Schandalig slecht

"Zeer slechte ervaring met De Notenshop. Ik ontving mijn bestelling met twee volledig opengebroken zakken pompoenpitten. De inhoud lag los door de hele doos. Ondanks dat ik direct foto's als bewijs heb gestuurd, weigert de klantenservice verantwoordelijkheid te nemen. Ze schuiven de schuld af op de bezorgdienst, terwijl de rest van de doos intact was. Het aanbod van een korting op een volgende bestelling is een belediging. Ik heb betaald voor een product dat nu onbruikbaar is. Ze weigeren een nieuwe verzending of terugbetaling. Dit is onprofessioneel en verre van klantvriendelijk. Bespaar jezelf de moeite en bestel ergens anders!"

100%

Lange tijd klant, altijd perfect

Ze zijn lekker, bestelling kwam ook snel aan.

Uitstekende produkten!

Wij kopen hier verschillende soorten noten, gedroogd fruit en/of gevriesdroogd fruit. Alles wat we hebben gekocht wordt super verpakt en is allemaal heerlijk!!

Uitmuntend bedrijf

Geweldige producten, snelle en betrouwbare levering

Uitstekend!

Mooie producten voor een goede prijs/ kwaliteit, snelle levering

Heerlijke notenmix

De notenmix van de notenshop is geweldig. Minpuntje is de verpakking in emmers (5 kilo) waarvan de hengsels erg snel breken.

fijn

Fijne ervaring

Altijd verse noten !

Ik heb nog nooit een vies nootje van jullie in mijn bestelling gehad ... wat ik met regelmaat wel in een gekocht zakje uit de supermarkt heb gehad, dus voor mij alleen nog noten van de Notenshop!!

Gewoon goed

Eigenlijk altijd tevreden met de producten.

Heerlijke noten

Erg tevreden over de kwaliteit van de noten

Fijne webwinkel

Goede service en levering. Ik bestel hier vaak mijn noten en zaden biologisch

Altijd goed verpakt product Stevige verpakking Ga zo door

Bestellingen, herhaling vatbaar

Bestellinen, herhaling vatbaar. - Brede assortiment, bestellingen komen altijd goed en vlot aan. - Up 2 date aanbiedingen sales, email alert al is er een artikel niet verkrijgbaar. - de juiste artikelen waar ik naar zoek of zocht zijn er verkrijgbaar. Ik ben er tot nu toe zeer te vrede over.

super

fijne produkten, snel geleverd

Goede producten, ruime keus

Kan er is bedacht worden voor het volgende. Op woensdag bestelling gedaan ivm aanbieding van die dag. Weekend mix was niet op voorraad, daar alternatieven voor besteld. En 's avonds kreeg ik bericht dat de betreffende Weekend mix weer op voorraad was...

Goed betaalbaar en vers

Zoals iedere bestelling, keurig verpakt en verzonden. Knapperig vers en goed van smaak

Netjes verzonden goede service klanten afdeling Nette afhandeling, bezorging binnen paar dagen.

Fijne winkel, goede artikelen

Alles mooi verpakt in eenvoudige verpakkingen, duidelijk. Producten zijn goed en betaalbaar. Alles op tijd geleverd. Heel tevreden

algemeen goed

goede kwaliteit en blijft lang houdbaar

Ik heb een paar maal iets gehad wat ik niet echt lekker vond, maar dat lag aan mij. Voor de rest is alles erg goed en voordelig. Geloof niet dat er een andere shop online is die beter is. Groot assortment en dan ook nog recepten wat je er ook mee kunt maken.

lekkere verse noten

Goede lekkere verse noten, ruime keus, altijd snel bezorgd

Heerlijke snoepen

Duidelijke website met fijne en lekkere produkten.

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Koop hier altijd mijn suikervrije kokosblokjes en gedroogd fruit voor in het ontbijt; heerlijk. Het wordt altijd snel geleverd.

Goed materiaal

De spullen die wij bestellen zijn goede kwaliteit. Enige jammere is dat de Notenshop de zgn. chocolade rotsje best in meer versies met pure chocolade mag aanbieden.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen