Perfecte webshop, makkelijk uit te zoeken, ideaal te bestellen en wordt keurig verpakt en bezorgd.

In 1 woord WOW!

Oke heel even... Ik laat eigenlijk nooit reviews achter, maar deze moet ik even plaatsen! Een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding hanteren jullie. Ik heb voor een paar euro een zak lijnzaad waar je U tegen zegt, hier kan ik het hele jaar wel mee doen! Het pakket werd snel geleverd wat op zich al heel erg fijn is, maar zo zorgvuldig ingepakt dat alle glazen potjes ook veilig aankomen. Maar nu: Jullie Bueno pasta is echt gevaarlijk lekker! Smaakt precies als de kinderbueno vulling! Ook de amandelpasta smaakt goed en is een fijne pasta. Ik heb de piwer pistache choco repen erbij gedaan en in combinatie met de melkvulling is deze echt heel goed! Ben echt blij met mijn pakket en zal zeker vaker bij jullie bestellen. Aanrader!

Betrouwbaar

Goede informatie op de website, snelle levering in stevige doos en prijs-kwaliteit is prima.

best lastig om bedrag voor franko levering te bestellen

prima producten

Betrouwbare webshop. Heerlijke bio producten voor n goede betaalbare prijs

Veel keus goede kwaliteit

Zocht fijn en grof Himalaya zout om mee te fermenteren. De notenshop had ze beide voor een mooie prijs En een fantastisch mooie doos om ze in te versturen de eekhoorns overal in verwerkt zijn super schattig, kom hier zeker terug!

Ik raad mensen niet te bestellen hahaha ik moet uitkijken of ik heb een verslaving erbij zulke heerlijke en eerlijke producten. Super snelle levering en goede service... Blij dat ik de Notenshop heb ontdekt !!!

Erg blij mee

Netjes en zoals beloofd

Snelle levering en de kwaliteit is top

Prima Kwaliteit Voor herhaling vatbaar

kwaliteit

Goedkoper dan in de markt, snelle service.

Prima spul

Al jaren koop ik mijn ahorn siroop bij de Notenshop. Prima spul voor een prima prijs.

Snel en goed verpakt

Gewoon goed als vanouds.

Snel de allerlekkerste noten in huis, top!

Prima kwaliteit en prima service

Ik heb al een aantal keer besteld bij De Notenshop. De kwaliteit is prima en alles is netjes verpakt, waardoor de spullen ook goed vers blijven. De noten van De Notenshop smaken duidelijk beter dan die uit de supermarkt. Heel fijn vind ik dat er de keuze is voor ongezouten noten, soms ook bij zowel ongebrande als gebrande noten. Bij een van de bestellingen was iets mis gegaan maar dat werd meteen heel netjes opgelost. Prima service!

De beste !!!

Steeds correcte levering van superverse producten. Reeds lang klant en nog geen enkele opmerking gegeven. Dagelijks gebruik van de perfect verpakte produkte . Gewoon de beste in hun branche !!! Als ik kon gaf ik ze meer sterren, zeker weten !!!!!

Verse en smakelijke producten die goed verpakt aankomen

Van sommige producten, zoals de pindakaaspoeder, moet ik nog uitzoeken hoe ik ze moet verwerken maar ik ben er wel nieuwsgierig naar! De notencombinaties die gekruid zijn smaken erg lekker en de nougat is weer verslonden, veel te lekker!

Geweldige producten

Geen klachten

Nette en snelle bezorging. Producten zijn zeer goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zou zeker hier opnieuw bestellen.

Totnogtoe alleen goed ervaring!

Goede kwaliteit producten en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lekker en puur genot

De notenmelange is heel lekker en puur genot

Top kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik bestel iedere maand biologische noten bij de notenshop. Als ik het vergelijk met andere aanbieders... groothandel en supermarkten, dan vind ik de kwaliteit en prijs/kwaliteit verhouding bij de notenshop het beste. Ik bestel vooral biologische amandelen en pecannoten, maar ook aanverwante dingen.

Tevreden

Heerlijke producten..altijd vers en goed verpakt..snelbezorgd

Goede kwaliteit producten

Erg tevreden over de producten en de levering, bedankt!

Heerlijk

Heerlijke producten. Redelijke prijs. Zelf granola maken met gedroogd fruit.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen