Producten voldoen aan de verwachting.

De verzending was snel, producten voldoen aan onze verwachtingen.

Super kwaliteit

Top producten, ik koop er al jaren mijn noten en chocolade stukjes. Aanrader..

Topnoten

Netjes verpakt, snel verzonden.

Goede kwaliteit noten en zaden

Ik heb meerdere malen een bestelling gedaan. Ik ben zeer tevreden.

Lekkere noten, bezorging altijd volgens afspraak

Lekkere noten, bezorging altijd volgens afspraak

Prima levering en op tijd

Fijne online shop voor mijn bio boodschappen!

Ik koop regelmatig grootverpakkingen noten bij de Notenshop, vanwege de gunstige prijs en het ruime assortiment.

Heerlijke noten,altijd keurig bezorgd

Goede ervaring!

Spijtig dat jullie de Nacho cheese bonen niet meer hebben. Komen deze nog eens terug?

Lekkere goede verse noten en granen en vruchten. Goede kwaliteit. Ben erg tevreden.

Alles volgens plan

Bestellen gaat makkelijk, zoeken en kiezen is allemaal heel goed te doen, verzending gaat volgens hun plan en en belofte. Dikke aanrader.

Veel vooraad en snelle verzending

Veel keuze en na bestelling nog dezelfde dag verstuurd

Tot volle tevredenheid

Ondertussen bestellen we alweer wat jaartjes met regelmaat bij jullie. Nootjes maar ook vaak de pindarotsjes of andere bonbons, de zeewier tempura ook zo erg lekker. Vaak ook weer wat nieuws erbij om te proberen en tot nu toe is het niet vaak tegen gevallen. Ja 1x de kokosblokjes die vonden wij erg chemisch. Graag zagen we de cashewnotenmeel terug in jullie assortiment. Ondertussen ook al veel mensen naar jullie doorverwezen of verblijd met een pakketje lekkers van jullie. Zo fijn dat bij jullie gezond en lekker ook betaalbaar betekend.

Dubai reep

Als je DE lekkerste Dubai reep zoekt dan moet je hier zijn! De lekkere chocolade smaak nog beter dan Milka! En dan de perfecte crunch aan de binnenkant, niet te nat en niet te droog dan moet je deze hebben! En ook nog eens voor een gewoon goede prijs. Trust me ik zit in een cutting fase dus eet niet veel lekkers maar probeer om de keer dat het mag een Dubai reep en heb ze al allemaal gehad

Fijne shop

Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Bestel er regelmatig.

Goede producten met een fijne smaak en een hele goede en snelle service.

Website, bestellingen, bezorging en de noten altijd perfect!

Makkelijk bestellen, redelijke prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer.

Wederom de lekkerste noten besteld!

Als trouwe klant bestel ik al mijn noten bij de notenshop. Kwaliteit is wat mij betreft onovertroffen.

Veel uitzoek en prima kwaliteit

Veel uitzoek, prima kwaliteit, lekkere producten en fijne service!!

Betrouwbaar, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit

Als ik een vraag stel over een bestelling krijg ik altijd direct een duidelijk antwoord. Het assortiment verwondert me vaak als blijkt dat ze veel meer gezonde dingen hebben naast de grote notencollectie.

Mooie, verse producten. Vlot geleverd

Prima bestelling

De bestelling is prima afgeleverd, bestellen ging ook eenvoudig.

Knapperig vers

Je proeft de versheid. Lekker knapperig. En de gekruide cashewnoten heerlijk.

Heerlijk verse noten

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27