Filter

Goed en snel geleverd.

Ziet er mooi uit en werkt goed.

Bloeddruk meter microlife

Snel geleverd en werkt goed!

Prima bloeddrukmeter en aantrekkelijk geprijsd.

Het apparaat werd de volgende dag al geleverd en is van uitstekende kwaliteit.

Prima apparaat.

Ik meet nu 2 keer per dag mijn bloeddruk. Het resultaat hou ik bij in de handige app. Een keer per maand stuur ik deze naar mijn huisarts.

Snelle levering,simpel apparaat!

Prima werkt goed

Makkelijk in gebruik en duidelijke gebruiksaanwijzing Werkt goed

Fantastisch apparaat

Zeer gebruikersvriendelijk

GEWELDIG.

De harde manchwet is even wennen maar verder vind ik het een geweldige bloeddrukmeter. Geen geknijp meer in een bal om de manchet op te pompen.

De adapter was er niet bijgeleverd. Na een telefoontje de volgende dag alsnog geleverd en korting gekregen. Dat noem ik service

Prima apparaat, zeer snelle levering

Het apparaat werkt prima. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Prima snelle levering, goed apparaat.

geweldig en nuttig apparaat

geweldig apparaat en werkt prima met mijn telefoon erg handig bij artsen bezoek

Gewoon zo doorgaan!

Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Na ontvangst nog gedetailleerde uitleg gekregen van een van uw medewerkers (Patrick Crielaard).

Alles volgens afspraak

Duidelijke website om te bestellen. Levering volgens afspraak, van een degelijk toestel.

werkt perfect, alleen de app draait nog niet

de bloeddrukmeter werkt goe, de armband pas netjes. alleen de app werkt nog niet.

perfect

Gewoon zoals het hoort,keurig geleverd

Perfect afgehanded.

De afhandeling voldoet volledig aan mijn eisen.

Voor de Omron model 3 bestelde ik een adapter. Blijkt dus dat je gewoon kan opladen met de 'gewone batterijen' in het apparaat. Goede uitleg gekregen van de medewerker. Erg vriendelijk. Bedankt.

Bloedrukmeter is alle toezeggingen nagekomen

Bloedrukmeter besteld voor een actieprijs en een goed en gerenommeerd merk, alles in orde, op tijd etc. Goed geregeld!

Een erg prettig apparaat in gebruik.

Top product

Top voldoet aan mijn verwachting

top service, soepel en enorm snel.

Na twee defecte bloeddrukmeters, beide keren binnen een dag prima geholpen, zonder problemen, supersnel. Top service. Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

Geweldige en vlotte services

De Omron M7 intelli IT gekocht en heel vlot geleverd. Tijdens de bloeddrukcontrole bij de huisarts bleek de meter ong 25p af te wijken van het app van de huisarts. Na overleg met Bloeddrukmetershop door hen een 2e meter gestuurd, om de kijken of de Omron inderdaad een foute meting gaf. Dit bleek niet het geval en de 2e meter weer retour gestuurd. Al met al een goed meedenkende Bloeddrukmetershop met een geweldige service.

Gewoon goed

Een prima bloeddrukmeter hij doet precies waar hij voor gemaakt is. Alleen het tasje, waar de meter in opgeborgen kan worden, is van zeer slechte kwaliteit binnen de kortste keren scheurde het.

548 Zuidbaan F

Moordrecht 2841 MD