Onberispelijke service

Handige site, snelle levering, artikelen netjes verpakt en producten van uitstekende kwaliteit!!! Meer moet da ni zijn .

Mindere kwaliteit pinda’s

Dit keer duidelijk mindere kwaliteit ongezouten pinda’s ontvangen.

Na m’n bestelling van een week geleden hoor ik dat m’n spaarpunten gaan verlopen

Beetje jammer

Goede en ruime keuze aan producten met een goede prijs

Zeer tevreden met de producten en snelle verzending De keuze is ruim en vergeleken met andere leveranciers netjes geprijsd

Uitstekende kwaliteit en noten in goede hersluitbare verpakking

Uitstekende kwaliteit Goede hersluitbare verpakking van de noten Ook lekkere bakproducten

Goede servies

Zie boven

Gewoon goed

Een hele goede webshop, waar ik bakbenodigdheden haal en heerlijke noten. De communicatie is helemaal naar wens. Is er een probleem, dan wordt dat goed opgelost.

Zeer overzichtelijke site, prachtige/heerlijke producten en sinds kort staan er ook recepten op. Ik ben er erg blij mee.

Duidelijke webshop en leveren snel

De notenshop heeft een ruim assortiment met goede prijzen. Bestellen is makkelijk en wordt snel geleverd!

Zoals altijd weer goed

Fijne shop altijd netjes en super snelle levering

Goede snelle service en nog goed vers na bezorging

Echte Noten ontdekt

Jawel op zoek naar en dan kom je uit bij De Notenshop! Prima service en goede producten. Uiteraard goed verpakt in doos en alle artikelen in een verpakking waar het mooie en lekkere product in bewaard kan worden.

Prima verloop!

Een snelle, vlotte en juiste bezorging van prima producten!

Bestellen en ontvangen

Tot nu toe steeds vlekkeloze bestellingen ontvangen. Website is duidelijk en uitgebreid. Miste de laatste keer alleen de bruine rijstmeel in het assortiment.

Lekkere noten, uitgebreid assortiment

Super producten en goede service

Snelle levering, goede producten voor een nette prijs. Hier word je blij van.

Altijd geweldige snelle service, bestelling klopt altijd. Heerlijk verse producten.

Heerlijke noten, snel geleverd en in uitstekende verpakking. Ik haal niet meer in de supermarkt!

Ik heb verschillende mixen geproefd en ze zijn allemaal heerlijk. De noten blijven lang vers door de verpakking waar ze in zitten. Erg tevreden.

Heerlijk en keurig verzorg

Perfecte mix van kakelverse noten, ook een uitstekende mix van bessen. En ja , ook de rest zag er prima uit en smaakt heerlijk. Mooie simpele verpakking. Kortom niets meer aan veranderen

Altijd top kwaliteit

Heel fijn bezorgd , netjes verpakt.

Helemaal prima

Fijn bedrijf en goede producten, wat wil je nog meer.

Goede producten en snelle levering

Top producten en service

Top producten en service

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en service

Uitstekende service. Graag meer BIO en van eigen bodem.

De Notenshop is een fantastische winkel met veel artikelen, de service is uitstekend. Ik zou nog meer bestellen als er meer BIO producten waren en meer producten van eigen bodem, of in iedere geval uit Europa.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.