Laden reviews...
3.813 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Ik koop mijn producten al jaren bij de notenshop. Fijne producten, goede prijs en kwaliteit en snelle service.
20 July 2026
Toos
Kortgene
De kwaliteit van de noten is goed, meestal uitstekend, bij vlagen wat minder. Regelmatig leuke kortingen, wel minimaal €35 bestellingen voor de gratis bezorging - is wel aan de hoge kant.
18 July 2026
Katja
Geesteren
Snelle levering en heerlijke producten!
Caatje
Tilburg
De artikelen die ik uitgekozen had vielen zeer in de smaak, supervers en erg lekker, de producten die je daarna te zien krijgt om mee te bestellen als aanbieding had ik niet moeten bestellen. Niet lekker en spijt van.
K.Hooiveld
Zwolle
Dat oeverloze gezeur over er die spaarpunten waar je niemand een plezier mee doet. Geef gewoon korting of doe niks.
Mels Graveland
Meedhuizen
altijd netjes verpakt en op tijd. Heerlijke lekkernijen
Letty
Leidschendam
Wij kopen altijd geroosterde noten en die blijven echt vers
Jolyde
Duiven
Ik bestel regelmatig een hele emmer vol biologische cashewnoten, ze zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel geleverd. Blij met de Notenshop!
Yvonne66
Amsterdam
Lekkere noten en een goede prijs
Anita Helmy
Rotterdam
Altijd goed, bestellen is duidelijk en gaat gemakkelijk.
Ria
Uitgeest
Prima zo houden zo
Jan
St. Willebrord
Mooie producten voor redelijke prijs
Dick
Eemnes
Een betrouwbaar bedrijf met snelle service en uitstekende producten.
Joe Alkhazen
Krommenie
Wij bestellen zeer regelmatig bij de Notenshop, de producten zijn vers, kwaliteit zeer goed, en de prijs is goed. Of je nou noten of een andere product zoekt, zeer de moeite waard om een kijkje te nemen op de site.
Claudia
Hensbroek
Wonen in Zweden en is goed verlopen en verpakt met fijne artikelen
Koos van Delft
Landsbro/Zweden
Gewoon prima
Leon
Amersfoort
De biologische produkten van de Notenshop zijn van heel goede kwaliteit en de prijzen zijn zelfs nog lager dan bij mijn groothandel.
E.M.
Bleiswijk
M’n bestelling was niet verstuurd. Nadat ik erover gemaild had, kreeg ik ineens bericht dat de bestelling verzonden werd. Maar…. Geen woord van Sorry!
Beveelt niet aan
Marianne
Gouda
Heerlijke
Louis
Nijmegen
2 Bestellingen geplaatst en allebei goed ontvangen. Dus gezond en erg lekker .
Fred
Rotterdam
Leuk
Edani
Lelystad
Wanneer mijn bestelling arriveert van de notendop. Nog nooit teleurgesteld. Één keer een beetje omdat de verhouding van de mix een beetje ongelijk was, maar verder echt top!
A.T.M. Kaandorp
Lent
Prima noten, prima prijs kwaliteit en goede levering
Marianne Oosterbaan
Zeist
Goede producten en een snelle levering, vaak leuke aanbiedingen en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Martine
Ter Aar
Noten zijn heerlijk. Veel variatie. In fijne zakken of emmertjes geleverd. Daarin blijven ze lekker vers en knapperig. Hier zullen ze nooit oud worden.
Hofsteenge
Kerkrade