Filter

fantastische service

ben zeer goed geinformeerd,afspraken worden geregeld zoals afgesproken, goede snelle vakkundige aflevering en montage, alles was perfect.

voldoende keuze

vriendelijk en behulpzaam personeel

Nieuwe salontafel en karpet gekocht en geleverd. Hulp bij aankoop goed en ook de dame bij de verkoop van het karpet was goed. Zij heeft ons zelfs geholpen om het kleed in de auto te krijgen.

super

Uitstekende service, gekochte producten bevallen goed.

Fantastisch goede service en kwaliteit producten

Goede ervaring met service en kwaliteit. Gratis omruilservice voor matras d.m.v. omruilgarantie geen bijbetaling. Echt een aanbeveling voor velen om hier te kopen!👍🏻

Onze verkoopster en onze bezorgers waren top!

Wij zijn erg tevreden over alle service die we hebben gekregen van onze verkoopster en ook van de bezorgers. Ze hebben meegedacht en deden een stap meer voor ons. We zijn dan ook erg tevreden.

Zeer goede ervaring

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam.

Positief en heel klantvriendelijk

Serviceafdeling zeer goed bereikbaar en snel het onderdeel gevonden besteld en volgens afspraak op tijd geleverd

Supergoede service met n prima communicatie

Ivm een garantiereparatie vd bank , waarvan wij niet hadden gedacht dat het onder garantie viel. Super opgelost. Prima communicatie/ beoordeling vd servicemeneer/ afhalen en weer terug brengen... gewoon SUPER!! 👍👍👍

Levering wordt netjes en met goede uitleg over de te gebruiken producten uitgevoerd

Excellent service

Overall great experience! I especially appreciate the timely updates regarding my purchase and delivery.

33 Paasdijkweg

Poortvliet 4693 RE