Goede prijs- kwaliteitverhouding.

wij zijn korrekt en zeer vriendelijk behandeld

ze dacht ook uitstekend mee.

Heel tevreden over de afhandeling van onze service-vraag. Ze hebben alles in het werk gesteld om te komen met een oplossingven die is ook gekomen.

Poortvliet is een leuke woon boulevard met ruime keuze.

Meubels/matrassen zijn duur maar ook van kwaliteit. Er zijn ook betaalbare meubels in de profijt afdeling bijvoorbeeld. Aardig en deskundig personeel om van jouw short list een keuze tussen 1 of 2 items te maken. Ze stoppen niet omdat het sluitingstijd is maar gaan nog even door om de koop te sluiten. Houd wel rekening met lange levertijden

Werken zo netjes en secuur

Goed geholpen, top adviseur, zeer tevreden

Erg goed geholpen , met kennis van zaken en juiste advies , product bevalt ook prima ,kom zeker nog een keer terug in deze winkel.

Afspraken worden niet nagekomen.

De donderdag na aankoop zou de stoel bezorgd worden. Nu wordt het 2 Augustus, een dag voor ons betrek naar het buitenland voor langere tijd. Dan nog maar afwachten of deze afspraak wel wordt nagekomen.

Verrassend groot aanbod

Ik ben in alle opzichten geslaagd,relaxstoel,kast en bank op een paar uur tijd gekocht.goed geïnformeerd e advies gekregen.ook bij de out-let nog een salontafel gescoord.

Prachtig gelegde pvc vloer. Goed geadviseerd!

Goed geholpen!

Fijne winkel en fijn personeel

Erg prettig bezoek , aardige mensen en perfect geholpen. Veel keus een aanrader voor iedereen

Geweldig!!!

Ons bezoek was heel fijn. Zijn prima geholpen voor een boxspring en linnenkasten.

Goed verleende aftersales!

In 2019 kochten wij een parasolvoethouder van 90 kg. waaronder zwenkwieltjes zaten. Deze gingen al (mede door het gewicht van de parasolvoet) binnen een jaar stuk waarna we zonder problemen een nieuw setje kregen aangeboden. Door omstandigheden werd de parasol vrijwel niet meer gebruikt maar na onze verhuizing eind vorige jaar bleken de wieltjes het weer niet te hebben uitgehouden. Ondanks dat we al 2,5 jaar verder waren kregen we zonder problemen weer een nieuw (iets sterkere uitvoering) setje wieltjes aangeboden. Helemaal geweldig. Waar vind je nog dat soort service!

Mooie vloer en uitstekend gelegd

Ik heb alleen de rekening van de vloer en het leggen nog niet toegestuurd gekregen

Mooie winkel met meubels in diverse prijsklassen.

Enorm aanbod en vriendelijk personeel, wij zijn er goed geholpen.

Goed verzorgd en mooi assortiment

Zoals altijd prettig geholpen en tot een goede keuze gekomen

Prima woonwinkel

Levering en service prima alles volgens afspraak verlopen

Goede voorlichting bij aankoop slaap kamer meubel.

Een groot bedrijf met de service en voorlichting van een klein bedrijf .

Gewoon perfect top

Alles was perfect en levering keurig netjes en personeel zeer kundig en netjes Top

prima, had 2 orders op 1 dag en in vorige review reeds weergegeven

prima, had 2 orders op 1 dag en in vorige review reeds weergegeven

Genoeg keuze bij woonboulevard Poortvliet! We zijn er blij mee!

Slechte service

In januari chaise lounge geleverd, binnen 3 weken kapot, in maart gemeld, zou zsm een monteur komen. Op 19 april monteur geweest, gasveer kapot, nieuwe besteld. Op 6 juni monteur geweest met nieuwe gasveer, 3 uur bezig geweest om te plaatsen maar kabel te kort, dus nieuwe kabel bestellen. Op 14 juni gesprek gehad met Dhr. Bouman dat dit niet kan, wilde niet weer 6 weken wachten. Toonde begrip en had gebeld met sevicebureau om spoed achter te zetten. Zou 2 tot 2 weken duren. Op 7 juli nog geen reactie, zelf maar weer gebeld. Zij weer gebeld service bureau. Zou geleverd worden in de week 20 augustus. Dus 9 weken later. Ga daar niet mee akkoord, te belachelijk voor woorden, en als ik geen contact opneemt hoor je vervolgens nooit meer iets van Poortvliet. Communicatie en service zeer slecht

op tyd gelevert

heb 2 stoeltjes gekocht waren goed alleen had ik wel prettig gevonden als er bij werd geschreven dat je ze zelf in elkaar moest zetten en als iemand van 99jaar viel dat tegen

onduidelijke planning en onaangekondigde annulering aflevering van goederen

In totaal heb ik drie e-mails en drie sms’jes gehad met daarin twee verschillende aflevertijden. Monteurs waren vriendelijk en behulpzaam maar lieten zich ontvallen dat er nog gebeld zou worden om duidelijk aan te geven, op welk tijdstip mijn bestelling daadwerkelijk werd afgeleverd. Ik heb nooit een telefoontje ontvangen. Daarnaast is er zonder kennisgeving een deel van mijn bestelling geannuleerd?

Goede service bij de verkoop vriendelijk maar ook bij de levering. En ook super dat er een afdeling bij jullie is waar mensen met een kleine portemonnee ook een goed bed kunnen kopen.

Aankoop en resttutie supersnel afgehandeld

Op de website stond dat meubel voorradig was. Helaas bleek dat niet het geval. Ik kreeg heel snel hierover bericht en een prima voorstel. Ben akkoord gegaan met het voorstel (cancel order en volledige teruggave van mijn betaling). Dit was allemaal binnen 2 dagen geregeld. Goede service.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire