Fijne notenshop

De artikelen die ik heb besteld ben ik heel tevreden over.

Goede noten vruchten en zaden

Erg goede noten vruchten en zaden, maar zoals overal: de prijzen stijgen erg hard

Notenshop, dat is genieten!

Onze kinderen vinden de producten van de notenshop ook heel lekker.

Goede kwaliteit, snelle levering

Bij de Notenshop hebben ze heerlijke producten! Ook veel biologisch. Het wordt netjes verpakt en snel verstuurd.

Goed product

Heerlijke spullen

We vinden bijna alles lekker. Vooral de artikelen met chocolade erom. Heerlijke chocolade hebben jullie, en een dikke laag zit erom.

Heerlijke verse noten en snel bezorgd. Volop keuze voor iedereen. Ik ben er zeer blij mee, de noten smaken prima!

Heerlijke producten

Heerlijk noten mixen . Kokos chocolade in meerdere varianten zijn verslavend . De dadels met of zonder chocolade zijn een aanrader . Te lekker . Ook goed vepakt in goed afsluitbare bakken . Leuke aanbiedingen

Lekker, snel en makkelijk besteld

De kosten zijn niet extreem hoog en makkelijk en snel te bestellen De pitten zijn vers en makkelijk geleverd Was alleen jammer dat de doos buiten bij de deur was bezorgd terwijl ik niet thuis was

Uitstekende kwaliteit

Al j-a-r-e-n klant, dat zegt genoeg.

Altijd lekker, vers en veel variatie

De notenshop is mijn favoriete winkel waar ik altijd verse noten bestel en amandelmeel, verder hebben ze heerlijke chocolade dadels en nog veeeel meer lekkers. Ze leveren zo snel mogelijk, de kwaliteit is altijd goed en er is ontzettend veel te kiezen.

Ik word goed op de hoogte gehouden per email

Ik word goed op de hoogte gehouden per email, en af toe is leuk om er door heen te bladeren / zappen. Vanaf nu zijn het leuke samengestelde pakketten, die ik bekeek. :-)

Super kwaliteit

Overtreft alle andere walnoten !

Fantastisch!

Altijd blij met een bestelling van De Notenshop! Snelle en foutloze levering, goede prijs-kwaliteit verhouding, de noten zijn lekker vers en ze hebben ook heerlijke andere producten. Echt een aanrader!

Goede producten en prijzen!

Jullie hebben goede producten en niet duur. Snelle levering!

Prima producten, vlot geleverd !

Zie boven.

Snelle, goed verpakte verzending

Verschillende bestellingen al daar gedaan. Perfect verpakt! De noten in goede emmers en zakken. En de chocoladeletters werden met hun doos in een extra bubbelfoliezakje verpakt. Snelle levering. Ook een heel leuk winkeltje, toevallig langs komen rijden. Daar moest ik dus naar binnen!

Doen wat ze zeggen

Bestelling wordt op tijd bezorgd en is van goede kwaliteit.

Good quality

As always quality organic products & quick delivery

Prima service , meestal snelle levering .

Goede verse kwaliteit!

Vers, snelle levering, top smaken.

Mooie kwaliteit producten en op tijd bezorgd

Genoeg keuze op de site, noten, bakproducten. Goede kwaliteit, heerlijke noten.

Heeeeerlijk!

Alle producten (granola, muesli, 2 soorten noten) die ik heb gekocht zijn echt lekker. Het proeft echt vers en krokant!

Altijd perfect

Ik bestel al jaren bij De Notenshop alle ingrediënten voor mijn dagelijkse ontbijt. Altijd tot volle tevredenheid. Producten zijn goed en de levering ervan ook. Dank jullie wel weer !

Super lekkere noten

Heerlijke notenmelanges, ook andere producten die ik geprobeerd heb zoals chocolade druppels zijn erg fijn.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen