Heerlijk (ge)noten

Snelle levering, goede prijs en heerlijke noten!

Lange leveringstijd

De leveringstijd kan lang zijn. Helaas dat sommige producten soms niet geleverd kunnen worden zoals cacao nibs bio.

Mooie producten, niet altijd voorraad

Mooie kwalitatieve producten. Over t algemeen goede prijzen. Goede (klanten) service. Levering duurt n aantal dagen. Niet altijd 'alles' op voorraad.

ben heel tevreden

al verschillende producten geprobeerd en veel daarvan al meerdere keren besteld. inmiddels verslaafd aan de pindarotsjes.

Alles super

De noten zijn erg vers en lekker - de pindas bijvoorbeeld. Zo lekker en groot en vers - en niet duur. Ik heb voor 120 euro aan dingen besteld laatst en alles was even lekker en vers. Aanbevolen!

sterke site met goede producten

ik heb al veel producten geprobeerd en heb nog geen klachten geahd over iets

Zeer goede prijs - kaliteit verhouding

Fijne producten

Mijn bestelling is netjes verpakt en goed aangekomen.

Gewoon goed

Goede prijzen, kwaliteit en snelle bezorging

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Heerlijke verse producten

De producten die ik bestel zijn lekker en goed van smaak en zeker gezond!!

Mooie producten en goede prijs en ook heerlijke chocolade producten sommige producten zijn wat duurder dan in de winkel bijv de chocolade zaden/haver- wafels van oats. De meel producten zijn voordelig. Meestal vergelijk ik wel prijzen voordat ik koop Al bij al een fijne website

Snel en goed geleverd

Tot nu toe alles snel geleden van goede kwaliteit

geweldige produkten met een goede prijs

geweldige produkten met een goede prijs

I am very happy with my purchases . Perfect and best quality

Gewoon goed!

Lekkere verse noten en een goede prijs, nette snelle levering!

Goed kwaliteit spul

Goed spul duurt wel langer dan 48 uur om te komen maar goede kwaliteit

Fijne produkten,snelle levering

To cute

De repen voor Pasen zijn erg leuk! Mooi van kleur…echt leuk kadootje voor Pasen:)

goed en lekker

De bezorging is binnen een paar dagen, de bestelling zit goed verpakt, de producten heerlijk en van goede kwaliteit, kortom inmiddels vaste klant!

Fast Delivery and Great Products

The products were delivered really fast and are generally great. The only thing I would prefere is more eco-friendly packaging.

Smakelijk, vers en knapperig.

De noten zijn lekker knapperig. Kokossuiker in grootverpakking, fijn. Wij zijn tevreden klanten.

lekker

goede verpakking snelle bezorging

Heerlijke noten.

Eerder kocht ik mijn noten in de supermarkt, maar sinds ik de notenshop heb ontdekt, bestel ik hier. Veel lekkerder en erg vers!

Ben altijd tevreden met de Notenshop

Ben altijd tevreden met de Notenshop. Bestel er al jaren. Veel keuze en mooie prijzen. Super producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen