Professioneel

Dit keer een elektrische boxspring van Avek gekocht. Verkoper liet ons zonder moeite diverse matrassen en toppers uitproberen. Uiteindelijk de boxspring zoals opgesteld in de showroom genomen. We hopen dat de levertijd iets korter gaat zijn zodat dit binnen onze vakantie valt, en we uitgerust weer aan het werk gaan :) Juiste maatadvies Auping kussens gekregen ze slapen/liggen perfect. Met het enorme aanbod en omdat je toch een flinke uitgave voor komende tien jaar doet is advies van een ervaren verkoper zeker niet overbodig.

fijne prettige en vriendelijke winkelomgeving

Let wel goed op met wat er onder een aanbieding valt, de parasolvoet die onder de parasol bevestigd was was niet de voet die ook bij de parasol met voet, aanbieding hoorde. Wij waren in de veronderstelling dat de zichtbare voet ook bij de parasol aanbieding hoorde dat was dus niet het geval bleek bij levering. Daarnaast was naar ons inzicht ook het hoekkussen van de nieuwe lounche set niet identiek afgewerkt (genaaid) t.o.v. de andere kussens.

Schandalig slecht.

VOOR 6.000 €. TWEE LEREN RELEX STOELEN GEKOCHT EN EEN LEREN 2 ZITTER. VROEGEN OF ZE LANGS KONDEN KOMEN OMDAT DE TWEE RELEX STOELEN ZWAAR ROND DRAAIEN. WILLEN JULLIE DAAR 150€. VOOR REKEN. TE GEK VOOR WORDEN.

Geweldig bedrijf

Groot in omvang. Klein familie bedrijf Groot in keuze. Geschoold personeel. Fijne roting. Goed restaurant. Mooie parking.

Ruim en overzichtelijk

Wanneer wij om advies vroegen, werden we op professionele en vriendelijke wijze geholpen. Wat ons vooral opviel, was dat er geen opdringerigheid was, maar dat er echt geluisterd werd en geadviseerd op grond van wat wij zeiden en/of vroegen.

Goede informatie en service

Na onze zoektocht naar een relax stoel en gevonden met advies van uw medewerker voor goede kleur en verwachte levertijd in week 33 was hij al in week 29 leverbaar , en afhalen was goed geregeld .

Auping matras,

Arjan v Dijke en stage loper geven goede uitleg over de matrassen van Auping zoals voor heupen en rug en gewicht, na uitleg 2 matrassen besteld en nu nog wachten op de leveringen.

We hebben een nieuwe bank gekocht en zijn zeer tevreden hoe we geholpen werden, alles werd zeer goed verteld. In het verleden wat problemen gehad met barkrukken, werd ook perfect opgelost. Kortom wij zijn zeer tevreden met Woonboulevard Poortvliet.

prettig en behulpzaam geholpen

Na in twee keer bijna voor vijfduizend euro meubels gekocht te hebben, kregen we een tegoed bon die we niet mogen gebruiken bij aflevering, bij de webshop etc. We moeten om die te verzilveren weer ongeveer 100 km rijden en minstens voor 100 euro kopen. Daar heb je dus niets aan, en waren we wel flauw van.

Professioneel, deskundig, vriendelijk en meedenkend

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en adviezen. Deze was en is TOP. Al onze vragen werden beantwoord dan wel uitgezocht. We voel(d)en ons altijd welkom. Zowel de verkoopster als de verkoper waar we contact mee hebben gehad, dachten mee met de inrichting van onze nieuwe woning. We zijn dan ook zeer tevreden met onze aankopen bij WBPOORTVLIET.

Veel verschillende winkels onder 1 dak, dus voor alle benodigdheden een mogelijkheid. Vriendelijk geholpen en medewerkers name de tijd.

Vriendelijk en behulpzaam

Heel goed geholpen en geadviseerd. De verkoopster nam alle tijd om mij te helpen.

Prachtig bedrijf, veel keuze, aardige kundige mensen

In grote doolhof toch gevonden wat we op de site hadden bekeken. Daarna goed geholpen door zeer kundige en geduldige mevrouw.

Zeer tevreden.

Volop keuze, heel goed geholpen en goed geadviseerd. De verkoopster nam alle tijd om mij te helpen.

Een goede ervaring.

We zochten een ledikant met matrassen. Lattenbodems hadden wij al. We werden prima geholpen en met veel geduld begeleid. Alles was mogelijk en uiteindelijk zijn we prima geslaagd.

Al onze meubelen zijn van Poortvliet en we zijn tevreden.

Op onze nieuw bestelling moeten we echter 4 maanden wachten! Dat valt ons enorm tegen. Dit is ons nog nooit overkomen.

Top kwaliteit en super service

Mooie louncheset gekocht. Supersnel geleverd met prijsgarantie. Echt top.

Hele goede service

Hebben al diverse keren bij woonboulevard poortvliet gekocht. En ook nu weer keurig netjes geholpen ,dit was nu zelf telefonisch.

Snel, geholpen en prima informatie gekregen.

Wij zijn fantastisch geholpen een zeer goede uitleg en advies en ze naam de tijd voor ons .

Prettig

ik heb mijn meubels tegelijk gekocht en ervaarde goede service, vriendelijkheid. Na 3 dagen wilde ik iets veranderden aan mijn aankoop en werd weer vriendelijk te woord gestaan. tijdens dit gesprek werd gelijk gezegd dat dit geen probleem is. dit hoor je niet vaak.

positief

Correct bijgestaan door de verkoper.

Al jaren kopen wij bij poortvliet en altijd 100% tevreden. Ook de jongens die de meubels komen brengen zo vriendelijk en correct in de omgang!

Professionele verkoper.

Vanaf binnenkomst tot vertrek een goed gevoel, geven je echt het gevoel dat je welcom bent als klant. Professionele en sympathieke verkoper.

Goed verzorgde winkel en veelzijdig aanbod

Mijn outlet ervaring goede ontvangst gezellige sfeer en werknemers. Correct en duidelijk.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire