Pluspunten
goede en snelle afhandeling van bestelling
Pluspunten
Alles snel geregeld.
Pluspunten
Een klantbeleving die elke verwachting overtreft!! Ik heb bij de bloeddrukmetershop een bloeddrukmeter besteld, echter ging er iets mis met de bezorging. Natuurlijk kan dit altijd gebeuren en raak je daarin teleurgesteld. Maar dan gebeurt er iets onverwachts, nadat je de teleurstelling hebt gemeld. Wordt er binnen een uur van melding aan de deur gebeld en wordt deze alsnog persoonlijk in de avond bezorgt door iemand van het bedrijf zelf. Wat een top bedrijf met de juiste instelling voor zijn klanten, ik raad iedereen aan om bij dit bedrijf zijn producten te kopen want als je zo met je klanten omgaat is er een zeer hoge betrokkenheid en een meer dan uitstekende service. Bloeddrukmetershop enorm bedankt voor jullie uitstekende service!!
VerbeterpuntenGeen, vooral op deze manier de dienstverlening voortzetten.
Geachte heer Welling, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn er zeer blij mee. Wij zullen onze dienstverlening zeker hiermee voortzetten!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw aanbeveling en positieve reactie!
VerbeterpuntenGeen
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Pluspunten
ik had even ná 16.00 uur besteld evengoed al de volgende dag in huis!
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en beoordeling. Zou u ons kunnen aangeven wat wij kunnen verbeteren om van u de 10 te verdienen?
Pluspunten
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Goed product.
VerbeterpuntenGeen
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en beoordeling!
Pluspunten
Corecte levering, wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer wordt geleverd.
Geachte heer/mevrouw Gijsen, Hartelijk dank voor uw rapportcijfers en beoordeling!
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw aanbeveling en positieve reactie!
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en aanbeveling!
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Snelle service, scherpe prijs
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Pluspunten
Snelle levering van het product en goede klantenservice. Bloeddrukmeter bleek defect en de nieuwe bloeddrukmeter was een dag later al binnen.
VerbeterpuntenIn eerste instantie een defecte bloeddrukmeter ontvangen. In het geheugen waren al data opgeslagen. Het was duidelijk een reeds gebruikte bloeddrukmeter, dat mag natuurlijk echt niet.
Geachte heer Heidenrath, Hartelijk dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. U heeft helaas een bloeddrukmeter ontvangen die defect bleek te zijn. Dat kan helaas een keer gebeuren. Ik kan u garanderen dat de bloeddrukmeters nieuw zijn. Deze zijn niet gebruikt. Wij leveren alleen nieuwe bloeddrukmeters. Retour gekomen bloeddrukmeters gaan ten alle tijden retour naar de fabrikant. Dat heeft te maken met twee punten. Allereerst de gemeten waardes. Wij kunnen alleen garanderen dat de gemeten waardes correct zijn vanuit de fabriek vandaan. Bij een retour gekomen bloeddrukmeter kunnen deze gewijzigd zijn. Ten tweede de hygiëne. De manchetten moeten schoon zijn als ze om de arm gaan. Hopelijk verduidelijkt onze toelichting.
Pluspunten
Zeer snelle en keurige levering.
VerbeterpuntenNee
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Pluspunten
Fijn apparaat
VerbeterpuntenNiet iets beloven als het niet waar wordt gemaakt
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. U heeft de bestelling geplaatst op de zondagochtend 28/10. Wij verzenden bestellingen zo spoedig mogelijk. In uw geval is deze verzonden op maandagochtend 29/10. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Uw bestelling is in behandeling bij de bezorgdienst DHL en zal vandaag afgeleverd worden. Gebeurd dit niet laat het ons dan alstublieft weten.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Pluspunten
Veel keus, snelle transactie
VerbeterpuntenGeen. Ik heb bijna in mijn broek gepiest van het lachen om het zinnetje in de bestelbevestiging: "We wensen je veel voorpret" Haha hoe bedenk je het.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Een lach hoort er zeker bij.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zou u ons kunnen aangeven wat wij kunnen doen c.q. verbeteren om in de toekomst een hogere beoordeling en uw aanbeveling te krijgen?
Pluspunten
Snelle levering en prima product.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Pluspunten
prima service en kwaliteit
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Pluspunten
Nog niet ervaren maar ik heb ook geen klachten. De levering is vlot en probleemloos en ik zal niet aarzelen nog eens iets te bestellen.
VerbeterpuntenIn de vorige Omron 3 kreeg ik een kabeltje voor elektriciteit aansluiting bijgestuurd. Met deze zal ik het met batterijen moeten doen . Nadeel : de betrouwbaarheid neemt af omdat batterijen niet opgeladen blijven.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. De bloeddrukmeters worden geleverd zonder adapter. De fabrikanten hebben daarvoor gekozen. Op batterijen kunnen de bloeddrukmeters gelukkig lang werken. Gemiddeld genomen kan er tot 1.000x mee gemeten worden. Daarna kunt u de batterijen eenvoudig vervangen met nieuwe. De gemeten waardes blijven uiteraard opgeslagen. Bij het vervangen van de batterijen dient u wel opnieuw de tijd/datum in te voeren.
Pluspunten
Goede prompte levering
VerbeterpuntenZending werd verstuurd via pakketpost, hier valt nog wel wat te verbeteren, in het vervolg laat ik het via een afhaalcentrum versturen.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Helaas zijn wij afhankelijk van een 3de partij (zoals PostNL en DHL) voor de levering. Wij zijn continue bezig dit te evalueren om het verzendtraject te verbeteren. Het is bij ons nu ook mogelijk om het op een afhaallocatie op te halen.
Pluspunten
Een webshop zoals je die graag wil. Snel, duidelijk en het gekochte met zorg verpakt.
VerbeterpuntenGa zo door
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Correcte behandeling bestelling kwam op tijd.
548 Zuidbaan F
Moordrecht 2841 MD