Heerlijk verse noten ,goed verpakt en uitstekende service.

Een aanrader!

heerlijke producten, niet te zoete chocolade van zeer goede kwaliteit. Levering altijd top.

goed assortiment van goede kwaliteit en tijdig geleverd

Er is voldoende keuze aan lekkere en meer gezonde opties. Altijd een traktatie om bij de Notenshop online te winkelen.

Altijd weer heerlijk verse voordelige spullen, snel thuisbezorgd

Ik bestel al een aantal jaren bij De Notenshop, altijd tot volle tevredenheid. Inmiddels haal ik noten, pitten, zaden, gevriesdroogd fruit en meelwaren alleen nog bij De Notenshop omdat de ontvangen spullen altijd vers zijn, de prijzen heel vriendelijk, en ik nooit problemen gehad heb in het bestelproces. Vrienden en familie verwijs ik ook naar De Notenshop. Een ware aanrader!

Mooi verpakt

Snel bezorgd en netjes verpakt

Notenschop uitstekend gemakkelijk aan huis

De producten zijn lekker en niet te duur eet veel avermout... De prijs valt zeer goed mee en kan alles bekijken vanuit mijn zetel ...

uitstekende prijs prestatie

Goede kwaliteits chocolade en een ruim assortment bak producten

Goede noten en fijne levering

Ik bestel altijd mijn noten maar ook verschillende soorten meel, borrelnootjes en andere bakproducten via de notenshop. Kwaliteit is goed en de prijs is vaak voordelig.

Snel bezorgd, en heeft alles wat ik wil. Dankjewel

Super goed bedrijf

Super goed spul

Alles prima in orde

Online bestelling gedaan, werd vlot afgehandeld en opgestuurd.

goede producten

Goede producten meestal snel geleverd. Alles goed verpakt en LEKKER

Overzichtelijk en goede producten

Fijn en makkelijk winkelen, goede producten. Helaas niet alle producten in 5kg emmers te krijgen.

altijd goede kwaliteit

sinds enkele jaren bestel ik hier mijn noten. kwaliteit is altijd goed. Prijs is ook goed, vergelijk vaak nog met andere aanbieders maar ben dan altijd weer goedkoper uit bij Notenshop

Duidelijke pagina, makkelijk bestellen, heerlijke producten

Wat een fijne overzichtelijke site. Noten kwamen keurig verpakt binnen en zijn heerlijk!

Goede kwaliteit producten, fatsoenlijke prijs

Goede kwaliteit producten, fatsoenlijke prijs

Netjes verpakt, fijne producten, snelle levering.

Fijne webshop

Al meerdere keren hier drops besteld om bonbons te maken met m’n kleinkinderen.

Snelle levering, ruime keus

Ze hebben echt alles. Prijzen zijn niet duurder dan de supermarkt of de markt. Nu kan ik echt alles op 1 plek vinden en zelfs nog meer.

Alles klopt.

Goede noten

Snelle levering en heerlijke noten

snelle levering en top producten

Snelle levering en goede producten aan schappelijke prijzen

Geweldige noten en toebehoren,alleen jammer dat post.nl zo smijt met de dozen,laatste bestelling was al het gevriesdroogd fruit kapot in ministeries,en potten gescheurd

Pecannoten gecarameliseerd heerlijk

Alles is goed

Ik ken deze winkel nog niet zo lang, maar desondanks ben ik tevreden met de producten die ik heb besteld.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen