Heerlijke chocolade!

Heerlijke chocolade en snelle verzending. De dubai repen besteld, heerlijk! Zal zeker nog een keer bestellen.

Als altijd vertrouwd

Bij elke bestelling goed.

Gedegen advisering , prima product

Positief

Supper

Alles was maar wens

Superproducten en snelle levering voor een heel goede prijs

Goede producten, prima prijs en goede service!

Goeie producten, snelle levering, prima prijs!

Alles naar wens

Een webshop naar mijn hart. Knapperige noten, chocolade callets, fijne bloem om te bakken en andere ingrediënten die ik graag gebruik. De communicatie is goed en alles wordt perfect verpakt en bezorgd.

Mooi bedrijf

Geweldige kwaliteit en uitgebreide sortering alsook een heel goede verpakking.

De mango stukjes waren geweldig, de rozijnen ook heel goed.. Alles netjes en op tijd bezorgd, super

Mooi bedrijf

Veel keus,mooie producten en keurige levering!

Lekkere verse noten

Sinds ik mijn noten bij de notenshop koop, haal ik ze nooit meer in de supermarkt. Bij de notenshop zijn de noten zoveel verder en véél lekkerder. Ook fijn dat er een ruim biologisch aanbod is.

heerlijke noten

De noten zijn perfect verpakt in een goede vershoudzak. Wij zijn al jaren klant en genieten van jullie producten.

Makkelijk besteld en snel in huis

Het bestellen ging heel makkelijk en had mijn bestelling snel in huis.

Steeds goede producte de levering en verpakking producten top

Goed geprijsd assortiment

Al vaker verschillende noten en zaden besteld en steeds vlot geleverd gekregen, zelfs in België! Na vergelijking met andere aanbieders is de Notenshop steeds de goedkoopste

Heerlijke producten in een goede verpakking

Altijd snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering en producten zijn lekker en goed geprijsd

Goed en lekker

Makkelijk besteld en shel en goed geleverd

Prima service, goede kwaliteit

Lekker mee gebakken

Bestelling op tijd en producten zoals beschreven.

Heb al vaker producten afgenomen, maar tot nu toe geen enkele klacht. Gezond, goed eetbaar, prijzen redelijk, warm aanbevolen.

Prima produkten

Heerlijke produkten fijn verpakt en snelle levering

Mooie en lekkere produkten

Verschillende producten besteld, snel.geleverd , goede kwaliteit en niet te duur!

Snel verzonden

Goede producten voor een goede prijs.

Ik ben heel tevreden: Snelle levering en volop keuze in verschillende verpakkingen.

10/10

Ik ben best slecht in reviews schrijven maar wilde toch even de moeite nemen om er eentje te plaatsen. Snel geleverd, leuke verpakking en lief presentje ontvangen met een hele leuke kaart. Ook de kwaliteit van de producten zijn super. Zal zeker vaker bestellen :)

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen