Super vluggen levering. Goed ingepakt

snelle correcte levering

Twee maal op rij de zelfde producten besteld. Inhoud is 10% minder geworden en zoals het eruit ziet is ook de samenstelling veranderd. Volgende keer weer bestellen? Ik weet het nog niet. Erg jammer. Mijn negatieve aanbeveling gedt alleen voor het beschreven product.

Super, daarom vaste klant!!!

Kwalitatief goed, giede verpakkingen en een fijne website. Ook dol op de noten stukjes die met grote vatiatie verkrijgbaar zijn, top voor in de granola!

Prima kwaliteit aan een goed prijs!

Ik koop al enkele jaren noten, zaden, meel en andere producten bij de Notenshop. De kwaliteit is heel goed en tegen een correcte prijs. Snelle verzending en correcte levering van de producten. Bestellen via de webshop is heel gebruiksvriendelijk!

Heerlijke verse, vooral knapperige noten

Eerste bestelling. Dus wat voorzichtig, maar niet teleurgesteld. Heerlijke pinda’s ,gemengde noten.

Lekker en vers! Snelle levering! Top gewoon mijn vaste adres ☺️

Ik heb al heel veel reclame gemaakt!

Goede producten voor een redelijke prijs

Altijd vlotte bezorging. Kwaliteitproducten voor een zeer redelijke prijs

Super service

Heerlijke noten, snelle levering, ruime keuze, heel tevreden dus.

Zeer goed ,en zorgvuldig.

Altijd een feestje!

Zeer snelle service, altijd een melding van verzenden. Alle bestelling zijn bij mij altijd compleet geweest. Keurig verpakt in een passende maat doos, dus geen onnodig grote doos. Super kwaliteit van de producten.

Heerlijk genieten

Van chocolade rocks tot geroosterde amandelen: allemaal heerlijke verwennerijen

Altijd top noten!

Heerlijke mixen, vers gebrand. Snel verzonden. Ik ben echt fan van deze fijne winkel.

Super lekkere producten.

De levering duurde lang, maar is de moeite van het wachten waard.

Fantastisch assortiment, altijd correct en snel geleverd

Ruim assortiment noten ea, maandelijkse bestelling, steeds correct en snel geleverd

Mooie producten voor een faire prijs

Veel keuze, pure producten, door de bulk goede prijs

Heerlijk vers en knapperig

Dat geldt zeker voor alle verschillende noten (heel veel keus) maar ook voor de zaden. Altijd snel in huis en heel goed verpakt. Ze maken hun boodschap volledig waar!

Snelle levering en verse producten

Ik bestel regelmatig bij de notenshop en kan het iedereen aanraden. Ruim assortiment, verse nootjes en een super snelle levering

Altijd goed!

Ik heb nu een aantal keer besteld en het is altijd goed, lekker en netjes verpakt.

Zie hieronder

Prettig geholpen aan de telefoon en prima bezorging, van heerlijke noten en heel blij met glutenvrije appeltaartmix

Bestel geen biologische cacaopoeder!

Afgelopen maand twee zakken biologische cacaopoeder gekocht. De cacaopoeder blijkt een hele andere kleur, smaak en textuur te hebben dan de cacaopoeder die ik al jaren bestel bij de Notenshop dus ik had gemaild of er niet een fout is gemaakt bij het kiezen van de cacaopoeder en waarom dit zo verschilt van de vorige cacaopoeder. Na de oude en nieuwe verpakking naast elkaar te hebben gelegd bleek dat de biologische cacaopoeder wordt behandeld met KALIUMCARBONAAT (gealkaliseerd). Denk je biologisch te kopen, wordt het alsnog behandeld met een middel waar ik niet om heb gevraagd. Na telefonisch contact was het verzoek een email te sturen. Hier wordt doodleuk op gereageerd met het feit dat alle cacaopoeder altijd al werd gealkaliseerd (dit klopt niet volgens de oude verpakking!!) en dat de kwaliteit kan afwijken vanwege meerdere factoren en dat ik hopelijk zo voldoende ben geinformeerd. Ik ben al jaren klant en was altijd tevreden maar nu omdstfe cacaopoeder echt anders is dan wat ik gewend ben (lees: echt smerig!), word ik niet serieus genomen. En op de website noemen ze 100% tevredenheidsgarantie. En mijn review wordt niet gepubliceerd op de website dus ja de reviews op de website zijn natuurlijk allemaal positief! De Notenshop, neem je verantwoordelijkheid en los dit netjes op. Zo behoud je ook je klanten. Voor nu raad ik niemand aan om de biologische cacaopoeder te kopen. Als kenner van de pure cacaopoeder kan ik op voorhand aangeven dat je zeer teleurgesteld zult zijn!

Snel en heerlijke producten

Noten, cacao, noem maar op alle producten zijn heerlijk en worden mooi en netjes afgeleverd in een prettige verpakking.

Sneller levering

Gemakkelijk en snel te bestellen. Goed verpakt, en snel bezorgd. Kortom een aanrader.

Altijd heerlijke noten

We bestellen regelmatig. Altijd goede kwaliteit!

Top site

De levering is altijd vlot en netjes verpakt. De producten vers en uitgebreid. Niet alleen de noten, maar ook de broodmixen van de molen zijn echt aan te bevelen. Heerlijk, wij eten niets anders meer.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen