Alles gegaan volgens verwachting, goed advies, afspraken zijn nagekomen en nette bezorgers
Prima winkel, goed product. Terug koppeling over levertijd kon beter
Personeel hield zich keurig aan 1,5 meter regel. De topper werd netjes boven in de slaapkamer gebracht.
ook de service is prima
Begin april hebben wij onze volledige woonkamer besteld, die na 12 weken (in week 28) geleverd zou worden. Pas toen wij zelf gingen bellen bleek dat het pas in week 30/31 zou komen. In week 30 werden we gebeld dat het week 35 werd, al 6 weken later... We konden €132 compensatie krijgen op een order van bijna €4000, wauw! Onze bank was inmiddels wel binnen en die zou met een deellevering bezorgd kunnen worden. Hier wilden zij eerst nog €65 bezorgkosten voor rekenen, maar aangezien ze zelf de deellevering voorstelden was bezorging uiteindelijk toch wel gratis. In week 34 werden we gebeld dat de rest de volgende week binnenkwam. We konden hiervoor nog geen afspraak inplannen, dus hebben we in week 35 nog 3x gebeld om te vragen of het er was. Op vrijdag werd gezegd dat het waarschijnlijk al in het magazijn stond en na uitpakken ingepland werd. Dat weekend hebben wij dus onze oude meubels weggedaan. Maandag werden wij gebeld. Ineens bleken onze meubels niet in het magazijn te staan, maar pas in week 39 (4 weken later) te komen. Daar zitten we dan, zonder kasten en tafels. Ter compensatie konden we €100 extra korting krijgen. Dit vonden wij niet in verhouding met het orderbedrag en de overlast, dus zouden we de volgende dag teruggebeld worden met een nieuw voorstel. Dit werd een week. Aan de telefoon werd ons €175 beloofd en daar gingen we mee akkoord, maar in de mail werd dit ineens verrekend met de €132 die we eerder ontvangen hadden. Na veel heen en weer mailen willen ze ons nu alleen de €100 extra korting van vorige week bieden en niet de €175 die ze ons telefonisch toegezegd hadden. En dat op een order van bijna €4000! Wanneer wij aangeven niet akkoord te gaan met het aangepaste bedrag is de reactie: het staat u vrij de order te annuleren. Schandalig! Je moet al maanden zelf achter informatie aan, er worden uitspraken gedaan die ze niet nakomen, ze zijn slecht op de hoogte en er is geen enkele betrokkenheid. Ik hou mijn hart vast voor week 39...
Beste Manon, Heel vervelend dat de levertijd zo is uitgelopen. Wij begrijpen je teleurstelling. Ik wil je graag verder helpen en heb je via een berichtje gevraagd om je adres of ordergegevens, zodat ik weet waar het over gaat. Hierop heb ik helaas nog geen reactie ontvangen. Bij deze wil ik je alsnog vragen om je gegevens aan mij te mailen, dan pak ik dit graag voor je op. Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
In een woord super georganiseerd en een zeer gastvrije medewerkers
Alle afspraken zijn tot op de letter uitgevoerd. Dat de levertijd overtreden is, kwam ongetwijfeld door de coronoproblemen. Ook het personeel dat de aflevering verzorgde was zeer correct en deed de zonder morren het extra werk dat nodig was o de meubelen binnen te krijgen
Showroommodel gekocht zou binnen twee weken geleverd worden, op de bon stond opeens drie weken, wordt misschien vier weken. Bij de klantenservice geven ze aan dat dit dus vaak voorkomt. Moet dus nog komen. Bij onze showroom bank was de onderkant gescheurd tijdens het transport volgens de bezorgers. Ze zouden de onderkant nog komen herstellen, of contact opnemen. Twee jaar geleden, ze moeten nog komen, nooit meer wat gehoord, geeft niet is onderkant maar zeg dat dan gewoon.
Beste Irene, Dank je voor je review. Heel vervelend dat iet alles is gegaan zoals verwacht. Onze excuus daarvoor. Je bank hebben we 2 weken geleden geleverd. We hebben inmiddels contact gehad en je een mooie bos bloemen laten bezorgen. We hebben een leuke mail van je gekregen waarin je ons bedankt en laat weten dat je ons gebaar op prijs stelt. Wij wensen je nog veel plezier van je nieuwe bank. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Je wordt keurig en vakkundig geholpen en geadviseerd bij je aankoop. Levering is volgens afspraak. Keurig netjes en prima personeel. Daarom al vaak iets besteld bij Woonboulevard Poortvliet.
goede collectie, vriendelijk personeel, zeer vakkundig afgeleverd en gemonteerd.
We zijn erg tevreden met onze relax stoel. Netjes op tijd volgens afspraak geleverd. Wel jammer dateer zo’n lange levertijd op zit Maar hij was het wachten waard .
Wij zijn zeer tevreden over het geboden advies,mails over naderende bezorging en uiteindelijk het plaatsen van de meubels en slaapkamerkast. Vakkundig personeel en correct.
ze staan voor je klaar
Alles ok ,komen nog eensterug
Hallo , Wij zijn tevreden over onze slaapkamerkast en bed. Onze kastdeuren konden niet afgewerkt worden , Wegens het ontbreken van enkele stukken . De elektrische lattenbodem was na 1 week stuk , 13 juli 2020 . Vrijdag 11 september kwamen 2 vriendelijke werkmannen Alles in orde maken . Eén lattenbodem motor is stuk en ik hoop dat er een nieuwe besteld is .....ipv een reparatie. Er ontbreken nog items om de kastdeuren in orde te maken . De werkmannen zeiden dat ze niet bekend zijn met het installeren van onze kast . Raar dat deze mannen Niet vertrouwd zijn met de klussen . Jammer, wij hebben 2 maanden gewacht op de reparatie . Groetjes Andrée Jacques
De bank zit lekker
ik heb een bank besteld in de winkel. We werden vriendelijk geholpen en de bank is na een aantal weken goed geleverd. Naar boven op de trappen gebracht en in elkaar gezet. Erg tevreden mee!
AL vele jaren klant en als we iets nieuws nodig hebben rijden we even naar Poortvliet. Topsevice nette levering.
Bezorgers waren netjes en correct, hebben alles op een leuke manier alles in elkaar gezet.
Veel woonwinkels met een ruime keus voor iedere smaak wel iets te vinden en betaalbaar voor ieders portemonee
Topper gekocht met hoeslakens. Goede kwaliteit en zeer tevreden. Aflevering was uitstekend en precies op de tijd die was afgesproken. Service en uitleg van de verkoper was erg goed.
Onze nieuwe Harvink hoekbank staat prachtig! Keurig afgeleverd en gemonteerd. Bedankt Maurice voor de professionele en ongedwongen begeleiding bij onze aankoop!
Eerst een bank besteld, levertijd ca. 10-12 weken, dit werd 23 weken! Onder tussen op 2 mei 4 eetkamerstoelen besteld, de afhaaltijd zou max. 4-5 weken zijn. Op 29 juli waren ze binnen en dan moet je zelf nog bellen. Inmiddels alles geleverd, prima bezorging. Wil een armsteun bijbestellen van € 29,95 deze kost nu ineens € 69,=. Voor ons was dit de laatste x WBP !!
Beste heer Mijnders, Dank voor uw review en uw opmerking. Onze excuses dat de levertijd is uitgelopen. We hebben u een mail gestuurd met de bedoeling u alsnog naar tevredenheid te helpen. Wij willen u graag goed van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Jan, klantenservice Woonboulevard Poortvliet
Wij zijn met onze tuinmeubelen goed geholpen en wij genoeten volop van onze meubelen
Mooie meubelen , met een nette en goede aflevering zeker de moeite waard te gaan kijken vriendelijk personeel met gedegen vakkennis en ideeën waar je zelf niet aan zou denken.
33 Paasdijkweg
Poortvliet 4693 RE