Laden reviews...
3.122 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Goed producten, goed en vers, groot aanbod Het zou alleen fijn zijn als ze nog iets sneller kunnen verzenden. duurt meestal 3/4 dagen voordat het binnen is
16 September 2026
Tim
Medemblik
Ik ben zeer tevreden over de notenshop. Goede kwaliteit- prijsverhouding, degelijk verpakt en je krijgt waar voor je geld. Groot assortiment en heerlijke producten. Ik ben fan.
16 September 2026
Sandra
Mussel
Zeer tevreden over de producten en snelle levering
15 September 2026
Henriëtte
Malden
Heerlijk genoten
Arjan de Bakker
Zuidland
We genieten van alle soorten lekkere noten,de pure chocolade pindarotsjes zijn meer dan verrukkelijk.
Marion Wientjes
Haaksbergen
Bij de notenshop vind je ruim keus aan de lekkerste noten, notenmixen en chocolade. Niet duur en snel in huis. En ook nog eens handig verpakt in potten die goed opnieuw te sluiten zijn waardoor je noten ook lang vers blijven. Ik ga nergens anders meer heen!
Suzanne
Wateringen
Heerlijk Vers Je kunt er niet vanaf blijven
Har Dekkers
Landgraaf
Het is een hele lekkere granola, die koolhydratenarme :-) jammer dat er altijd zoveel lekker bij staat. Zoals chocolade amandelen (witte, verrukkelijk gewoon) de pindarotsen , want dat zijn het lekkere groet, ook heerlijk. Kortom alles is lekker en goed verzorgd, netjes ingepakt en opgestuurd. Fijn zo, erg blij met ze!
Liesbeth de Wijs
Bunde
Na de bestelling zit ik met smart te wachten tot de producten worden bezorgd
Wim
Venhuizen
Toen er een bestelling werd geleverd waarbij de pot honing volledig leek was gelekt en ik de volledige inhoud moest schoonmaken en vervelgens met een lege pot honing zat kreeg ik als reactie dat de Notenshop de pot honing zou vervangen, maar bij een nieuwe zending ivm duurzaamheid (transport). Ik dacht dat er dan nog wel een andere compensatie zou komen voor al het werk dat ik heb moeten doen, maar nee, zelfs bij vragen naar een compensatie kreeg ik uiteindelijk 5% korting, dat betekent bij een bestelling van 100 euro ik 5 euro korting zou krijgen. Vond ik niet echt wild. Ik ben hier best teleurgesteld over, ik had mijn tijd waardevoller ingeschat.
Beveelt niet aan
José
Diemen
De havervlokken van De Notenshop zijn ongeëvenaard. Iedere lekker in de kwark of yoghurt.
Ed
Volendam
Top kwaliteit noten Ben er zeer content mee
Beveelt niet aan
Silvia
Enschede
Alles wat ik er tot nu toe heb besteld zijn allemaal van hele goede kwaliteit!
Linde
Amsterdam
Goede kwaliteit noten en heerlijke chocola!
13 September 2026
Willy
Oisterwijk
De pecannoten en de macadamia noten waren heerlijk gezouten. De amandelen echter smaakloos. Ik heb het de klantenservice voorgelegd. Kreeg te horen dat het gezouten amandelen zijn, kreeg en kortingsbon maar op mijn vraag welke amandelen ik dan de volgende keer moet bestellen kreeg ik geen antwoord.
Marloes
Bergentheim
Alle producten worden fijn verpakt! Snelle verzending.
Marielle HC
Nederweert
De produkten zijn heerlijk. Goede levering. Mooi website.
Karin Reus
De Goorn
wim
enkhuizen
Bestellingen worden op tijd en in goede staat geleverd
Liset
Baarn
Al vele jaren ben ik klant bij de Notenshop in Strijen. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed en er komt steeds meer keuze in het assortiment. Als je eens in de buurt bent, ga dan zeker ook langs bij het gezellige winkeltje. Qua verzendsnelheid duurt het langer dan andere grote online winkels (niet dezelfde dag verstuurd), maar het is het wachten waard.
Danielle
's-Gravendeel
Heerlijke noten en altijd heel snel verzonden
M
Zutphen
ik bestel al jaren hier, echt een topbedrijf. heerlijke producten en zorgvuldig verpakt
Gerdien Bos
Vleuten
Altijd verse noten, ook de rozijnen en zaden zijn van goede kwaliteit.
Helga
Oosterhout
Alle verschillende noten die ik tot nu toe heb besteld zijn vers en lekker.
Sonia
Den Haag
Kwalitatief hoge producten, erg lekker en vers!
Ine
Spijkenisse