Ik heb mijn relax stoel online besteld. De stoel kwam overeen met mijn verwachtingen. Keurig netjes op tijd geleverd. Wat voor mij een beetje jammer was, was dat de stoel nog in elkaar gezet moest worden door mijzelf. Dat was echt nog wel een klusje wat je met z'n tweetjes moest doen. En aangezien ik net een operatie achter de rug had, dus een klein probleem. Ik had gehoopt dat de bezorgers dit ook voor hun rekening hadden genomen. Ik zat nu bovendien ook nog eens met een enorme berg afvalmateriaal. Maar als ik dit zelf van te voren hadden aangegeven dat zou dit in elkaar zetten en meenemen van het afval, wellicht ook geregeld zijn geweest. Dus ook hand in eigen boezem.
Beste Margareth, Dank je voor je review. Heel vervelend dat de levering net is samengevallen met je herstel van een operatie. Ik begrijp dat de montage dan niet op het juiste moment kwam. Omdat het een zelfmontageprijs was hadden we tegen een kleine bijdrage de montage voor je kunnen regelen. En het verpakkingsmateriaal hadden we dan gelijk ook mee kunnen nemen. Maar gelukkig is het allemaal gelukt en voldoet de stoel ook nog eens helemaal aan je verwachtingen. We hopen dat je er jarenlang plezier van kan hebben. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We wilden een relaxfauteuil. Wat een enorme keuze!! Verkoper dacht enthousiast met ons mee en kwam met goede adviezen. Ook de bezorging was top geregeld, vriendelijke behulpzame bezorgers. Genieten dagelijks van de heerlijke stoel! Heel fijn bedrijf waar we zeker nog naar terug gaan!
Beste Marianne, Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens is verlopen en je zo tevreden bent. Daar doen we het graag voor hoor! We wensen je heel veel plezier van je nieuwe stoel. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
goede service en hulp van de jongens uit Zeeland! Groetjes uit Maasbracht van de stoelen en de bank!
Beste Marnella, Fijn dat de service en hulp zo goed is gegaan. Heel veel plezier nog van je nieuwe stoelen en bank! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Prima.
Ruime keus, behulpzame personeel en een geweldige service .
Wij hadden volop keus en werden heel klantvriendelijk behandeld.
Heb een mooie opbergkast van Feelings op de web-site gezien, maar gezien de tijden was het niet mogelijk om de kast in de winkel te bezichtigen. Dus heeft een hele vriendelijke dame, foto's van alle hoeken gemaakt en naar mij toe gemaild. Bestelling was vrij snel bezorgd en de kast is nog beter dan op de foto's
Beste Frits, Fijn dat je zo tevreden bent over onze hulp en service. We hebben dat uiteraard heel graag gedaan. Heel veel plezier van je nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We zijn al langer klant bij Poortvliet en zeer tevreden. Mocht er een kleinigheid mis gaan dan wordt het zo snel mogelijk opgelost. Bedankt .
Beste Annie, Wat fijn dat je al zo lang tevreden klant bij ons bent. Leuk om te lezen. We helpen je altijd graag. Veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
goed en deskundig geholpen
Ik kwam voor 2 hoofdkussens, met in mijn achterhoofd ook eens te kijken naar een nieuw matras. De medewerkster gaf mij al meteen een bakje koffie, kwam bij me zitten om te vragen wat de bedoeling was. Van het een kwam het ander. En inderdaad, mijn matras was wel aan vernieuwing toe. En inderdaad, ik wilde een goed merk-matras nu Haar adviezen hebben me tot aankoop gebracht. Geen spijt van hoor! Naar huis met 2 hoofdkussens, die tot nu toe al een goede koop zijn geweest.
Beste Lian, Wat fijn om te lezen dat je zo naar tevredenheid bent geholpen in onze Woonboulevard. We staan altijd graag voor je klaar en wensen je uiteraard toe dat je weer jarenlang kan genieten van je nieuwe matrassen en hoofdkussens. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
De verkoper wist erg veel over de matrassen, adviseerde ons prima, we zijn dan ook erg te vreden met onze aankoop. We zullen Woonboulevard Poortvliet dan ook zeker aan raden aan onze vrienden.
Beste André, Leuk dat je ons wilt aanbevelen bij anderen. Fijn dat je zo tevreden bent met de hulp en het advies bij de aankoop van nieuwe matrassen. We hopen dat je er weer jarenlang plezier van mag hebben. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
We hebben nu 6 eetkamer stoelen gekocht. Advies en deskundigheid was super. Vorig jaar tapijt voor trappen en overloop en zolder, gordijnen en rolgordijnen gekocht ook heel deskundig geholpen en een super goede stoffeerder gehad. Niets dan lof voor de woonboulevard
Beste Loes, Het doet ons erg goed om te lezen dat je zo vol lof bent over de fijne en deskundige hulp in onze Woonboulevard. Daar doen we het graag voor hoor. En uiteraard weer veel plezier van je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Meedenken
We zijn erg goed geholpen. We hadden een bankstel, een stoel en 4 eetkamerstoelen nodig. De adviseur op de afdeling was met andere klanten bezig, maar er werd direct een adviseur gevraagd van een andere afdeling. Deze kwam direct en hielp ons uitstekend. Totaal wel bijna € 5.000 besteed maar geen korting. Ik begreep later van onze dochter die vorig jaar een bankstel had gekocht dat ze ook geen korting had gehad, maar wel waardebonnen voor de deco-afdeling. Hier zou wat meer afstemming onderling over mogen wezen, zodat hierin een lijn getrokken wordt. Verder niets dan lof. Alles keurig en ordelijk opgesteld.
Beste Peter, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp bij aankoop en het advies. Op actieprijzen of aanbiedingen wordt geen korting gegeven, dat zal dan bij uw aankopen het geval zijn. We hebben inderdaad wel eens acties met waardebonnen voor het Decoplein, maar dat is, zoals u zult begrijpen, alleen beperkt tot de actieperiode. Mooi dat je zo vol lof bent. Wij wensen je veel plezier van je nieuwe meubelen! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Vandaag 2 stoelen besteld, morgen geleverd!
Beste Mirjam, Dat is snel geregeld! Veel plezier met je nieuwe stoelen hoor! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Afgelopen jaar div items gekocht ,Verkoop adviseur goed maar papierwinkel icl mail contacten zijn stroperig men name orderverwerking,klachten info etc . Iedereen doet zijn/haar best maar het lijkt dat iedereen op zijn eigen eiland werkt . De wil is goed de mensen zijn netjes maar wat kost dat een tijd en ergenis . Mooi bedrijf Mooie meubels nette prijsstelling . Voor iedere beurs toegangkelijk. Met vriendelijke groet
Beste Martien, Heel vervelend dat in de communicatie niet alles is gegaan zoals de bedoeling is. Onze excuus daarvoor! Maar mooi om te lezen dat je ziet dat we ons best doen en dat de wil er is om je te helpen. Dat is inderdaad altijd onze insteek en gelukkig slagen we daar over het algemeen ook in. Veel plezier van je nieuwe meubelen! En mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Prima winkel mooie spullen en je woord goed geholpen Ik kom er vaak
Beste Jos, Dank je wel voor je positieve review! En uiteraard ben ja altijd welkom in onze Woonboulevard. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Goede service een dikke 10
Onze boxspring werd volgens tijdsplanning geleverd en keurig geplaatst.
Telefonisch contact was prettig. Aflevering efficiënt en vriendelijk
Goede begeleiding en uitleg.
Op zoek naar iets voor in huis dit is de winkel. Ze helpen je fantastisch en sturen niet alleen op kopen kopen kopen. Ze luisteren wat je zegt en helpen je zo goed mogelijk naar de juiste keuze. Zoals al jaren de beste in de regio.
Beste Jack, Dank je wel voor je positieve review. Erg leuk om te lezen hoe je onze winkel en het advies al jaren ervaart. Veel plezier van je nieuwe meubelen hoor! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Wij zijn fantastisch geholpen bij Weyts met het uitzoeken van onze nieuwe meubels en tapijt. Geweldig geholpen met de kleuren, zodat alles perfect bij elkaar past. Super goed interieuradvies gehad! Nogmaals dank!
Beste Anjes, We hebben je heel graag geholpen hoor! Wat fijn dat zo naar tevredenheid is gegaan. Alvast veel plezier van je nieuwe meubels en tapijt! Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Weyts Interieur Woonboulevard Poortvliet
De verkoopster beschikte over verkoop ervaring en tact, in die volgorde.
Hopelijk is dat ook zo met de levering Groet van mij Wilma
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE