Goede geïnformeerd door verkoper

2 kledingkasten gekocht bij Woonboulevard Poortvliet. Samen met verkoper op basis van plattegrond toekomstige woning kasten samengesteld. Mooie kwalitatieve kasten die door monteur wordt geplaatst op aangeven datum van plaatsing. Prijs is acceptabel, ij heb geen zin om bij diverse bedrijven te shoppen. Woonboulevard heeft goede naam en daar vertrouw ik op!

De verkoopster weet waar ze over praat

Niet verkeerd, echter……

Er wordt gevraagd om een beoordeling te schrijven. Deze vraag is voor een relax fantauil, maar deze is nog niet geleverd. Wel heb ik problemen met de leverings data,s van onze bestelling van een 3 en 21/2 zits Bankstel welke geleverd zou worden in week 37. Na enige weken krijg ik de mededeling, wordt geleverd in week 38. Na enige weken neem ik zelf contact op om te vragen wanneer hij afgeleverd wordt, wordt dus geen week 38 maar 40, nu weer iets later krijg ik een mail na een mislukt belletje naar onze kant het wordt week 42. Ik ben benieuwd wanneer dit stopt. Dus uw vraag hoe is het om bij u te winkelen, komen er nu toch wel gemengde gevoelens. Piet de Groot

Klantvriendelijk

Gewoon fijn geholpen

Het advies van onze woonadviseur was zeer goed en deskundig, waar we vast liepen kwa kleur en indeling werden we op het goede spoor gezet door goede ideeën van de woonadviseur. We hebben goeden ervaring met de verkopers die niet de hele tijd achter je aan lopen zoal in andere winkels We werden door de verkopers goed geholpen en geadviseerd

zeer tevrede

goed geholpen ,vriendelijke mensen top service.

Goede service , vriendelijke mensen

Goede service en veel keus , vriendelijke mensen

Snelle, deskundige service.

Service is uitstekend. Er werd goed meegedacht voor een oplossing van het probleem.

Tegengevallen

De monteurs waren amateuristisch De handvaten van de meubelen zaten niet vast Een is helemaal dol gedraaid en trekt je er zo af De monteur heeft dat ook wel gezien maar heeft er niets van gezegd Wij zijn al lang klant bij Woonboulevard Poortvliet ,dit hebben we nog nooit meegemaakt

Door goed met elkaar te praaten zijn beide tot een oplossing gekomen

Volgens afspraak en vakkundige monteurs en netjes gewerkt

snel en vakkundig geholpen

Reparatie snel vakkundig en netjes uitgevoerd

Wel geholpen maar niet opgelost

Monteur geweest had flesje bij iets bij gemaakt maar niet opgelost zij dat het zo hoorde jammer

Luisteren naar de klant en helpen je altijd

Gewoon zoals afgesproken geleverd, nette bezorgers

Heerlijk bedje gekocht ,,de levering verliep volgens het plan .Mannen waren super vriendelijk en handig alles stond in een half uurtje op z’n plek ben zeer tevreden.

mijn beschadigde meubels ,netjes omgeruild voor nieuwe ! dankjewel !

ik had 3 artikelen die beschadigd waren ,het heeft even geduurd ,maar alles is netjes opgelost complimenten ook voor de bezorgers ,ik heb al eerder een Review gegeven ,als u even terug wilt kijken kunt u zien hoe tevreden ik ben over Bouwman Potter !

In 1 woord, geweldig.

Supersnelle plaatsing van plissé gordijnen, en super service betreft de afhandeling van bestellen tot plaatsing van deze gordijnen.

Alles in orde , afspraak, levering en tot nu toe van de lattenbodems zeer tevreden. En zoals voeger prijs -kwaliteit aan te raden. Een bedrijf dat vertrouwen geeft.

Prachtige houten lamellen, kleur bij de keuken passend.

De houten lamellen passen perfect bij de keuken. Ze zijn vlot en vakkundig gemonteerd door de medewerkers van uw bedrijf. Wij zijn er blij mee.

Zeer tevreden over zowel de aankoop als de bezorging van de meubels. Bezorgpersoneel zeer ervaren en behoedzaam. Komen al meer dan 30 jaar bij Bouwman en Potter (vroeger de naam) met tevredenheid en de enorme keuze.

grandioos

overzichtelijk klant vriendelijk

al vele jaren komen en kopen wij bij de woonboulevard, vaste klant heet dat en zijn heel tevreden.

Heel goed geholpen

De verkoper nam genoeg tijd voor ons we zijn geweldig geholpen

Aanrader

Zeer prettig winkelen zonder voortdurend door opdringerig personeel achtervolgd te worden, maar als je ze nodig hebt zijn ze er en dan is geen moeite te veel.

Paasdijkweg 33

4693 RE Poortvliet

Over Woonboulevard Poortvliet

Al vanaf 1919 is het familiebedrijf Woonboulevard Poortvliet gevestigd in Poortvliet. Begonnen onder de naam Bouman-Potter en steeds groter gegroeid, zodat in 1994 is gekozen voor een nieuwe naam: Woonboulevard Poortvliet XXL. Dagelijks zijn er nu bij de woonboulevard achter de schermen ruim 200 mensen aan het werk om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. Woonboulevard Poortvliet is gespecialiseerd in het realiseren van woonideeën en dat merk je aan alles. Het familiebedrijf stelt jou als klant centraal, zodat je graag nog eens terugkomt in Poortvliet. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd! Woonboulevard Poortvliet heeft een showroom van 50.000 m2 en ruim 500 merken onder één dak. De ruime collectie bestaat uit meer dan 40 winkels, brandstores en shops. Je vindt hier onder andere Henders & Hazel, Pronto Wonen, Rolf Benz Experience Center en Auping Store. Er is dus altijd een merk of stijl in de woonboulevard te vinden die bij jou past!

Over Woonboulevard Poortvliet