Lekker

Lekker met kaneel

goede noten voor een goede prijs

Vlot geleverd in goede afsluitbaren zakken.

Prima. Noten samenstelling is verbeterd

geweldig.

Daar wordt ik blij van, heel goed.

Mijn ervaring kan in 1 woord; top

Elke keer weer een feestje om bij de notenshop te bestellen. We moeten goed opletten dat we niet te veel bestellen want het moet ook nog gegeten worden natuurlijk !

Snelle levering, goede prijs

Ik krijg de noten altijd snel geleverd, in goede hersluitbare zakken, ze zijn ook goed vers.

Super lekkere noten

Heerlijke noten ,goed verpakt en zeer verslavend!

Goed verzorgd en snelle levering.

Goed verpakt en goede kwaliteit.

Goed assortiment

Goede spullen, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Stevige verpakking . En in heruitbare verpakkingen . Prima

Altijd de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Bij DN is de kwaliteit-prijsverhouding altijd uitstekend.

Product gemakkelijk gevonden, besteld en geleverd. Snel en goed.

Prima:)

Snel geleverd,herrlijke producten

Fijne èn snelle service!

Lekkere producten èn een goede kwaliteit. Zelf voor iemand die niet tegen noten kan! Er is genoeg ander lekkers!!

Alles goed gelopen

Ik had diverse noten zaden en pitten besteld, de bestelling was via DHL binnen een paar dagen op te halen in een afhaalcentrum. De kwaliteit is prima van alle producten, behalve de "walnoot-stukjes"; de smaak vind ik een beetje tegenvallen. Misschien had ik toch hele walnoten moeten bestellen.

Kwalitatief erg goede noten

In al mijn bestellingen heb ik slechts 1x een mix gehad waar ikzelf niet zo'n fan van ben. En 1x heeft de bezorger de zending ruw behandeld, waardoor een product beschadigd was, maar dat heeft De Notenshop erg netjes afgehandeld. Dus, 99% van mijn bestellingen zijn probleemloos verlopen en de kwaliteit van de noten is erg hoog. Super knapperig! Heel wat anders dan de meeste supermarkt nootjes... De prijs / kwaliteit verhouding vind ik dan ook erg goed.

Prijs kwaliteit

Ik koop altijd van deze site, als het over noten gaat. Nergens goedkoper en lekker

Erg goed

Goede producten, fijn geprijsd. Heerlijk van smaak!

Altijd dik in orde!

Bestellingen bij de notenshop zijn altijd prima verzorgd, met goede producten. Soms is de verzending wat traag: als de bodem van je favoriete ontbijtproduct in zicht is, kun je beter meteen bijbestellen, want soms duurt het 5 werkdagen voordat je het in huis hebt. Maar verder hele dikke prima!

Snel en lekker

Lekker breed assortiment Goede prijsstelling

Mijn laatste aankoop was niet naar wens

Ik heb meerdere malen dadels gekocht, altijd goede kwaliteit, de laatste zending was niet goed, de dadels waren veelte veel ingedroogd, niet lekker voor consumptie.

Altijd verse kwaliteit!

Ik bestel al een tijdje noten bij De Notenshop. Altijd goede kwaliteit en perfect vers

Uitstekende producten, eerlijke prijzen

Uitstekende producten voor een eerlijke prijs, ook nog snel verzonden. Ik blijf klant, dat is zeker ❤️

Super kwaliteit en leuk spaarprogamma

Mijn ervaring is zeer goed. Elke woensdag kijk ik wat de week aanbieding is en vul ik daarbij mijn voorraad aan. Bvb gesuikerde gember bestel ik voor mijn vader en noten voor mijn moeder en mezelf. Het sparen van bvb een mooie mok of goede kwaliteit notenkraker vind ik een leuk extraatje. Alles komt goed verpakt in mooie doos binnen met beschermingsverpakking.

Altijd goed

Bestellingen worden over het algemeen altijd met zo'n dagen opgestuurd. De artikelen die ik bestel zijn eigenlijk altijd goed.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen