Kwaliteit wisselvallig

Vorig jaar was alles wat ik kocht super vers (ja ook gedroogd fruit en noten kunnen 'vers' zijn). Afgelopen paar bestellingen meerdere producten ontvangen die duidelijk al een tijdje op de plank lagen, jammer, de standaard van kwaliteit is omlaag gegaan. Verder nog steeds voordelig en een goed aanbod.

Altijd goed

Geen enkele negatieve ervaring met De Notenshop en ik bestel er al jarenlang elke paar weken mijn producten. Goede klantenservice, goede producten.

Heerlijke verse producten. Snelle levering Groot assortiment

Producten prima, klantenservice matig

Ik koop al jaren producten hier van prima kwaliteit. Nu trof ik 1 keer kokos stukjes die keihard waren en waar ik een vraag over stelde Hoorde niet zo hard, maar als ik er iets mee wilde, dan kwamen er bergen vragen, en aankoop data en kopie aankoopbewijs etc. Teveel en te ingewikkeld voor een zakje kokos. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik rondkijk naar andere leveranciers. Het geheel kwam bijzonder klant onvriendelijk over

Superrr lekkere noten en zuidvruchten

Snelle levering en alles ziet er top uit

Gewoon goed

Goede service en wat heel belangrijk is is de kwaliteit van de producten, vers en smakelijk.

Altijd vers en heerlijk. Goed verpakt. Een aanrader!

Fijn dat 1 kg zakken beschikbaar zijn.

Top leveringen.

Prima service en goede spullen

Lekker en goede kwaliteit

Heerlijke verse noten

Heerlijke verse noten

Prima producten.

Lekkeuh!!!

Buitengewoon vers

Uitstekend e kwaliteit

Wordt netjes op tijd geleverd uitstekend kwaliteit.

Steeds goed

Al aantal keer bestelling geplaatst, altijd goede kwaliteit én goede prijzen!

Altijd vers en uitstekende service

Al vaker bij De Notenshop besteld en het is elke keer weer een feestje. De website is erg overzichtelijk en het assortiment is enorm. Wat ik vooral waardeer is de versheid van de producten; of het nu gaat om noten of bakproducten, de kwaliteit is constant hoog. De bestelling wordt altijd stevig verpakt en snel geleverd. Ook het spaarsysteem voor vaste klanten is een mooie bonus. Een absolute aanrader!

Heerlijke noten

De noten zijn zo lekker. Heel anders dan uit de supermarkt. Ook voordeliger.

geweldige producten en snelle levering

Heerlijke noten

Mijn favo webshop voor noten. Alles vers en keurig verpakt

Lekkere pitten

Lekkere pitten maar laatste keren waren ze beschimmeld

prima site en service

mijn ervaring is prima met de notenshop

Over het algemeen goed!

Wij hebben op ingediende spaarpunten niets meer ontvangen! Vreemd!

Kwaliteit van de geleverde produkten viel erg tegen

Gebroken chocoladerepen, wogen ook minder dan 90 gram, pindarotsjes zo plat als pannekoeken, chocolade-yoghurtnoten waar geen smaak aan zat

Producten uit aanbieding van andere kwaliteit

Als je een product in de aanbieding koopt krijg je regelmatig een andere kwaliteit dan normaal. Bv de chocolade rozijnen zijn ongeveer 1/4 zo groot als de normale die niet in de aanbieding zijn. Volledig uitgedroogde rozijnen met chocolade etom

Correcte en lekker verse leveringen

lekkere en gezonde producten houden mijn diabetes onder controle.

Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit

Heel veel keus en prima kwaliteit. Ook levering gaat altijd goed.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen