als van ouds

gewoon altijd goed je kan er op rekenen en nog smakelijk ook.

Lovely products

The best quality! The peanut butters are so good. Will order again.

verassende aangenaam

Waa een verassende aangenaam ervaring. Goede producten, goede prijzen, snel verzending.

Erg lekkere nootjes, iets goedkoper dan bij notenwinkel

Heerlijke notenmixen, ook ongezouten. Jakarta en Indian curry nootjes zijn heerlijk van smaak! Ook lekkere gesuikerde noten

Altijd heerlijk verse noten!

Als de bestelling wordt gebracht zijn we weer blij,omdat we weer kunnen genieten van al dat lekkers

ze zijn heel vrindlijk

ze zijn heel vrindlijk

Niet klantgericht en te lange levertijd

Ik had verzuimd de code korting van 5% in te vullen. Bij reclamering was daar niets meer aan te doen ivm automatische facturatie. Daar heb ik op gereageerd omdat ik vond at dit niet bepaal klantgericht was en ik kreeg hetzelfde antwoord: niets meer aan te doen! De beloofde levertijd wordt in mijn geval diverse malen overschreden

Goede kwaliteit en service

Ik bestel hier al jaren en ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Enige minpunt die ik kan verzinnen is dat sommige producten als amandelpasta regelmatig uitverkocht zijn.

Top webwinkel!

Bijna altijd alles op voorraad en kwalitatief goede spullen

Top Notenshop

Bestel al jaren. Super producten vers mooi verpakt met care. Goede kwaliteit wat zeg ik Super Kwaliteit

Had veel eerder klant moeten worden

Prima producten, de noten zijn veel lekkerder dan die van A.H. Snelle levering, altijd in orde

Gewoon SUPER

Gewoon SUPER producten Gewoon SUPER service Gewoon SUPER ervaring

Netjes verpakt en snel in huis

Noten zijn super lekker en vers!

perfect

Een duidelijke site met een zeer groot assortiment. Ieder product krijgt een duidelijke omschrijving . Producten zijn van goede kwaliteit met een gunstige prijs . Bestellingen ,betallingen en afleveringen verlopen vlekkeloos.

Goede kwaliteit en levering, milieuonvriendelijke verpakkingen

Kwaliteit van de producten is goed en de levering is ook prima. Enige reden waarom ik constant naar alternatieven zoek, is de verpakkingen. Gedroogde pruimen in een plastic pot? Meel in een plastic stazak? Dit overtreft zelfs supermarkten op plasticgebruik. Kan allemaal in een papieren verpakking. Dit haalt de lol van een bulk bestelling doen er wel een beetje vanaf

Hele lekkere verse noten

Ik bestel mijn noten bij de notenshop omdat ze heel lekker en vers zijn en lang blijven in de verpakking waarin ze opgestuurd worden.

gedegen

Graag wat minder plasticgebruik

Zoals altijd een prima product en prima levering.

uitstekend

Goede klantenservice, goede producten, snelle levering

Altijd tevreden

Bestelling gaat makkelijk en producten van uitstekend kwaliteit.

Zoals altijd perfect.

Goede en verse producten en snelle levering.

perfect

spullen zijn perfect verpakking enook en snelgeleverd ik zeg TOP!

Deze notenshop is perfect

Was niet moeilijk pidas zijn heerlijk vooral cashewnuts

Bevalt super goed bij de Notenshop !

De noten zijn verrukkelijk zo vers ( eindelijk té lekker kan er niet van afblijven ha ha ) en zaden en zoveel keuze echt super heerlijke zongedroogde tomaatjes top !Alles was goed ben zeer tevreden !

Prima producten tegen een scherpe prijs

Al enkele jaren bestel ik noten, gedroogde vruchten en nog meer lekkers bij de notenshop. Ik word er blij van. Nu een extra voorraadje besteld, zo hebben we voor onderweg gezonde snackerij mee.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen