Het is een gebruikersvriendelijk apparaat

Ik heb hetzelfde apparaat tijdelijk via het ziekenhuis na een herseninfarct ter beschikking gehad en gebruikt. Ik vond hem toen prettig en gebruikersvriendelijk zodat ik een snelle keuze heb gemaakt.

Prima bloeddrukmeter doet precies wat hij moet doen.

Mixed

Het produkt is in orde en werd goed verpakt afgeleverd. Maar jullie mogen eens praten met de leverancier. Er werd me beloofd dat de bestelling aan mij zou afgeleverd worden op een bepaalde dag binnen een bepaalde tijdspanne. Het tijdstip van aflevering was juist. Doch alhoewel ik de hele tijd thuis gebleven ben, werd er niet aangebeld en de bestelling werd gewoon afgegeven aan een buur ...

Vlotte afhandeling van aankoop

Afhandeling zoals beloofd

Super tevreden

Handige en duidelijke website met goede informatie. Het bestelproces is gemakkelijk door te lopen.

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerker van de shop.Deze man is zeer vakkundig en je kan voor alle vragen bij hem terecht.Ook als je er iets hebt gekocht kun je vertrouwen op zijn hulp.Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan deze man.

Het verliep perfect

Goede website, snelle levering en tevens een handige mail met gebruiksaanwijzing en tips voor hoe je bloeddruk goed moet meten.

Keurig optijd bezorgd Goed verpakt

Uitgebreide website met veel informatie. Bestellen en levering gaat makkelijk en snel. Doen wat ze beloven.

Werkt goed

goed apparaat

De duidelijke info op de website maakte een goede keuze mogelijk. De bloeddrukmeter de volgende dag ontvangen. Apparaat werkt prima

teleurstellend

de meter geeft voortdurend foutmeldingen aan, en dat blijkt natuurlijk pas als hij in gebruik genomen is. Toen ik hem terug wilde sturen las ik dat er dan een waardevermindering zou zijn omdat de batterijen uit de verpakking gehaald en geplaatst waren. Mijn Omron M6 comfort vertoonde dit euvel niet.

Positieve ervaring over de hele lijn

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering, voorzien van een extra zeer compacte en duidelijke Nederlandstalige handleiding. Het aanbevolen toestel is inderdaad super handig in het gebruik.

Ingewikkelde bediening en handleiding

Niet eenvoudig in gebruik, veel te ingewikkeld.

Prima werkt hij

Prima werkt hij , makkelijk te bedienen

Uitstekende ervaring!

Voor het eerst hier besteld en in 1 woord top. Overzichtelijke webshop, Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Een prima apparaat en de afib functie is echt een toegevoegde waarde.

Zeer tevreden over dit bedrijf!

Vanaf het begin werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Het apparaat was zorgvuldig verpakt en werd verrassend snel bezorgd. De bloeddrukmeter zelf werkt perfect en de bijbehorende iPhone-app is erg handig, alle metingen worden automatisch opgeslagen, ook die via mijn Apple Watch. Een mooie extra is dat je deze gegevens eenvoudig per e-mail met je arts kunt delen. Het enige minpuntje is dat je voor uitgebreide analyses een abonnement nodig hebt, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het product en de service. Kortom: een aanrader!

Alles verliep perfect

-perfect toestel -perfecte levering

Uitstekende ervaring!

Voor het eerst kennisgemaakt met deze webshop. Hele besteltraject dik voor elkaar en voor herhaling vatbaar!

de bestelling is goed aangekomen

Ik ben tevreden

Snelle reactie en levering

Eenvoudig te bestellen. Goede overzichtelijke webshop.

Snelle verzending, zorgvuldige afhandeling

Goed product. Zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Klasse!

Probleemloos, schitterend!

Duidelijke instructies bij ongebruikname.

Aanbevolen, makkelijk in gebruik

Prima apparaat

Makkelijk te gebruiken vooral in combinatie met de app. De afib functionaliteit echt toegevoegde waarde.

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.