Filter

De grootste assortiment en beste service.

Zeer vriendelijk personeel en groot assortiment.

Veel keus en goede adviezen en vakkundig personeel!

Verkopen zoals je mag verwachten.

Bij de aankoop van nieuwe matrassen werden we geholpen door een in onze ogen zeer vakkundige en vriendelijke verkoper. Het proces verliep in alle rust waarbij alle mogelijk en onmogelijkheden werden besproken en uitgeprobeerd. Kortom top......

Tevreden naar huis

Vakkundig, meedenkend advies vriendelijke open verkoper we hebben een goed gevoel bij onze keuzes

Service zoals service hoort te zijn

Ik ben bij verschillende winkels geweest en overal werd ik keurig geholpen en geadviseerd. Mooi assortiment en echt voor elk wat wils.

Prachtige woonboulevard waar je heerlijk rond kan kijken

ruime keuze Mooi opgezet Goede en prettige adviezen

We hebben 2 stressless stoelen besteld en zijn heel fijn geholpen. En tijdens lunch tijd kreeg we een heerlijk broodje aangeboden en verschillende x koffie.. Ook bij de aankoop van 2 auping matrassen zijn we prima geadviseerd. We zijn heel tevreden over jullie.

zeer goed geholpen

wij zijn erg goed geholpen bij de keuze van onze meubels, veel goede adviezen en voldoende keuze mogelijkheden geboden en met zeer veel geduld tot een goed resultaat gekomen

Plezierig geholpen

Wij hebben onze aankoop gedaan op black friday. Ruim 2000 euro besteed. Totaal geen korting. Tegenvaller. Levertijd zeer lang.

klantenservice is een zwakke schakel

De 9 en 10 beoordelingen zijn natuurlijk allemaal gewone aankopen die netjes zijn afgeleverd. Zo hoort het ook. Wij hebben in maart 2020 4 eetkamerstoelen bij Weyts gekocht. Na een uitloop (netjes per brief ingelicht) zijn de stoelen wat later dan beloofd geleverd. Drukte natuurlijk, allemaal te begrijpen. Echter 1 van de stoelen had een zeer klein scheurtje in het leer. De chauffeur gaf dat zelf aan. Op 10 augustus is de stoel opgehaald ter reparatie. En dan begint de chaos, want iets anders kan ik het niet noemen. Belofte na belofte, terugbelberichten die in de agenda worden gezet waarna we niet worden teruggebeld. Je denkt eerder aan een of ander louche bedrijf dan aan een gerenommeerde meubelzaak. Bijna ongelofelijk, als je 1 keer een belofte niet nakomt, zo zij het, maar dit begint gewoon lachwekkende vormen aan te nemen. Of de reparatie nog wordt uitgevoerd en of de stoel überhaupt nog bestaat, geen idee. We zijn nu zover dat we ze nog een laatste kans geven, levering in week 51, waar we overigens gezien de feestdagen weinig vertrouwen meer in hebben. Levert men dan niet dan rest ons niks anders dan de koop te ontbinden en dat zou heel jammer zijn want het zijn kwalitatief hoogstaande stoelen waar we heel tevreden over zijn. We hebben echter betaald voor 4 en tot nu toe hebben we er 3. Klagen en zeuren is niet zo ons ding, maar dit gaat echt te ver. Poortvliet zou eens goed met de bezem door de klantenservice moeten, het lijkt of men daar van elkaar niet weet wat ze doen. Bij aanbevelen heb ik "nee" ingevuld dat gaat dan met name om de nazorg en service. Het product was goed en de winkel ruim gesorteerd en heel mooi. update: 17-12-2020: De gerepareerde stoel is alsnog geleverd maar met gebreken. Het contact, dat werd opgenomen door Poortvliet zelf verliep netjes en onze klachten werden gehoord we hebben een toezegging die veel verder gaat dan onze wens. Kortom we zijn serieus gehoord en we hebben een prima aanbod gekregen, het vertrouwen is er. Afwachten nu.

Uitgebreide keuze, slim concept, vriendelijke behulpzame medewerkers, wel aan de prijs!

Top ervaring!!

Wij zijn meer dan goed geholpen door Jaccoline en Anouk. Geen vraag was te veel en alles is kundig en zeer vriendelijk beantwoord. Wij kunnen poortvliet absoluut aanbevelen.

Kwaliteit en service!

De medewerkster van Poortvliet hielp ons deskundig bij het maken van een keuze voor een kledingkast uit de gigantische collectie in de showroom. Zij nam er alle tijd voor om ons goed te informeren aan de hand van onze wensen. Onze keuze werd getoond op de computer, hetgeen de gelegenheid gaf om de details nader te bespreken: geweldig! De aflevering, correct volgens afspraak, werd nauwkeurig en deskundig uitgevoerd door de monteurs. De communicatie was prima! Resultaat: een prachtige kast, geheel naar ons zin.

Uitvoerig geadviseerd.

Vriendelijke en hulpvaardige benadering zonder opdringerig te zijn.

Goede service en altijd goede klantvriendelijkheid

Bouman Potter afdeling

Prima geholpen, goed advies & voorlichting. Zeer behulpzame verkoper, geduldig en vriendelijk. Volgende dag hadden we nog en vraag, hebben gebeld en werden ook toen weer goed geholpen.

we zijn bij de beddenafdeling heel goed geadviseerd om tot een keus te komen voor een nieuw bed!

we werden gelijk goed opgevangen door de verkoper en hebben onze wensen onder het genot van een heerlijk kopje koffie uitgelegd. daar werd goed op ingespeeld en door het juiste advies zijn we tot de koop overgegaan.

heel goed geadviseerd doordat de medewerker goed luistert naar de wensen

De medewerker, Reinier heeft ons eerder geholpen bij de aanschaf van een boxspring. Nu weer het toeval dat hij ons bij de volgende aankoop van dienst kon zijn. Hij luistert heel goed naar de wensen, is rustig en neemt alle tijd om een goede uitleg te geven Denkt goed mee en heeft ons super goed geholpen wat wederom heeft geleid tot de aankoop. Deze medewerker is een aanwinst voor het bedrijf.

Verkoper dacht mee en gaf goede adviezen

De meegenomen plattegrond werd ingescand en ingevuld met mogelijke meubels.

Heel fijn geholpen

Vriendelijk, goed adviserend en meedenkend.

Geeft vertrouwen in een goede afloop

Uitstekend.

Wij zijn al jaren klant bij Woonboulevard Poortvliet. De service is meer dan goed. Eventuele problemen worden meteen opgelost. Onze nieuwste aanwinst is van jl September. Een mooie kast van Henders & Hazel. Waar we zeer blij mee zijn. Wij hoeven nooit lang te zoeken wanneer we aan iets nieuws toe zijn. We slagen altijd bij Woonboulevard Poortvliet .

Super service.

Super service.

Goed geholpen ook de service na de klacht die wij hadden

Uitstekend!

Ik had een mail gestuurd ivm de levertje van een halfhoogslaper voor mijn zoon. Ik werd snel terug gebeld en kon telefonisch de koop sluiten. Meteen werd ik gemaild over de bezorgdag en tijdstip. Het bed staat en we zijn er erg blij mee.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE