Groot assortiment en vriendelijk personeel

Wij hebben de laatste keer een goed en deskundig advies gekregen waarna wij tot aankoop zijn overgegaan. Dit advies was vooral ook praktisch gericht. Het prijsniveau is gemiddeld.

Behulpzaam personeel en goede service

Alles in ons huis is van poortvliet. Goede kwaliteit en service. Heel erg geduldig en behulpzaam personeel.

Wel geslaagd, maar klant is zeker geen koning

De woonboulevard an sich was prima. Maar toen we onze nieuwe eetkamerstoelen wilden kopen weden we ronduit slecht geholpen. Het kind gaf tot drie keer toe echt totaal verkeerde informatie, zelfs nadat ik drie keer vroeg of wat ze zei wel klopte. Het was nl zo onlogisch wat ze zei, dat kón echt niet kloppen. Ze wist echt totaal niet waar ze over sprak. Maar even navragen ho maar. Pas op het laatst verbeterde ze wat ze gezegd had. Toen stond onze bestelling al in het systeem. Het duurde ook allemaal verschrikkelijk lang voor ze alles had gedaan wat ze moest doen. We hebben echt drie kwartier tussendoor moeten wachten, omdat ze steeds wegliep. Ik keek naar binnen waarom het allemaal zo lang duurde, leek het net alsof ze daar maar stond te dollen met een collega. En wij maar wachten. Van een zogenoemd ‘enthousiast team’ bij Poortvliet hebben wij niets gemerkt. Zei het kind aan het eind van het gesprek: ‘bedankt voor de koop. U mag nog iets gaan drinken.’ Maar de winkel ging ondertussen sluiten, de horeca ook. Dus ook dat ging niet door. (En we kregen de muntjes niet mee voor een volgende keer.) Het was ons allemaal niet gegund. Ook al kochten we zes nieuwe eetkamerstoelen (en we kochten niet de goedkoopste stoelen). Jammer allemaal. We willen nog een keer terug, want we hadden ook een mooie bank gezien. Maar we zitten er nu over te denken om toch maar elders verder te gaan kijken. We hebben er echt wel een kater aan over gehouden.

Wij zijn uitstekend geholpen door uw medewerker.

Goede informatie over aankoop en levering van het interieur-artikel. Wij gaan afwachten wanneer de bestelling geleverd wordt.

Goede resultaten

We zijn goed te woord gestaan. De. bestelling moet nog wel thuiskomen. En dan maar zien of we goed kunnen slapen

Bijzonder netjes en vriendelijk geholpen

Zoals een verkoper zijn werk hoort te doen kunnen vele een voorbeeld aan nemen

Met een goed gevoel naar huis. We zijn goed geholpen. Met koffie en hele lekkere appeltaart.

De verkoper heeft ruim de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Sjapoo.

Prima zaak.

Volop keuze voor elke portemonnee. Goed geholpendoor het personeel.

Prima geholpen

Goed geholpen en geadviseerd.

Prima uitleg over alles

Leuk om rond te neuzen,kopje koffie te nemen, gezellig personeel

goede ontvangst

zeer goed

Je wordt heel vriendelijk geholpen

Ik kom er heel graag veel keuze en vriendelijk medewerkers die voor je klaar staan

Zeer goed geholpen door de verkoper

Ik ben tevreden.

Ik kom graag in de winkel als ik uiteraard iets heb te kopen. En wordt goed behandeld door het aanwezige personeel. Dus…….houden zo. Gr. Peter

Goed en direct.

Fijne omgeving

goed behandeld

ldeaal zoveel keuze dat er is

Ruime keuze en prima service

vakkundige en vriendelijke verkoopmedewerkers Afspraken worden in de meeste gevallen nagekomen. Enkele uitzonderingen zoals een te late levering komen voor.

wij waren er voor een ledikant : de verkoopster was vriendelijk

verkoopster was ook goed in uitleg wij zij wel meer geweest altijd vriendelijk personeel

Hier kan je altijd wel vinden wat je zoekt

Zoveel keus zodat er altijd wel iets bij zit wat voor je bestemd is

Wisselend

Sommige mensen zijn zeer vriendelijk. Maar bij de assescoiresafdeling waar ik mijn kadovoucher wilde gebruiken ,maar niet het bedrag van 100 euro had kunnen uitzoeken vanwege gebrek aan tijd was het niet mogelijk om "iets" te regelen en het resterende bedrag later te besteden. Het kan natuurlijk zijn dat het de regel is die zij naleeft opgelegd door haar werkgever. Maar haar reactie naar een jonge medewerker die een vraag stelde doet het "ergste" vermoeden. Wat een oude zuurpruim. Tijd voor haar pensioen.

Prettig en overzichtelijk

Goede sfeer vriendelijke medewerkers behulpzaam goede afspraken te maken.

Het was een prettig bezoek

Ik heb eerst heel rustig zelf kunnen rondkijken. Ben toen naar een verkoopster gegaan. Zij heeft me vriendelijk en deskundig geholpen

Altijd een goede en uitgebreide collectie met klantgericht goed advies

We zijn echt vriendelijk ontvangen en geholpen bij de Baderie.

We zijn zeer goed geholpen door mevrouw van Weerdenburg bij onze zoektocht naar een nieuwe eettafel.

Wij zijn zeer goed geholpen door mevrouw van Weerdenburg. Zij heeft ons deskundig advies gegeven en heel aangenaam geholpen.

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

Over Woonboulevard Poortvliet

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd! Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!

Over Woonboulevard Poortvliet