Keurige nette service en snelle levering

Ben erg tevreden over de bloeddrukmeter uitleg en snelle verzending geen tips.

Prima levering voor een goede prijs

Ik heb de bloeddrukmeter keurig op tijd en voor een zeer acceptabele prijs binnen gekregen. De bijgeleverde gebruiksaanwijzingen gaven nogal wat verwarring en dientengevolge was de koppeling met mijn mobiel erg lastig. Maar gelukkig had de firma per mail een betere uitvoering gestuurd en toen was het kinderwerk. De arm-manchet is erg prettig en prima in gebruik

heel goed

zeer kwalitatieve aangeboden toestellen , uitstekende verkoopprijzen , snelle verzending . Zeer tevreden .

Perfect!

Onder de indruk van de bloeddruk meter. Neemt 3 x automatisch op en deelt dan door 3. Perfecte meting. Je moet wel zelf installed op de meter. Na 1 dag gad ik de meter al in huis. Heel fijn.

Geen enkel minpuntje alles top geregeld

Zie titel dit zegt genoeg !

Voldoet aan de verwachtingen

Goede website met veel informatie

Goede voorlichting op de website en correct geleverd.

Prima bloeddrukmeter

Prima bloeddrukmeter makkelijk te bedienen

Prima apparaat

Het enige waar ik een beetje kritiek over heb dat is de armband die zit door de veer beugel een beetje strak om de arm dat is voor mij het enige minpuntje daar zou in de toekomst mischien iets meer aandacht aan besteedt kunnen worden

Goede snelle service

Bloeddrukmeter besteld. Wordt netjes op de hoogte gehouden via mail Snel bezorgd Dus goed bedrijf

betrouwbaar

dit is een betrouwbare meter. alleen het omdoen van de armband is nogal lastig vind ik

Bestelling ging vlot, adapter was niet op voorraad tijdens het bestellen maar de levering bij hen kruiste mijn bestelling en ze hebben de adapter wel gelijk meegeleverd, prima servicce

Snelle levering, goede productbeschrijving en handleiding.

Betrouwbare en makkelijk in gebruik bloeddrukmeter voor een schappelijke prijs.

Een makkelijke en goed werkende bloeddruk meter

Ik ben zeer tevreden met deze bloeddruk meter

Goede werking en aflevering

Zeer tevreden over.

bloeddrukmeter

snelle levering .. prima apparaatje heel blij me

Duidelijke en gemakkelijk benaderbare site.

Vlotte levering en goede (elektronische) communicatie

Top product

Na navraag wat een goede bloeddrukmeter is bij de huisarts bleek dat ze dit merk ook daar gebruiken. Dan is de keus natuurlijk zo gemaakt.

Werkt prima !!

Mijn doelstelling heb ik bereikt….om zelf de bloeddruk op te meten…en niet afhankelijk van een huisarts, doktersassistente, patiëntenbegeleider(s) enz. te zijn.

Goede begeleiding

Flexibee omruilprocedure goede administratieve afhandeling. prima advisering

Ik heb veel schik met mijn nieuwe bloeddrukmeter!

Werkt perfect. Heb ook nog een Braun bloeddrukmeter van DA en een Sivergear van de Action, maar zijn stukken minder van kwaliteit. En ook nog een oude quigg pols bloeddrukmeter die gebruikte ik eerst altijd en nam die mee naar de huisarts en schreef alle waardes altijd hiervan op. Kwam wel aardig overeen met die van de huisarts. Maar die Omron M6 Comfort AFib bloeddrukmeter gaat toch echt boven alles. Wil deze ook nog een keer meenemen naar de huisarts om te vergelijken. Word ook aanbevolen door de Hartstichting en kwam als een van de beste uit de tests. En snel bezorgd. De andere dag al. Heb ik met Post.nl wel eens anders meegemaakt. In ieder geval nog bedankt. Groeten Edward.

Uitstekend advies en uitstekend product, dan wordt de beoordeling ook uitstekend.

Prima keus

Gebruik OMRON bloeddrukmeter nu 1 week. Eenvoudig te installeren. Gebruik app is ideaal. Heel overzichtelijk. Kortom: Ik ben er blij mee en kan hem zeker aanbevelen.

Prima geregeld.

Snelle levering, prima verpakt. Als extra nog een aparte uitgebreide Nederlandse handleiding. Zeer tevreden en aan te bevelen.

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.