1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Levertijd erg lang. Krijg uiteindelijk andere stoelen geleverd , in een andere kleur dan besteld in de winkel. Dit zonder enig overleg of excuses. Na dat ik dan zelf maar contact op neem. Komt er een mager excuus en krijg ik 25 euro korting bij een volgende bestelling. Zeer matig en slecht opgelost.

Pluspunten

Perfecte service en goed meegedacht in een oplossing bij onze interieurvraag.

2 sterren: slechter dan verwacht

Op 3 Feb 2018 bank gekocht, zou ongeveer na 12 weken geleverd worden. Werd uiteindelijk ruim 17 weken. Stoelen later besteld, zouden in week 22 geleverd worden. Na zelf geïnformeerd te hebben hopen we op week 27. Voor ons een reden om niet meer bij Bouman en Potter te bestellen

Pluspunten

Mooie meubels voor ieders wat wils, goed gespecialiseerd personeel en zeer vriendelijk, en is al met al een topzaak , ga zo door.

Nee, zou zeggen ga er eens een kijkje nemen.

Pluspunten

Snelle levering en top service

Niet al het assortiment staat op de website

Meubelplein Ekkersrijt 4115 A

5692 DD Son

Over Boumanenpotter.nl

Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Inmiddels heeft onze succesvolle en gewaardeerde woonformule Bouman & Potter 4 filialen. In 2017 werd de 2e vestiging geopend op Meubelplein Ekkersrijt te Son (bij Eindhoven). In 2020 de 3e vestiging in Woonmall Alexandrium te Rotterdam. En in 2023 is de 4e vestiging geopend op Boulevard Cruquius (bij Haarlem). Laat je inspireren in één van onze B&P filialen waar onze interieuradviseurs u graag helpen. Met Bouman & Potter haal je karakter in huis!

Over Woonboulevard Poortvliet