Filter

Makkelijk besteld, snel in huis

Makkelijk besteld, snel in huis

Niets te wensen. Alles oké!

Selecteren, bestellen, ontvangen: alles prima geregeld. Wat wil je meer?

Prima en accuraat

Het is een duidelijk en gemakkelijk te bedienen apparaat.

Duidelijk apparaat. Snelle levering. Ben erg tevreden.

Uitstekende service

Bij het aanschaffen van mijn bloeddrukmeter heb ik pas weken later een klein manchet besteld. Dit bleek helaas geen combinatie op mijn huidige bloeddrukmeter. Na een mail gestuurd te hebben werd ik vrijwel direct terug gebeld en is mij een ander type bloeddrukmeter aangeraden bij het kleine manchet. Ik mocht mijn apparaat incl. een later bijbesteld manchet terug sturen. Diezelfde dag is er vanuit bloeddrukmeter.shop een nieuw bloeddrukapparaat en een ander manchet kosteloos naar mij opgestuurd. Omdat dit een goedkoper apparaat was werd dit ook nog eens netjes verrekend met mijn eerder aangeschafte apparaat. Ik vind dit een geweldige en eerlijke service!! Absoluut een aanrader.

Gemakkelijk besteld en de kwalitatief goede bloeddrukkmeter snel in huis

Goede uitleg bij het kiezen van de juiste bloeddrukmeter, snel bezorgd na de bestelling. Goede uitleg bij het apparaat en dat alles voor een lage prijs.

Goede prijs, snelle levering

Prima prijs, duidelijk bestelproces en de volgende dag in huis

Van bestelling tot levering perfect

Alles ging gesmeerd

Snel en goed

Goed en professioneel product werkt snel en duidelijk.

Snel geleverd een goede keus.

Redelijk goed

De bloeddrukmeter werkt volgens mij goed. Maar een jaar invullen voor de huidige datum kan ook niet. Alleen vind ik de PC software niet zo goed, inflexibel, kan bv. geen metingen verwijderen, of een opmerking maken per meting. En de grafiekjes kan ik helemaal geen wijs uit.

Redelijk goed

Prima meter

Snelle toezending van de meter. Werkt goed en is duidelijk in de weergave van de (verrichtte) metingen.

Prima meter

Snelle toezending van de meter. Prima meter. Eenvoudige bediening en duidelijk in de weergave van de (verrichtte) metingen.

Goed apparaat

Geweldig apparaat ik gebruik hem wekelijks

Prima meter en snel geleverd

Snelle bestelprocedure en levering van de meter. De meter zelf is zeer eenvoudig in gebruik. Ook de installatie van de app vergt geen verdere kennis.

Prima meter en snel geleverd

Alles goed

De bestelde bloeddrukmeter werd conform verwachting geleverd. De handleiding is helder en makkelijk te begrijpen. En: het product werkt prima.

Prima product en snel geleverd

Product eenvoudig op te zoeken en op de afhandeling was niets aan te merken.

makkelijk keuzewijzer

makkelijk bestellen vlot geleverd

Werkt goed

Werkt perfect moet nog ff wennen

👍

👍👍👍

uitstekend

Snelle levering; prima betrouwbaar product

redelijk

gebruiksaanwijzing summier moet nog veel uitzoeken wat voor mogelijk heden er zijn

Zeer vlotte afhandeling en snel geleverderd

Ik ben verwonderd over de snelle service

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD