Filter

Netjes en snel een defect verholpen

Na 7 jaar is er 1 van de 6 verlichtingsonderdelen in een meubilair kapot gegaan. Na telefonisch onderhoud de aankoopnota toegestuurd aan Poortvliet, de verlichting is toegestuurd en door mijzelf vervangen. En dat met minimale kosten. Service waar wij als klant blij van worden !

Professioneel

We werden op een goede en veilige manier geholpen en geadviseerd.

2 keer onvoldoende voorlichting en grote zelfingenomenheid.

Bank van ruim €4000,- gekocht. Vanwege slechte voorlichting over stoffering is de bank uiteindelijk weer teruggenomen (PLUIM!!) en we mochten een nieuwe bank uitzoeken. Tijdens die koop (door dezelfde verkoper als bij de eerste bank) eerst verkeerde afmeting van de bank op de verkoopbon. Opnieuw. Speciale anti-vlekbehandeling toch doorberekend terwijl ook dat in de garantie viel en duidelijk vermeld stond op de bon. Opnieuw. Nu wel goed.... nou ja, bij aflevering blijkt dat de bank, waarin een elektrische component zit, ook op een accu kan werken, zodat je niet per se een snoer over de grond hebt lopen. Dit is ons niet meegedeeld dus ook nu weer verkeerde voorlichting. We hebben het erbij laten zitten. Mochten we nog iets bij Weijts kopen zullen we er zeker van zijn dat deze verkoper ons niet gaat "helpen". Na deze beoordeling hebben ze gebeld, excuses aangeboden en tekst en uitleg gegeven. We gaan de volgende keer nog eens proberen, ook omdat die verkoper weg is. Herkansing is terecht verdiend.

positieve ervaring

Prima ervaring met het plaatsen van een linnenkast

Super geregeld!

Ik heb een bed gekocht en deze wordt binnenkort geleverd, ik had nog kadobonnen en wilde deze gebruiken voor beddengoed. Maar door lockdown kon ik niet naar de winkel komen, medewerkster heeft me super goed geholpen, foto's gemaakt van de artikelen die niet online stonden en met opsturen van de bonnen kon ik deze toch inzetten. Supersnel alles geleverd gekregen nog voor dat mijn bed er is!! Bedankt!

Top service. Tafeltje was te groot, terug gestuurd op hun kosten en snel geld terug gekregen inclusief verzendkosten.

prima bedrijf

uitstekende service heel blij met geleverde onderdeel van garderobekast

De verkoper Arjan had veel vakkennis. Was innemend. Heeft ons zeer goed geadviseerd.

Vertrouwd

3 verschillende orders op 1 dag uitgeleverd. Zoals gebruikelijk alles in orde op een kleinigheidje bij het bed na. Dat moet nog opgelost worden en wachten wij nog op.

Heel goed!

Altijd fijn om naar toe te gaan

Al 40 jaar tevreden vaste klant en nog steeds komen wij er graag. Altijd vakkundig personeel en goed advies. En de bezorging altijd zorgvuldig en correct. Ook in corona-tijd. Geweldig!

Ondanks dat ik door de Corona regels niet mocht komen hebben (Jacco) en zijn collega’s mij prima geholpen.

Elma heeft ons goed geholpen, ook in het digitale proces!

goed hersteld

het zitgedeelte waar het om ging is goed hersteld, als de andere ook zo worden mag de monteur weer langs komen.

Ik kan alleen maar zeggen dat wij zeer goed geholpen zijn tot nu,levering over 3 maanden

Zeer goed geholpen, wachten leveranties nog af.

Goed geregeld

Perfecte snelle service en verzending

Fijne prettige persoonlijke ervaring

Heel fijn en vlot thuis een relaxfauteuil uitgeprobeerd. En besteld. Met dank aan een fijne,rustige medewerker die de tijd en moeite nam om ons te adviseren.We zijn al zeker 30 jaar klant. Hebben een keer een uitstap gemaakt naar een andere woonwinkel. Dat is ons niet echt bevallen. Foutje. Nooit meer een ander. De beste sail-en after sales winkel zit in Zeeland Wij wonen in Barendrecht.

Lamp was precies zoals op de folder. Keurig gebracht en goed verpakt. We zijn er blij mee !

Topservice, zowel bij verkoop als levering

Zeer gedienstige verkoopster, die echt goede raad gaf en alles precies uitgemeten heeft volgens beschikbare ruimte. Top kerels die de levering deden.

Blij met m’n meubelen.

Vanaf de hulp bij het uitzoeken t /m het leveren en in elkaar zetten, alles zeer netjes geregeld. Aanrader!

Nog geen ervaring

Ik heb geen woonadviseur gesproken. Heb de kast zelf uitgezocht en online besteld. Moet nog geleverd worden. Heb dus nog geen beoordelijng.

Waardeloze service

Er wordt van alles beloofd en gezegd maar waar maken doen ze niets als het op service aan komt. Hebben al eens eerder problemen gehad, denk je na vijf jaar nu zullen ze hun zaken wel beter op orde hebben wat blijkt: is het zelfs nog erger dan het toen was. En maar blijven groeien als bedrijf zijnde maar de service lijd er zwaar onder. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf en ik zal er ook nooit meer iets kopen. Ik raad dit dus ook niemand aan hier wat te kopen want wij zijn al ruim een jaar bezig met een rechterpaneel van een linnenkast en elke keer hebben ze weer de smoes dat het beschadigd is geleverd en het opnieuw besteld moet worden en dat ze er een spoedopdracht van maken. Vervolgens duurt het 10 weken. Kortom: waardeloos bedrijf en als ze klanten willen behouden zullen ze toch wat meer en beter aan service moeten gaan doen.

Mijn ervaring is goed. De vloer ligt er netjes in. Moet nog wel iets gerepareer Op bepaalde plekken laat de vloer los.d worden maar daar moeten we nog een afspraak voor maken.

Supersnel!

Ik heb een bijzettafeltje gekocht. Eerst een email gestuurd of het op voorraad was. Supersnelle reactie met 'ja'. Direct besteld in de webshop en binnen no time in huis! Keurig verpakt. En dan ook nog de mogelijkheid om achteraf te betalen. Toppie! Dus jullie krijgen een dikke 10 van mij!

Tot op dit moment wat teleurgesteld want.... één van de fauteuils moest retour...

Een fauteuil moest retour want een onderdeel ontbrak... voorts werkt een onderdeel van de geïnstalleerde fauteuil werkt niet... we gaan morgen bellen...

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE