Filter

Mooie bank

Wij zijn erg blij met onze nieuwe bank, enige minpuntje is de lange levertijd. Je zou bijna vergeten hoe de bank er uit zag.

Misschien de planning iets dichter bij benadering afspreken.

Alles prima geregeld !!

Zie boven.

Fijn en betrokken bedrijf

Fijn transparant bedrijf met fijne service.

Zijn goed en fijn geholpen, later nog terug geweest voor een vloerkleed en dat was geweldig, zo fijn en goed geholpen. Jammer dat ik haar naam niet weet (niet goed opgelet) Maar deze Dame is met ons overal naar toe gelopen en verschillende kleden laten zien die bij het Bankstel paste. Nogmaals geweldig.

Hier krijg je wat de klant wilt, hier is een klant een klant, hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Prachtige zaak

Bij alles wat we al gekocht hebben bij poortvliet zijn wij er zeer tevreden over. Ook de service is er heel goed,en wij komen graag in de winkel.

Service

Goed geholpen ,vriendelijk de juiste mensen op de juiste plaats

Goede kwaliteit en top levering

Lange levertijd, maartoch eerder binnen dan verwacht. Bij levering werd alles netjes uitgepakt en binnen gezet. Kwaliteit vd meubels is ook heel goed

zeer goed geholpen

Op de vroege vrijdagmorgen gearriveerd; vrij snel de aandacht van personeel getrokken en uitvoerig voorgelicht over de raamdecoratie; met de kleurstalen op de beddenafdeling getest of deze luxaflex in de juiste kleur van het bed waren en daarna de koop afgemaakt. Drie dagen daarna telefonische afspraak voor het inmeten; dit keer ging alles top!

Mijn lamp op maat gemaakt, geweldig

Ben er helemaal mee in mijn nopjes. Ziet er degelijk en mooi afgewerkt uit. Mooi vakwerk.

Ongekende service.

Via internet meubels besteld bij Woonboulevard Poortvliet. We wisten om welke meubels het ging, dus het bestellen ging vlot en makkelijk. Het contact was vriendelijk en vlot. Een goede aanrader als u zoekende bent naar meubels en meer en een goede en fijne service wenst.

super verzorgd goede uitleg en aan leveringsdatum gehouden super

ook goede service bij levering.. niets was te veel voor chauffeurs

Weer meer dan geslaagd

Perfecte corona maatregelen, en goede service als altijd.

Alles is netjes volgens afspraak geleverd.

De aflevering inclusief het plaatsen van de slaapkamer is correct uitgevoerd. Goed en klantvriendelijk personeel.

Klantvriendelijk en veel keus

Ik heb al mijn meubels bij Poortvliet besteld en steeds tot volle tevredenheid. Volop keus, goede kwaliteit en goede service.

Prima geholpen, deskundig personeel

Een box-spring gekocht. Prima en zeer deskundig geholpen. Aflevering binnen de gestelde tijd. Uitstekend geleverd en in elkaar gezet, zonder rommel.

Van kijken als doel naar een aankoop

Wij vertrokken uit Roosendaal met als doel om ons te orienteren op een stoel of 2-zitsbank. Aangekomen zijn wij na de showroom nog even gaan kijken naar de outlet. hier vonden wij tot onze verbazing de voor ons fijne bank. De verdere afhandeling was goed verzorgd alsook de aflevering. Na ingebruikname had mijn vrouw nog enkele vragen en deze werden telefonisch adequaat opgelost.

Heel goed klantvriendelijk bedrijf

Goede service en alles op tijd bezorgd.ga zo door.

kijk en koop

hele goede mensen in dienst en goed uit leggen dat is het werk als je iets koop we zijn er al 50 jaar klant van daar dan blijf je komen

Goede service en klant vriendelijk

Prachtig mooie eetkamerstoelen

Goede service, prima begeleiding van een deskundige medewerkster, goede uitleg en weet wat er past in het interieur wat wij hebben, zijn er super blij mee en zitten echt fantastisch, geen spijt van, zeker een goede aanrader, echt zeer tevreden, TOP.

Een degelijk bedrijf met goede service

Een groot deel van ons inboedel hebben we gekocht bij woonboulevard Poortvliet. Ook bij andere leveranciers gingen langs. Maar steeds slaagden we bij woonboulevard Poortvliet. De voorlichting, de kwaliteit, de service en de aantrekkelijke prijzen gaven steeds de doorslag.

gewoonweg geniaal

Ongelooflijk welke service ze bieden, wij zijn super tevreden

Was niet verkeerd

Het was alleen jammer dat de uitleveringdatum wijzigde ,waardoor ik een dag of 10 op de bank in de kamer moest slapen . Ik was nl net verhuisd . De levering gebeurde verder netjes ,geen problemen !

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE