Laden reviews...
332 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Levering verloopt meestal snel en betrouwbaar. Informatie en handleidingen zijn helder, wat het gebruik vergemakkelijkt. Consumenten zijn overwegend positief en waarderen de prijs-kwaliteitverhouding.
De bloeddrukmeter is heel gemakkelijk in gebruik ben er erg blij mee
8 June 2026
henny vermeij
Megen
Wat we willen weten van de uitvoering van de bloeddrukmeter is prima.
8 June 2026
Janny
Etten-Leur
Snel ontvangen van het apparaat.
5 June 2026
Paul den Boer
Dijk en Waard
Bestelling Omron M3 Comfort Afib volgende dag in huis. Volgende dag een mail met:‘Zo gaat u aan de slag met de bloeddrukmeter’. Apparaat werk heel gebruiksvriendelijk. De 3 metingen achter elkaar met gemiddelde waarden is heel fijn. De voorgevormde manchet is super makkelijk. Display geeft ook aan dat hij correct zit. Heel tevreden met deze aankoop.
5 June 2026
Jos de Haas
Eindhoven
Zeer goede, gemakkelijk te gebruiken bloeddrukmeter. Zeer handig dat hij drie metingen doet en het gemiddelde geeft.
Wim
Eindhoven
Betrouwbare webshop. Producten zijn precies zoals beschreven. Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Webshop doet wat ze belooft.
Léon
Maastricht
Levering was perfect en milieuvriendelijke verpakking
Kris
Antwerpen
Goede bloeddrukmeter, heel handig in het gebruik! Tevreden dus!
Rooy
Valkenswaard
Mooie en goede site en goede en snelle service kan niet anders zeggen als TOP.
Marc Sevriens
VELDHOVEN
Eenvoudig in gebruik en werkt prima. Duidelijke weergave op het scherm.
Harry
Schijndel
Supersnelle levering en uitermate goede communicatie , echt top !!!
Michel
Middelburg
Goed toestel, alleen moeilijk om in te stellen
2 June 2026
Lieven
Van Dyck
Goedendag, hartelijk dank voor uw beoordeling. Kunnen wij u ergens mee helpen? Heeft u eventueel ook onze eigen handleiding gezien? Deze hadden wij eerder aan u gemaild. In principe werkt de bloeddrukmeter vrij eenvoudig. U doet de manchet om uw arm en met een druk op de start-stop knop voert u een meting uit.
De waardes die gemeten worden komen overeen met apperaatuur van ziekenhuis en ambulance. Is dus een top bloeddrukmeter.
29 May 2026
Petro
Eibergen
Pas in huis. Doet wat het moet doen. Duidelijk en overzichtelijk.
28 May 2026
Jan
Pietersen
Ik kan niet meer verzinnen.
28 May 2026
Evert Olthuis
Wierden
Goede prijs, snelle bezorging en duidelijke gebruiksinstructies in Nederlands. Omron M7 Intellisense AFib prima apparaat.
27 May 2026
Jan
Westmaas
Met de app erbij kun je snel de data opslaan. Het wisselen van gebruiker 1 naar 2 vindt de app moeilijk, en schijnt niet te kunnen.
Bert
Arnhem
Zeer interessante prijs. Koppeling met app groot pluspunt. Gemakkelijk in gebruik.
Marc
Butstraen
Makkelijk in gebruik en betrouwbaar!
Rowena
ZANDVOORT
Zeker aan te bevelen. Goede pasvorm is de band om de arm en mooi om het gemiddelde meten 3x te kunnen gebruiken.
25 May 2026
Chris
Amsterdam
Het is een heel goede bloeddrukmeter, ik heb alleen moeite met het uithalen van de slang uit het apparaat had een andere aansluiting kunnen zijn, die er gemakkelijker in en uit gaat.
22 May 2026
Rietje
Amsterdam
Een prima apparaat dat snel bezorgd werd. Het toevoegen van een tweede gebruiker vraagt wat extra inspanning. Verder was het instellen van automatisch drie metingen wat zoekwerk.
20 May 2026
Rob
Sint Pancras
Snelle levering, duidelijke website met uitleg over verschillende modellen. Aangekocht toestel wekt perfect en geeft inzicht in je hart-gezondheid. Koppeling met smartphone en overzicht zijn meerwaarde.
20 May 2026
Patrick Faes
St. - Lenaarts
kan niet beter
18 May 2026
Herman
Rijssen
Jullie hebben een duidelijk overzicht van bloeddrukmeters. Snel en netjes verzonden.
18 May 2026
Nicole
Apeldoorn
Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann.
Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.
Zuidbaan 548 F
2841 MD Moordrecht