Bestel geen biologische cacaopoeder!
Afgelopen maand twee zakken biologische cacaopoeder gekocht. De cacaopoeder blijkt een hele andere kleur, smaak en textuur te hebben dan de cacaopoeder die ik al jaren bestel bij de Notenshop dus ik had gemaild of er niet een fout is gemaakt bij het kiezen van de cacaopoeder en waarom dit zo verschilt van de vorige cacaopoeder. Na de oude en nieuwe verpakking naast elkaar te hebben gelegd bleek dat de biologische cacaopoeder wordt behandeld met KALIUMCARBONAAT (gealkaliseerd). Denk je biologisch te kopen, wordt het alsnog behandeld met een middel waar ik niet om heb gevraagd. Na telefonisch contact was het verzoek een email te sturen. Hier wordt doodleuk op gereageerd met het feit dat alle cacaopoeder altijd al werd gealkaliseerd (dit klopt niet volgens de oude verpakking!!) en dat de kwaliteit kan afwijken vanwege meerdere factoren en dat ik hopelijk zo voldoende ben geinformeerd. Ik ben al jaren klant en was altijd tevreden maar nu omdstfe cacaopoeder echt anders is dan wat ik gewend ben (lees: echt smerig!), word ik niet serieus genomen. En op de website noemen ze 100% tevredenheidsgarantie. En mijn review wordt niet gepubliceerd op de website dus ja de reviews op de website zijn natuurlijk allemaal positief! De Notenshop, neem je verantwoordelijkheid en los dit netjes op. Zo behoud je ook je klanten. Voor nu raad ik niemand aan om de biologische cacaopoeder te kopen. Als kenner van de pure cacaopoeder kan ik op voorhand aangeven dat je zeer teleurgesteld zult zijn!