Zeer volledig en gebruiksvriendelijk toestel.
Semi-proffesioneel apparaat. Meet naast bloeddruk ook eventuele hartproblemen. Maakt indien gewenst gemiddelde van 3 opeenvolgende metingen. Maakt onderscheid tussen ochtend en avonddrukken. Mooie en uitgebreide app die perfect werkt via Bluetooth.
Toestel is geschikt voor 2 personen indien zij hun waarden willen opslaan. Het aantal gebruikers zou mogen uitbreidbaar zijn. Het is wel mogelijk om een gast toe te laten maar zijn waarden worden niet opgeslagen.
De manchet is voorgevormd en verend uitgevoerd. Past in principe voor alle armformaten. Maar voor personen met los armweefsel kan het gebeuren dat een deel van dat weefsel geklemd wordt tijdens het oppompen van de manchet. En dat is pijnlijk waardoor de bloeddruk waarschijnlijk verhoogt. Door de manchet om een dikkere petfles te schuiven neemt de veerkracht wat af voor wie een grotere armmaat heeft. In de handleiding staat dat bij het aanbrengen van de manchet het luchtdarmpje bovenaan op de biceps van de arm moet zitten terwijl op de website van dit toestel vermeld wordt dat de manchet een 360 graden sensor bevat waardoor het niet uitmaakt waar het darmpje zit. Dit wordt bevestigd na verschillende metingen. Dit is een spijtige dubbelzinnigheid.
Het is me nog niet duidelijk hoe het geheugen te wissen om de startdatum te veranderen. Uitgevoerd volgens de handleiding dacht ik het gevonden te hebben maar ze blijken nog altijd aanwezig te zijn volgens de app.
Maar toch zijn we zeer tevreden en denken we dat dit de beste koop was. Door het progressieve oppompen tot net boven de bovendruk is dit ook niet pijnlijk en goed te verdragen zelfs na meerdere opeenvolgende metingen.
Blij met dit toestel.