Wat je verwacht krijg je ook.

Goede en duidelijke informatie op de website.

Prima. Besteld en snel in huis

Goede service , ook aan de telefoon.

kundige medewerkers, fijne en snelle service

Als je een vraag hebt krijg je snel en uitgebreid antwoord. Snelle bezorging, uitstekende afhandeling. Heel blij met deze shop!

De service was echt super. Telefonische contact verliep soepel. Retourneren ging zonder problemen en het nieuwe product werd direct verstuurd. Hele prettige benadering. Dank u wel!

Betrouwbaar en simpel in gebruik.

Zie boven

Geweldig geholpen

Heb online geprobeerd om een bloeddrukmeter te bestellen, bleek de volgende dag niet te zijn gelukt( doe eigenlijk online bijna niets). Heb de volgende dag het bedrijf gebeld, ben op een geweldige manier geholpen, de volgende dag al in huis. Chapeau!

Goede uitleg en snel geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd

Goede webshop met veel info. Gemakkelijk te bestellen. Snelle bezorging, binnen 12 uur.

Vlotte levering prima meter

Goede service, snelle levering

Wij hebben hier een Omron bloeddrukmeter besteld, model 2020. Deze werd zeer snel geleverd en was keurig verpakt. Helaas werkte de bloeddrukmeter niet naar behoren, hij had een fabrieksfout. Na contact met Patrick is dit keurig opgelost en werd er direct een nieuw apparaat toegestuurd. Het nieuwe apparaat was al binnen voordat we het defecte apparaat hadden geretourneerd. De nieuwe bloeddrukmeter was wederom keurig verpakt en deze werkte gelukkig prima! Complimenten voor Bloeddrukmeter.shop, wij bevelen dit bedrijf en hun goede service van harte aan!

Duidelijke website

Prima website en snelle levering. Bloeddrukmeter doet wat je er van verwacht.

Makkelijk en eenvoudig te bedienen

Ik heb de Omron M2 basic gekocht. Snelle levering, veel keuzes voor betaling. De meter de volgende dag binnen. Werd geleverd incl. batterijen. Nu paar dagen in gebruik en hij bevalt prima.

apparaat werkt goed.

Excellente service

Snelle degelijke levering en goed verzorgt!

Tijdige levering en toestel perfect

perfect wat ik wou

Weegschaal bestelt en ontvangen zonder problemen en bovendien werkt het allemaal perfect

Is gewoon 'n goed apparaat voor 'n Goede prijs

Is gewoon 'n goed apparaat voor 'n Goede prijs

zeer goed geholpen aan de telefoon en netjes laten bezorgen

als ik weer ies nodig moet hebben dan zijn zij de eerste waar ik ga zoeken

Product in goede staat ontvangen en voldoet aan de verwachtingen

Goeie artikelen en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Uitstekende bloeddrukmeter

Deze bloeddrukmeter bevalt ons prima. Makkelijk en duidelijk in het gebruik.

De bloeddrukmeter werk goed

Informatieve site

Omron M6 Comfort AFib bloeddrukmeter (model 2020) gekocht. Veel en duidelijke informatie beschikbaar op de site. Meter was zeer goed verpakt. Snel geleverd. Kortom een tevreden klant.

Zuidbaan 548 F

2841 MD Moordrecht

0182-23 93 93

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de specialist in bloeddrukmeters. Wij bieden een ruim assortiment aan klinisch gevalideerde, betrouwbare, bloeddrukmeters. Wij bieden onder andere bloeddrukmeters aan van Omron, Microlife, Beurer en Hartmann. Naast bloeddrukmeters vindt u in onze webshop onder andere ook een assortiment glucosemeters, stethoscopen, weegschalen en thermometers.