Prima shop

Had chocolade besteld, snel geleverd en niet duur Ook goede aanbiedingen van noten

Hele lekkere producten

Groot assortiment en hele lekkere producten,enige is dat de levering wat langer op zich laat wachten,maar das niet heel erg.

Lekker en vers

Goed verpakt en heerlijke noten. Snelle verzending.

Helemaal goed

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Alles smaakt heel goed en is vers. We gaan hier zeker vaker bestellen

Heel tevreden

Altijd snelle levering en lekker en goede kwaliteit. Niets te klagen.

Snelle service en prima producten alles even lekker. Echt een aanrader.

Breed assortiment, snelle levering

De Notenshop heeft enorm veel producten op voorraad en de levering is snel en probleemloos.

Heerlijk beste kwaliteit ik kom zeker vaker bestellen

Snelle levering en goede kwaliteiti

Inmiddels een paar keer besteld en alle bestellingen komen netjes op tijd en keurig ingepakt aan. Geen beschadigingen aan de dozen of producten. De ruime keuze maakt dat je altijd meer besteld dan van te voren gedacht.

Geweldige kwaliteit noten

Goede kwaliteit noten, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle verzending.

Goede kwaliteit en prijs

Super goede kwaliteit van noten en zaden voor en goede prijs, ook met weinig plastic gepakt

Matig

Bestellen ging goed, retourneren was ook gemakkelijk maar nog steeds geen geld retour gekregen.

Keurig verzorgde levering

Wat een lekkere noten, pinda’s en muesli. Heerlijk. Top

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goede kwaliteit en prijs verhouding.

Geweldig, snel, op tijd gelevetd, en smaakvol.

Biologische producten goede service

Goede biologische noten en meel

Altijd verse gebrande noten,en snel geleverd.

Zeker niets veranderen

Altijd goed en lekker assortiment

Lekkere verse noten en altijd goed assortiment

groot assortiment in heel veel verantwoorde lekkernij

Ik bestel regelmatig bij de notenshop . o.a. om de heerlijke kruidcake te bakken maar ook om ongebrande noten , rijstcrackers en spullen om gezond te bakken ( repen voor onderweg met havermout etc en granola vers te maken )

superr

superr lekkere nootjes .. bestel beslist vaker

betrouwbaar

een overzichtelijke site met een ruim aanbod van gezonde producten ieder product goed omschreven

Uitstekende kwaliteit en ervaring.

Zending is altijd goed verzorgd en snel geleverd.

Fijne webwinkel

Ik ben blij met de kwaliteit van de producten van De Notenshop. Ook leveren ze snel. Al mijn noten bestel ik via De Notenshop.

Fijne producten!

Fijne producten en mooi geleverd. Netjes verpakt!

Heerlijk en voor goede prijs/ kwaliteit

Heerlijke notenmix , mijn favoriet.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen