Laden reviews...
3.912 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
De website is duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelde goederen werden snel geleverd.
24 June 2026
Patrizia
Genk
Grote keuze uit heerlijk assortiment voor een redelijke prijs
18 June 2026
A. Janssen
Tilburg
Ik koop graag bij de notenshop. De producten zijn van goede kwaliteit en de levering is altijd goed voor elkaar. Netjes verpakt en op tijd.
16 June 2026
Debbie
Witte Paarden
kwalitatief goede prdukten, netjes en stevig verpakt en het belangrijkste: het smaakt fantastisch!
16 June 2026
Marco
Vlissingen
Super goede producten
Riëtte Smid
Emmer-Compascuum
Snelle levering en goede kwaliteit
Patrik Eeckhout
Koekelare
Alles wat ik zoek voor onder één dak. Hele fijne en eerlijke producten voor een goede prijs.
B
Simpelveld
Bestel hier altijd mijn noten, goede kwaliteit, prima smaak en heel veel keus voor een goede prijs!
Diane
Langedijk
super goede producten en gelukkig ook biologisch , zou van mij zelfs nog meer mogen
dina dortmond-vos
Rozenburg
Product assortiment is goed, kwaliteit van de afzonderlijke producten goed. Levering zijn prima verpakt. Een klein min puntje is dat er bij wekelijkse aanbiedingen, onder het vereiste bedrag, verzendkosten bijkomen. Af en toe alleen een aanbieding zonder verzendkosten zou nog aantrekkelijker zijn. Hoe dan ook, het weerhoudt mij er niet van om te blijven bestellen bij de Notenshop!
Jo
Ospel
Lekkere producten. Verpakking in de emmers vind ik super. Ben heel tevreden
Anton
Helvoirt
Heel ruim assortiment, producten goed verpakt
Elisabeth
Almere
Ze hebben goede dingen voor een goede prijs. Helaas komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat een of meerdere items niet op voorraad zijn. Ook was de bezorging vroeger sneller dan tegenwoordig.
Diana
De Meern
Goede kwaliteit en snelle levering
Caroline
Eerbeek
Fijne website, het is makkelijk om producten te vinden. Snelle levering en wat ik heb besteld was tiptop in orde.
Marga
Alkmaar
Goede producten en Goede dienstverlening.!!
Fr
Rotterdam
Er zit erg veel suiker bij een aantal producten. Ook dierlijke gelatine.
Beveelt niet aan
Mir
Borculo
De Notenshop is een hele fijne webshop met heel veel keuze aan noten en nog veel meer. Bestellen gaat makkelijk en de site is heel overzichtelijk.
Boris
Den Haag
Prima producten en snelle levering.
Marlies Nuijten
Nieuwegein
snel en altijd goed
anneke
voorhout
Hoge kwaliteit producten, goede prijs en prima levering!
Trudy
Sassenheim
Prima noten en relatief snelle levering.
Lidwina
Groningen
De producten zijn van goede kwaliteit en zeer goed verpakt.
Aminata Coumbassa
Emmen
Duidelijke site, prima kwaliteit,
Jannie Berends
Emmen
Altijd goede producten. Veel biologische keuzes ook. Heel fijn!
Yvet
Rotterdam