Filter

vriendelijke mensen en duidelijke uitleg

we komen er graag top kwaliteit wel lange levertijden

MOOIE WINKEL

MOOIE WINKEL PRETTIG OM TE WINKELEN ZEER VEEL KEUS VOOR ELKE BEURS IS ER WEL IETS. DE SERVICE IS OOK GOED KLACHTEN WORDEN PRIMA SNEL EN VAKKUNDIG OPGELOST. WINKELPERSONEEL IS VRIENDELIJK EN VAKBEKWAAM MET VRIENDELIJKE GROET WF. VAN ZUNDERT

Mijn bestelling is prima verlopen maar het gekochte product niet.

Mijn ervaring bij Woonboulevard Poortvliet zijn altijd goed, zij nemen altijd ruim de tijd om je te helpen, ook deze keer. Maar eetkamer stoelen die wij nu gekocht hebben geven niet het comfort wat wij er van verwacht hadden. Dit probleem hebben wij gemeld en hebben daar geen bevredigend antwoord op gehad, dit antwoord was een doorgestuurd antwoord van de fabrikant met foto’s die het probleem duidelijk niet aangaven. In een vraag of de klacht naar tevredenheid is afgehandeld heb ik dit ook aangegeven en dat ik niet tevreden ben, hier heb geen reactie meer op gehad.

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop we geholpen zijn. Niets was te veel

Mooi op tijdgeleverd, zelfs eerder dan gepland. Keurige bezorgers, banken heel netjes verpakt

Zeer goed en professioneel en vriendelijk ontvangen en geholpen en geslaagd.

Zoals altijd goed geslaagd en zeer tevreden met de meubels.

Mooie meubelwinkel

Vandaag in deze woonwinkel geweest. Heel groot en gezellig sfeertje. Erg behulpzame mensen. We zijn fijn geholpen en niets was te veel. Nog ouderwetse service. Het was top!

Heel goed geholpen bij aankopen en uitstekend bij thuisbezorgen

Gewoon zoals altijd goed

Zoals altijd weer een goede ervaring

super

zeer fine ervaring ,zowel in de winkel als de bezorgers thuis , echt super

Oke

Keurig geholpen en gelijk opgehaald

perfect

alles is heel goed en prettig verlopen van aankoop tot levering en het gebruik bevalt ook prima

Prima geregeld!

Goede service, duidelijke afspraken en de bestelde kasten vakkundig in elkaar gezet!!

Goede informatie en service

Goede informatie en service.

De voorliuchting, aankoop meubelen, en de bezorging ervan fantastisch. !!

Al eerder hadden wij meubelen gekocht bij woonboulevard Poortvliet waar wij uiterst tevreden over waren. Mede om die reden hebben we wederom meubelen gekocht bij Pootvliet.

Goed bereikbaar en altijd mooie aanbiedingen.

wij kopen al jaren bij Poortvliet Woonboulevard. Ook deze keer goed geslaagd. Wij wachten dus op de goede aflevering.

De koop en levering van ons bankstel is geweldig verlopen.

De service is echt uitmuntend

De service is echt uitmuntend. Je krijgt echt alle antwoorden direct op de vragen, dus het personeel is zeer deskundig. Men heeft altijd een zeer goede oplossing voor handen. IK kan Woonboulevard Poortvliet met een gerust hart aanbevelen aan vrienden en kennissen en de familie leden.

bijzonder tevreden

klantvriendelijk, prima afwerking, prima levering

Nette winkel en ruime keuze

Poortvliet is een nette winkel en voor ieder wat wils. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aantal verbeterpunten: - levertijd was redelijk lang voor slechts 2 barkrukken. Echter levertijd op andere producten was wel eerder dan verwacht. - Bij aankoop is het handig dat er gewezen wordt op je online pagina. Pagina laat niet alle orders zien. Orders die handmatig zijn gemaakt zijn niet toegevoegd aan de portal. Het zou mooi zijn als je je orders goed online kan volgen. - Jammer dat het niet meer mogelijk was om de order aan te passen.

Goede nazorg

Nazorg kan wel eens nodig zijn. Ook 3 jaar na aankoop. Wordt zelfs teruggebeld. Prima geregeld.

leverbetrouwbaarheid

binnen de mogelijkheden nakomen van afspraken

netjes geholpen op de afgesproken tijd geleverd en keurig geplaatst en gemonteerd

Afspraak is afspraak

Ook het leveren van een ondergeschikt klein onderdeel is geen enkel probleem. Opgewekt komt, in dit geval de servicemonteur, op de afgesproken tijd, binnen, monteert het accessoire en gaat met de mededeling "allemaal gratis" weer weg.

Geweldige winkel.

Woonboulevard Poortvliet is een geweldige winkel om te winkelen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zij geven een goed advies.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE