Heel goede service ,vriendelijk personeel mooie kwaliteit, zeer tevreden

Prettige en deskundige medewerkers in een kwaliteitswijnen.

We werden door hele deskundige verkopers geholpen in een prettige en aangename sfeer en Woonboulevard Poortvliet heeft een zeer overzichtelijk en groot assortiment.

Goed geholpen , goede uitleg en zeker niet opgedrongen worden, kortom super!

Showroom model van de Outlet

Top service en snel geleverd. En de bank zit onwijs goed.

heel goed hoeft niet verbetert te worden. heel heel goed

goed geholpen met wat wij zochten heel vriendelijk fantastisch winkel

Vroeger top service, om die reden terug gegaan, helaas...

Verleden jaar een bank gekocht bij Weyts, een bank Prisma 3 zits, thuisbezorgd zit de bank vreselijk, voel mij net een kabouter, mijn voeten bengelen boven de grond, een keiharde zitting en een achterover hellende rugleuning maakt het "comfort" compleet, gevraagd aan klantenservice of er geen kleinere poten besteld konden worden, volgens de fabriek hadden ze deze niet, op internet wel te bestellen zagen we, misschien moest de bank nog ingezeten worden... ?Daarmee was de kous af! Nu ruim een jaar later is de bank nog steeds een ramp, echt een miskoop waar we nog lang spijt van gaan krijgen!

alles goed gegaan

alles was netjes ingepakt

netjes goed Bezorgd.kwaliteit zeer goed Ik zal iedereen aanbevelen om bij Woonboulevard Poortvliet gaan kijken en natuurtijk ook te kopen

redelijk positief

Gezien de coronamaatregelen niet helemaal goed te boordelen, ze doen in ieder geval hun best. Bestelde driezitsbank is in ieder geval conform de afspraken goed afgehandeld. Jammer als je een redelijk duur bankstel koopt dat men er dan niet, een eerste, onderhoudssetje er bij doet.

prachtige meubels geleverd

wij zijn erg goed geholpen in de winkel, bij onze keuze en het is allemaal perfect afgeleverd.

Klacht nog niet afgehandeld

De klacht is nog niet afgehandeld, de verlichting van de kast doet het niet en is volgens de monteur niet te repareren. Er moet een nieuwe verlichting besteld worden en ik hoop dat dit ook aan u is doorgegeven.

Supermooie meubels lang gewacht maar dan heb je ook wat

Meubels zijn eindelijk binnen na 16 weken Zijn er super blij mee Bezorgers topservice alles werd uitgepakt en karton en plastic werd netjes meegenomen en meubels op plek gezet verlichting aangesloten klaar nu gaan we genieten

Reparatie snel en goed uitgevoerd.

Na levering bleek een schroef niet aan te draaien te zijn in een van de stoelen. Dit heb ik gemeld en men verzekerde dat de stoel vervangen zou worden, plus levering van een bus protectiespray. Na een zeer vroeg telefoontje kwam er een man die de stoel onderzocht en constateerde dat de stoel eenvoudig te repareren zou zijn. Hij nam hem mee naar zijn auto en bracht hem keurig gerepareerd terug.

Weten wat ze verkopen goede service vriendelijk personeel

Goed geholpen nemen de tijd had mijn meubels kleine beschadiging gebeld week later al gerepareerd.

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen en ik kon mijn pakket volgen via track and trace. Product voldoet aan de verwachting

Mooie producten en snel geleverd!

Heel goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen met de koop van onze wandlampen. Verkoopster kwam met top oplossing.

Tot op heden niet best

Vorige week donderdag bestelde én betaalde ik een wijnkastje. Op de site stond levertijd 1 à 2 werkdagen. Op zaterdag had ik nog steeds geen bevestiging ontvangen, dus heb ik gebeld. Aardige mevrouw die echter niet veel voor me kon doen want "de afdeling sales werkt niet in het weekend, maar ik ga het aan hen doorgeven." Gisteren, maandag, ontving ik om 11.51 uur een orderbevestiging met de mededeling dat het kastje in week 35 (deze week) geleverd ging worden. Daarop heb ik weer gebeld omdat ik wel graag wil weten op welke dag ik moet thuisblijven om het kastje in ontvangst te nemen. De mevrouw aan de telefoon kon er allemaal niets aan doen, het kastje zou gistermiddag aan PostNL worden meegegeven, daarvan zou ik meteen bericht krijgen en ja.... hoe lang PostNL erover deed, daar kon zij niets over zeggen, misschien twee of drie dagen. Toen ik haar erop wees dat de website vermeld dat de levertijd 1 à 2 dagen was, kon dat volgens haar helemaal niet. Maar ze zou het doorgeven, goedemiddag. U begrijpt, ik ben niet blij.

Uitstekende service!

We hebben er lang op moeten wachten [maar dat was bekend]. Toen hij eenmaal hier aankwam onze hoekbank waren we ontzettend blij. De service was geweldig, bank werd uitgepakt en helemaal voor ons op z'n plaats gezet, nadat de poten er onder waren gezet. Dus chapeau voor de jongens die dit hebben gedaan!!!

Voldoende en goede keuzes.

Ook in de coronatijd vriendelijk en volgens de wettelijke bepalingen goed geholpen.

Kon niet beter.!!!!

Alles werd keurig van te voren geregeld. Oude meubels mee genomen, nieuwe netjes gemonteerd en op de plaats gezet. Karton plastic ed alles netjes opgeruimd en mee genomen PRIMA!!!!!

is zeer goed

ik koop al bij vanaf 1988 bij woonboulevard in poortvliet .En nu nog altijd, omdat ik zeer tevrede ben .Met dank ook aan de bezorgers .

supersnelle levering

Via email gevraagd of de folderprijs niet geldt voor de webshop, omdat mijn artikel daar voor de normale stond. Webshop werd direct aangepast en na bestelling volgende dag in huis. Top.

Groot aanbod en vriendelijk personeel.

Wij hebben in jullie winkel een prachtige Montel bank gekocht, en zijn daarbij super goed geadviseerd en correct op alle punten door de medewerker geholpen. Maar wat ons erg gestoord heeft is dat overal in de winkel pamfletten hangen van Sale kortingen waaronder ook een met "Krijg nu tijdelijk 5% korting op alle banken" maar daar horen dan weer "kleine lettertjes bij, en dat merk je dan als de factuur wordt opgemaakt. Geen Korting !! Jammer kost 2 punten in de score.

teleurstellend

Wij kochten inmiddels een week terug een dressoir, via de webshop. Showroommodel, direct leverbaar. Inmiddels zijn we een week verder en weten we nog niet eens wanneer het dressoir geleverd wordt. Voor een item dat direct leverbaar is, en waarvoor we ook nog 65 euro bezorgkosten hebben betaald vind ik dit een slechte service. Wel heb ik deze week al 2x een mail gehad met een verzoek mijn aankoop te beoordelen. Over mijn aankoop kan ik nog geen zinnig woord zeggen, maar de afhandeling van mijn aankoop en het gebrek aan communicatie vind ik teleurstellend.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire