Prima apparaat

Makkelijk te gebruiken vooral in combinatie met de app. De afib functionaliteit echt toegevoegde waarde.

Goede prijs voor dit toestel

Interessante prijs, snel geleverd, zorgvuldig verpakt. Alles in orde !

Goede service.

Voordat de bloeddrukmeter werd bezorgd kreeg ik al een e-mail met een duidelijke, goed te begrijpen handleiding. Dank daarvoor.

Bestelling goed verlopen

Goede meter, vooral makkelijk dat hij vetbonden kan worden met de omron app, alleen jammer dat deze app constant wil dat je hem opwaardeerd nasr prenium wat dan 9,99 euro per maand kost, dat vindt ik erg veel geld.

Hij werkt prima doet zijn werk zoals het hoort

uitstekend

ik heb nog maar weinig de meter gebruikt. alles lijkt alles prima en duidelijk te zijn. Helaas past de vaste armband niet in hetzelfde zakje als het apparaat. Zeker omdat het een vaste vorm heeft. maar opzich werkt de band heel prettig.

Super snel

Super snel bezorgd, met een 6 maanden gratis abonnement, daarna 10 euro per maand ( tikkie prijzig ) Tot nu toe dik tevreden

Blij mee

Ik heb de bloeddrukmeter maar net, maar tot nu ben ik er erg blij mee. Gebruik is niet moeilijk voor ook wat ouder iemand

De eerste indruk van de bloeddrukmeter is goed , duidelijk af te lezen

De eerste indruk van de bloeddrukmeter is goed , makkelijke bediening , goed af te lezen.

Alles, vanaf bestelmoment t/m aflevering aan huis, PERFECT geregeld !

Alles, vanaf bestelmoment t/m aflevering aan huis, PERFECT geregeld !

Ik heb de m6 bloeddrukmeter gekocht een zeer goed apparaat werkt fijn en hebt veel mogelijkheden

Efficiënt en gemakkelijk in gebruik

Er was iets mis gegaan bij onze bestelling. Ipv de bloedruk meter kregen wij een lege hoes toegestuurd. Werd perfect opgelost binnen een dag werd de bloedruk meter geleverd zonder problemen

100% oke

Zeer goede en betrouwbare bloeddrukmeter van Omron ,gemakkelijk in gebruik aan voordelige prijs,snelle levering

Werkt prima

Doet wat hij moet doen, zonder ingewikkelde handleiding. Kortom simpel en doelmatig.

Besteld en een dag later al in huis TOP

Perfecte afhandeling en service is uitstekend

Ik ben blij dat jullie direct gehandeld hebben en er voor gezorgd hebben dat post.nl alsnog mijn bloeddruk meter hebben verzonden en ik het heb mogen ontvangen.. Heel erg bedankt voor jullie fijne medewerking.

De ervaringen zijn positief

Over het algemeen is mijn ervaring positief met deze bloeddrukmeter. Minder positief is dat de handleiding niet actueel is en dat er niet alles in vermeld wordt. O.a. de instelling voor de rusttijd tussen de 3 metingen bij Afib meting.

super

ik had gemaild met de vraag of ik het zelf bij hun kon ophalen omdat ik het snel nodig had. ik kreeg later op de dag een mail terug dat ik het eerst moest bestellen en betalen en dan kon ik het bij hun ophalen. ik ging het ophalen en die mevrouw die mij geholpen had was erg vriendelijk en we hebben even lekker gebabbeld. dus alles is hier top geregeld. als ik weer eens wat nodig heb kom ik zeker terug.

snel, duidelijk, goede communicatie

ik heb de test op de website gedaan, dat advies gevolgd en heel tevreden met mijn nieuwe bloeddrukmeter

Betrouwbaar

Ruim aanbod met voorlichting per item. Keuzemogelijkheden in verzenden. Levertijd wordt waargemaakt.

Bestelling en levering prima

Apparatuur ziet er zeer goed uit en is voorzien van goed leesbare handleiding

Zeer tevreden..

Had al jaren een bloeddrukmeter maar deze deed het niet meer(?) Een nieuwe besteld, hetzelfde merk. Binnen 2 dagen in huis en voldoet naar alle tevredenheid. Uitstekende service van Bloeddrukmeter.shop. Zoals aangegeven, zeer tevreden en een aanrader.

zie onder

alleen voor mij had de band niet zo vast gehoeven nu past het niet in de opbergtas

Bij deze laat ik weten zeer tevreden te zijn met de ontvangen bloeddrukmeter Omron M6 Comfort Afib. Het apparaat werkt eenvoudig en snel. Een extra compliment voor de in onderstaande mail genoemde extra Nederlandse handleiding. Deze is véél duidelijker dan de bij de meter gevoegde handleidingen. Ik heb deze uitgeprint en bij de meter opgeborgen. Mocht het aan de orde komen dan zal ik dit apparaat en de Bloeddrukmetershop zeker aanbevelen bij belangstellenden.

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD