Prima webshop

Goede info op de site en zeer vlotte levering!

Zeer goed en hee gemakkelijk

Gemakkelijk met duidelijke uitleg

Tiptop snelle levering.

Bloeddrukmeter werkt uitstekend.

prima koop

duidelijke omschrijving en prima appaaraat

Goed super

Heel goed is. Super

Zie hieronder.

Ik bestel, u levert snel, prima apparaat, alles dik in orde dus.

Werkt prettig en goed.

Uit de doos en even de tijd..datum. jaar invoeren. Dat is even opletten. Verder plug and play. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Fijne bloeddrukmeter

Het is een fijn apparaat, eenvoudig in gebruikt. Jammer dat deze niet zelf automatisch 2x meet en dat je voor de extra functies toch een abonnemt moet nemen.

Goede bloeddrukmeter, duidelijke instructies voor het gebruik.

Heb de bloeddrukmeter pas sinds kort, maar ben heel tevreden.

Vlotte en snelle levering en alles correct. Zo zou het overalmoeten kunnen.

Gewoon goed product

Duidelijke gebruiksaanwijzing en snelle levering.

Bestelde product werd keurig afgeleverd en vanuit de verkoper werd er aandacht besteed aan het gebru

Zie hierboven. Prima service geleverd.

Oké

Prima apparaat, eenvoudig in gebruik.

Uitziend in alle opzichten

Snel. Goed verpakt. Goed apparaat. Werkt fantastisch

Gemakkelijk in gebruik

Vlotte aankoop en bloeddrukmeter heel gemakkelijk in gebruik

snel bezorgd en werkt goed

goed en gemakkelijk in gebruik

Werkt gemakkelijk

De ene dag bestelt en de andere dag bezorgd. Het apparaat werkt simpel en gemakkelijk.

Goede ervaring

Bloeddrukmeter.shop heeft volop keuze met een goede beschrijving bij ieder product. De prijs ligt lager als bij de meeste andere aanbieders. Bestellen gaat eenvoudig en de verzending is snel.

Werkt perfect.

Mijn vorige bloeddrukmeter gaf regelmatig "error ". Bij deze veel minder. Gemakkelijker om te plaatsen rond de arm.

Prima geregeld. Goede overzichtelijke website . Zeer snelle levering. Aanbevolen !

Goed apparaat

Apparaat instellen was met de beschrijving erbij, niet echt moeilijk. Doet wat hij doen moet en fijn om een juiste meting te krijgen. Ben er zeer tevreden over.

Duidelijk in gebruik

Na het lezen van de handleiding is het gebruiken van de bloeddrukmeter heel eenvoudig.

Het is een gebruikersvriendelijk apparaat

Ik heb hetzelfde apparaat tijdelijk via het ziekenhuis na een herseninfarct ter beschikking gehad en gebruikt. Ik vond hem toen prettig en gebruikersvriendelijk zodat ik een snelle keuze heb gemaakt.

Prima bloeddrukmeter doet precies wat hij moet doen.

Mixed

Het produkt is in orde en werd goed verpakt afgeleverd. Maar jullie mogen eens praten met de leverancier. Er werd me beloofd dat de bestelling aan mij zou afgeleverd worden op een bepaalde dag binnen een bepaalde tijdspanne. Het tijdstip van aflevering was juist. Doch alhoewel ik de hele tijd thuis gebleven ben, werd er niet aangebeld en de bestelling werd gewoon afgegeven aan een buur ...

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD