Prima producten!

Prima producten! Goede levering.

Snelle levering en prima producten.

Goede noten levering 1 week langer als aangegeven

De noten zelf zijn van goede kwaliteit, daar niets op aan te merken. De levering daarentegen was minder goed: ruim een week later dan aangegeven, geen enkele communicatie hierover en de tracking via PostNL werkte niet. Voor deze prijs verwacht ik een correcte en betrouwbare levering. Dat mag echt beter.

Supervers en smaakvol

Snel, vers, goed verpakt. Top noten, erg lekker.

Prima kwaliteit voor goede kwaliteit

Altijd goede Bio kwaliteit voor redelijke prijs.

Is goed lekker

ziet er goed uit en lekker uit en als het op is bestel ik weer

Heerlijk gexroogd fruit

De smaak van dit fruit is heerlijk

Super indico

Estou muito satisfeita com o que comprei são realmente coisas naturais posso sentir ao consumir e logo estarei repondo o que comprei e quem sabe tentar outros produtos.

• Você nos recomendaria? Yes

Super goed

Wederom weer heerlijk verse noten kunnen kopen voor door de yoghurt, en pitten en zaden voor het zelf maken van granola. Makkelijk te bestellen, redelijk vlot geleverd, en keurig verpakt. Tp

Alles positief

Goede producten en goede service. Een dikke 10

Heerlijk

Op tijd geleverd, zoals beloofd. alles was weer heerlijk en van goede kwaliteit

Vertrouwde winkel

Ik heb hier al meerdere keren noten en gedroogd fruit besteld en ik vind het fijn dat ze zo'n ruime keuze hebben, zowel in grote als kleine verpakkingen. Hun producten zijn van goede kwaliteit en de verpakking is netjes. Mijn favoriete ding zijn mini gedroogde vijgen :)

Heerlijke noten

De noten die bestel zijn heerlijk vers gebrand en echt heerlijk. Niet te vergelijken met de noten in de supermarkt

Geweldige service

Eigenlijk niks te klagen goede service duidelijk site snelle levering

Goede kwaliteit en snelle verzending goede service

Snelle levering van kwalitatieve producten

Alles wordt geleverd in stevige hersluitbare kunstof zakken. De kwaliteit ivan alle producten s heel goed.

Eerste order een 10

Alles wat je verwacht ontvangen

Fijn adres voor verse rauwe noten

Wederom besteld bij de Notenshop uit Strijen. Keurig verpakt ontvangen. Goed adres in de Hoeksche Waard.

Altijd kwaliteit spullen en snelle bezorging

Beste Produkten van iedereen

Altijd op tijd en perfecte kwaliteit

goede kwaliteit snel geleverd

getipt door een kennis. Direct een kilo Macadama mix besteld. De noten zijn heerlijk vers en blijven dat ook in de hersluitbare zak. de bestelling werd snel geleverd.

Redelijk

Dadels waren slecht uit gedroogd

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

De noten shop echt een aanrader .

We zijn al jaren klant bij de noten shop, correcte leveringen. Top kwaliteit ,zeker aankopen.

Zoals altijd fijne producten tegen een fijne prijs

Zie de titel :)

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27