Filter

Superservice

Zweefdeurkast was glas naar beneden gezakt werden 2 nieuwe panelen besteld. Werden na zo"n 8weken geleverd en netjes geplaatst. Super.

Uitstekend.

Hele goede ervaringen. Service was prima. Heel blij.

Top geholpen,maar...

De levertijd is intussen nóg langer geworden. En dat terwijl we de banken desnoods zelf willen ophalen. Dit vind ik wel erg jammer. Eind maart !!

Super persoonlijke benadering

Wij waren zoekende ,en al 2 x een rondje gelopen over slaap afdeling...tot Reinier den Brouwer ons in het oog kreeg...hij heeft ons super geholpen... Het is morgen 1 december en ze komen onze kastenwand plaatsen en hij zou pas half Januari er zijn... Super tevreden en aan alles werd gedacht...top.

Mooie winkel, veel keuze. Service kan beter!

In winkel met bestellen netjes geholpen. Na hele lange levertijd van een bed zelf moeten bellen naar de status. Beloofd terug te bellen, niet gebeurd. Uiteindelijk bleek deel vh bed bij fabrikant beschadigd, kan Poortvliet niets aan doen. Wordt momenteel oplossing voor gezocht. Wordt hierover nu wel geinformeerd. Hopelijk loopt een andere, latere bestelling beter af.

Prettig geholpen en een goede uitleg.

Vakkundig en snel geholpen door een vriendelijke verkoper.

De totale indruk bij Poortvliet is zoals altijd zeer bevredigend. Het is alleen jammer dat de levertijd voor de bestelde sta-op-stoel zo lang is. Wellicht dat het management daar eens wat extra aandacht bij de leveranciers op kan vestigen. Voor de rest dik tevreden.

Snel, efficiënt en vriendelijk

Snel en netjes afgeleverd

Ze doen wat ze beloven!

Ondanks wat kleine missers in de montage is alles keurig en vakkundig opgelost.

Ik ben heel goed geholpen ,ging met een blij gevoel naar huis!

Heel goed geholpen en een lekker kopje koffie

De moeite van de reis meer dan waard

Wij moesten nogal wat (slaapkamer-)meubilair vervangen. Na minder plezierige ervaringen elders, zijn wij bij Woonboulevard Poortvliet na een aantal bezoeken en dankzij de uitstekende hulp van deskundige medewerkers wel geslaagd. En ...... voor het maken van een artist impression werd geen geld in rekening gebracht. Compliment en een bijzondere ervaring.

Meedenkend

Na een kleine tegenslag prima opgelost door woonboulevard poortvliet

Coronaproef en een fijne behandeling

Wij werden vriendelijk en vrijblijvend geholpen in het gehele bedrijf.

Mooi en goed bedrijf . Met ook voor de klant

Dat het een mooie winkel is met veel keuze van meubels

Wij zijn heel goed geholpen door Lotte

Hele fijne mooie meubelzaak

Vriendeljke professionele mevrouw Ons nieuwe bed slaapt heerlijk

fijne winkel

fijne winkel goed en vriendelijk personeel alles goed uitgelegd over de mogelijkheden service heel goed ook van het bezorg team welke alles netjes in elkaar hebben gezet . onder stat aan bevelen zeker weten hebben we al gedaan deze mensen hebben enkel leden geleden twee nieuwe fauteuils gekocht

Prima geholpen door deskundige medewerker

Kwamen voor een hoekbank. Kijken was de bedoeling. Maar binnen een uur stonden we weer buiten en hadden we een hoekbank aangeschaft. Prima uitleg en deskundig advies.

Goed product, maar laat geleverd.

Goed product, billijk geprijsd.

Prima geholpen

Prima geholpen met wederom een nieuwe bank en stoelen Een minpuntje: tegenwoordig moet je €65,- bezorgkosten betalen op bepaalde afdelingen, dit ben ik niet gewend van de woonboulevard. Jammer, of meer dan 1500- besteden niet genoeg is ?

geweldig en nette heel goede service

Zowel in de winkel, is de uitleg super, no nonsens rechtdoor zee. en bij de montage ook alleen maar lof. kortom alles dik in orde.

Klantvriendelijk

Netjes te woord gestaan, duidelijke offerte.

Goed advies en op zeer vriendelijke wijze. Prima!

Goede en uitstekende service in alle facetten die er te vinden zijn. Goede en erg gastvrije benadering en ook de afhandeling is zeer zeker aan te bevelen.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE