Ruime keus, behulpzame personeel en een geweldige service .

Heel goed geholpen.

Wij hadden volop keus en werden heel klantvriendelijk behandeld.

Goed snelle en vriendelijke service

Heb een mooie opbergkast van Feelings op de web-site gezien, maar gezien de tijden was het niet mogelijk om de kast in de winkel te bezichtigen. Dus heeft een hele vriendelijke dame, foto's van alle hoeken gemaakt en naar mij toe gemaild. Bestelling was vrij snel bezorgd en de kast is nog beter dan op de foto's

Dankbaar dat jullie zo snel alles konden regelen.

We zijn al langer klant bij Poortvliet en zeer tevreden. Mocht er een kleinigheid mis gaan dan wordt het zo snel mogelijk opgelost. Bedankt .

top zaak

goed en deskundig geholpen

Een medewerker met veel kennis en ze nam de tijd om adviezen te geven

Ik kwam voor 2 hoofdkussens, met in mijn achterhoofd ook eens te kijken naar een nieuw matras. De medewerkster gaf mij al meteen een bakje koffie, kwam bij me zitten om te vragen wat de bedoeling was. Van het een kwam het ander. En inderdaad, mijn matras was wel aan vernieuwing toe. En inderdaad, ik wilde een goed merk-matras nu Haar adviezen hebben me tot aankoop gebracht. Geen spijt van hoor! Naar huis met 2 hoofdkussens, die tot nu toe al een goede koop zijn geweest.

We zijn uitstekend geholpen.

De verkoper wist erg veel over de matrassen, adviseerde ons prima, we zijn dan ook erg te vreden met onze aankoop. We zullen Woonboulevard Poortvliet dan ook zeker aan raden aan onze vrienden.

Heel fijn en deskundig geholpen

We hebben nu 6 eetkamer stoelen gekocht. Advies en deskundigheid was super. Vorig jaar tapijt voor trappen en overloop en zolder, gordijnen en rolgordijnen gekocht ook heel deskundig geholpen en een super goede stoffeerder gehad. Niets dan lof voor de woonboulevard

Meedenken

Uitstekende service en advisering

We zijn erg goed geholpen. We hadden een bankstel, een stoel en 4 eetkamerstoelen nodig. De adviseur op de afdeling was met andere klanten bezig, maar er werd direct een adviseur gevraagd van een andere afdeling. Deze kwam direct en hielp ons uitstekend. Totaal wel bijna € 5.000 besteed maar geen korting. Ik begreep later van onze dochter die vorig jaar een bankstel had gekocht dat ze ook geen korting had gehad, maar wel waardebonnen voor de deco-afdeling. Hier zou wat meer afstemming onderling over mogen wezen, zodat hierin een lijn getrokken wordt. Verder niets dan lof. Alles keurig en ordelijk opgesteld.

Superservice!

Vandaag 2 stoelen besteld, morgen geleverd!

minder goede communicatie binnen het bedrijf,jammer

Afgelopen jaar div items gekocht ,Verkoop adviseur goed maar papierwinkel icl mail contacten zijn stroperig men name orderverwerking,klachten info etc . Iedereen doet zijn/haar best maar het lijkt dat iedereen op zijn eigen eiland werkt . De wil is goed de mensen zijn netjes maar wat kost dat een tijd en ergenis . Mooi bedrijf Mooie meubels nette prijsstelling . Voor iedere beurs toegangkelijk. Met vriendelijke groet

Mooie je winkel

Prima winkel mooie spullen en je woord goed geholpen Ik kom er vaak

Goede service een dikke 10

Prima advies en levering

Onze boxspring werd volgens tijdsplanning geleverd en keurig geplaatst.

Hebben de websitebestelling naar tevredenheid opgepakt en uitgevoerd

Telefonisch contact was prettig. Aflevering efficiënt en vriendelijk

Tevreden

Goede begeleiding en uitleg.

Uistekende begeleiding

Op zoek naar iets voor in huis dit is de winkel. Ze helpen je fantastisch en sturen niet alleen op kopen kopen kopen. Ze luisteren wat je zegt en helpen je zo goed mogelijk naar de juiste keuze. Zoals al jaren de beste in de regio.

Super service!

Wij zijn fantastisch geholpen bij Weyts met het uitzoeken van onze nieuwe meubels en tapijt. Geweldig geholpen met de kleuren, zodat alles perfect bij elkaar past. Super goed interieuradvies gehad! Nogmaals dank!

Correct en zakelijk

De verkoopster beschikte over verkoop ervaring en tact, in die volgorde.

Tot nu toe heel tevreden met uitzoeken!

Hopelijk is dat ook zo met de levering Groet van mij Wilma

De grootste assortiment en beste service.

Zeer vriendelijk personeel en groot assortiment.

Veel keus en goede adviezen en vakkundig personeel!

Verkopen zoals je mag verwachten.

Bij de aankoop van nieuwe matrassen werden we geholpen door een in onze ogen zeer vakkundige en vriendelijke verkoper. Het proces verliep in alle rust waarbij alle mogelijk en onmogelijkheden werden besproken en uitgeprobeerd. Kortom top......

Tevreden naar huis

Vakkundig, meedenkend advies vriendelijke open verkoper we hebben een goed gevoel bij onze keuzes

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

Over Woonboulevard Poortvliet

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd! Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!

Over Woonboulevard Poortvliet