Hij doet precies wat hij moet doen

Gemakkelijke bediening en de rest wijst zich zelf

Alles in de handleiding is duidelijk aangegeven

Er is 1 ding wat niet vermeld wordt. Tot welke druk wordt het manchet onder normale omstandigheden op gepompt. Ik wil tijdens de meting zien of de pomp goed werkt.

Professioneel apparaat.

Alles prima in orde, alleen de band was te eng.

werkt prima

makkelijk in te stellen, gebruikersvriendelijk

Had ik eerder moeten kpen

Voor een regelmatige controle ging naar arts. Nu eigen controle, heel fijn idee met een controle vergelijk arts

Snel en makkelijk

Fijne ervaring , makkelijk en snel besteld en binnen

Zeer goed toestel

Zeer praktisch en goed toestel. Handig om je bloeddrukwaarden op je telefoon te krijgen voor een goed overzicht. Mijn huisarts was onder de indruk toen ik haar de resultaten zo kon voorleggen.

prima bloeddrukmeter

prima bloeddrukmeter

Eindelijk een betrouwbare bloeddruk meter

Eindelijk een betrouwbare bloeddruk meter,. werkt heel gemakkelijk , en ben er super tevreden over. Had hem snel geleverd......

Ik had mijn bestelling een dag aan de deur.

Naar aanleiding van een paar vragen per telefooon werdt een goede voorlichting gegeven over het product wat ik heb aangeschaft. Nogmaals bedankt.

snelle en accurate levering

De meter werkt perfect. Hij is identiek aan de meter van mijn huisarts.

Super goed & simpel om te gebruiken!!!

Zeer goede bloeddrukmeter!!! Nauwkeurig en handig in gebruik!!!

prima geregeld

prima geregeld

Heel tevreden

De bloeddruk meter is handig in gebruik door de manchet en heel gemakkelijk af te lezen!

Helemaal top.

Het is een prachtig apparaat, makkelijke bediening, ik ben heel tevreden.

Snelle levering mooie bloeddruk meter

stille en perfecte bloeddrukmeter

perfecte stille en compacte bloeddrukmeter. metingen zijn zeer nauwkeurig. echt een aanrader voor thuisgebruik.

Snel geleverd!

Prettig bestellen en snel geleverd. Goede bloeddrukmeter!

Vriendelijke, klantgericht met een goede prijs voor een goed product.s

Via een kennis hadden we al kennis gemaakt met de Omron. Op uw website kwam de Omron 3M Comfort goed naar voren, zowel qua beschrijving als prijs. De levering met stroomstoten is goed en snel verlopen.

Snelle levering, goed apparaat

Volledig naar wens

perfect

het toestel voldoet volledig aan de verwachtingen

Het is een prima meter

Fijne bloeddrukmeter

Heel gebruiksvriendelijk, ook fijn de resultaten in de app. Blij mee

Uitstekend Product en Snelle Levering

Ik heb onlangs een bloeddrukmeter besteld bij deze webshop, en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken, geeft nauwkeurige metingen, en de gebruiksaanwijzing is duidelijk en makkelijk te volgen. De levering was verrassend snel; ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ook de klantenservice verdient een pluim – ik had een vraag over de instellingen, en ik werd snel en vriendelijk geholpen. Al met al een uitstekende ervaring. Ik zou deze bloeddrukmeter en deze webshop zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare meetapparatuur.

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD