bij de outlet 007

Zeer goede service, hadden 2 vitrinekasten gekocht en deze thuis laten bezorgen. Hebben zelf de kasten op zijn plaats gezet. De sleutels waren op de achterzijde van de kast geplakt en bij het opendraaien van de kast brak deze gelijk af. Hebben we gelijk gemeld en de service dienst heeft het bij ons heel netjes weer in orde gebracht en had gelijk 2 nieuwe sleutels bij.

fijn geholpen

Alles goed afgeleverd zijn heel tevreden

Super deskundigen verkopers!

Goed, uitgebreid en nemen alle tijd voor je om goed te kunnen adviseren!

Gingen voor een ombouw met kasten e.d.

Gingen voor een ombouw en nachtkastjes, linnenkast en een commode kopen, goed geslaagd. De monteurs waren weg en wilde onze eigen bodems en bedden erin leggen, toen kwamen wij wat te kort. Hadden gesproken over 2x 80cm bedden maar kreeg een ombouw van 1.80 mtr. Daarna zijn wij weer nieuwe bodems en bedden wezen kopen, waar wij niet op hadden gerekend op deze uitgave. De monteurs hadden de poten van de bodems op verschillende plaatsen gezet, en kon haast niet eronder stofzuigen, waarna wij ze zelf gelijk hebben gezet.

Redelijk

1. Twee keer telefonisch contact opgenomen met uw organisatie, twee keer meer dan een kwartier op de wachtlijst moeten staan voordat ik contact kreeg met een medewerker. Is weinig klantvriendelijk.

Super sevice

Correct, geduldig en vakkundig geholpen met het uitzoeken en bestellen van onze zithoek!

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire