Top producten

Fijne producten, snelle levering. Goede kwaliteit en een goede prijs.

Geweldig!

Altijd alles netjes geleverd en de kwaliteit is altijd goed :)

Ik ben al jaren klant bij de Notenshop. Altijd tevreden met de service en zeker de kwaliteit van de producten. Ik raad iedereen aan om bij de notenshop te bestellen.

Opmerking over product werd serieus genomen

Opmerking ( klacht klinkt zo negatief) over product werd serieus genomen,uitgezocht en een kortingscode gekregen

Super goede notenwebshop

Goed verpakt, zeer goede producten prima levering. Ik koop nog!

Snelle en zeer verzorgde levering van de producten.

Ik ben nog maar kort klant bij de notenshop, maar het bevalt mij prima. Voor mij hoef ik niet ergens anders te kopen.

Een goed bedrijf met hoge kwaliteit spullen!

De Notenshop heeft een breed assortiment noten en aanverwante producten. Deze spullen zijn van een hoog niveau. Ook hebben ze een leuk spaarprogramma.

Snelle levering en goede kwaliteit

Heerlijke notenmix van ongebrande noten

Fijne site en snel in huis

Heerlijke producten en weer genoten van niet alleen de noten maar ook de heerlijke spaarproducten.

Topkwaliteit, goeie prijzen en fijne service!!!

Ben superblij met De Notenshop! Een rijkdom altijd in mijn voorraadkast. Vrienden en familie ook met jullie besmet. Bestellen nu ook bij de Notenshop. Weg met die vieze, dure noten uit de supermarkt.

altijd prima vers en op tijd

ik bestel graag bij jullie veel bio producten daar ben ik zeer tevreden over

Snelle levering in goede verpakking en goed product (cranberries)

het bestellen loopt als een trein

het bestellen zelf is al makkelijk maar bij een volgende bestelling kun je heel eenvoudig je laatste bestelling, of een deel ervan, opnieuw bestellen. Als het niet heel snel hoeft dan kun je ook verder kijken of er nieuwe producten zijn. In de zoekfunctie typ je in wat je zoekt en je hebt het, met alle varianten, zo te pakken. Noten ongebrand of gebrand. Ik doe ze door m'm kwark of Griekse yoghurt, t meest walnoten, omdat ze zo gezond en lekker zijn en voor mij nog een handje gerande hazelnoten erdoor voor de lekkere bite. Bestel maar geen ontbijtkoek of die met gember: het is zo lekker, je eet het allemaal op...... heeeeerlijjk!

Heerlijk chocolade

Heerlijk chocoladerepen gekocht verschillende allemaal even lekker

Top kwaliteit

Wat een fijn adres om mijn verschillende noten en pitten te bestellen. Vlotte afhandeling en keurig verpakt. Een aanbeveling dit adres.

Goede kwaliteit producten, mooi spaarsysteem. Levering had ik iets sneller verwacht maar is duidelijk over gecommuniceerd.

Superkwaliteit

Overheerlijke nootjes

Excelencia

Cómo siempre, los productos de De notenshop son excelentes. La relación calidad-precio es buena y la forma de envío, muy rápida y efectiva. El envío llegó en perfecto estado de conservación y en el plazo previsto. Seguiré comprando y recomendando sus productos.Saludos cordiales desde Sevilla, España.

Die doos openen is een feestje

Als ik bij de Notenshop bestel, zit er altijd heel wat in de doos. Mijn favoriet? Gevriesdroogd fruit. Liefst framboos en mango. Heerlijk over mijn ontbijt. En mijn laatste ontdekking? Geroosterde zwarte edamame. Sttt, niet verder vertellen.

Notenshop staat voor topkwaliteit voor een goede prijs

Ik ben zeer tevreden over de notenshop. Producten zijn van zeer hoge kwaliteit en ook vriendelijk geprijsd.

Zeer tevreden.

Ik ben blij met de notendhop. Ze hebben goede producten en heel veel keuzes. Zal het aan iedereen aanbevelen.

Altijd vers

Producten zijn super vers. Vlugge verzending. Prijs/kwaliteit zeer betaalbaar.

Biologische top kwaliteit

Al mijn bestelde producten waren van topkwaliteit. Zeer smaakvol. Zeer goed verpakt en snel geleverd.

De fijne Himalaya zout die ik altijd gebruikte was even niet op voorraad dus andere zouten geprobeerd maar helaas geen gewenste resultaat dus ik was blij dat het weer verkrijgbaar was

Bestelling niet geleverd

Beste Ik probeer jullie al even te contacteren. Jullie telefoonnummer is buiten dienst en op mails wordt er niet gereageerd. We zijn ondertussen twee weken verder en mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Op dit punt zou ik gewoon graag mijn geld terug zien. Het gaat over ordernummer: 5200950337 Mvg

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen