Zeer goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit oké. In het verleden was het wat langer wachten op de bestelling, maar de laatste tijd is het juist snel in huis.

Prima bedrijf , goede kwaliteit

Mmmmm, kan niet beter!

Was weer tijd om te bestellen. En ja, zoals altijd snel geleverd en heerlijk van smaak!

Zeer goede producten

Zeer goede producten en een ruime keus, schappelijke prijzen

Uitstekend!

I have ordered from De Notenshop before. The nuts and dried fruit are very very nice. I can highly recommend it. This time around I also ordered chocolate. Will know after Christmas how that went down as I bought it as gifts. Have always had excellent service. Quick delivery of my orders, without any problems.

Product niet zoals omschreven

De "gebrande"noten zijn duidelijk gefrituurd, wat op zijn zacht gezegd misleidend is. Mijn grootste probleem is echter de flinke hoeveelheid gluten in de noten, dit kan je echt geen sporen meer noemen.

Super goeie producten en ook nog eens heel erg lekker:)

Ik bestel nu enige tijd granola en daarbij nog verschillende andere producten. De producten zijn vers, lekker en worden snel geleverd.

Goede producten en snelle

Heerlijke drooggeroosterde noten

Altijd weer heerlijk om de bestelling uit te pakken en te genieten van de drooggeroosterde noten!

Fijne webshop. Goede service en snelle verzending

Nu al meerdere keren besteld. Fijne website. Snelle verzending. Netjes verpakt. Een keer een error met bestellen, de bestelling kwam niet goed door. Snelle contact met de klantenservice. Snel opgelost.

Tevreden

Tot nu zijn alle producten die ik hebt besteld van super goede kwaliteit. Dus wij zijn tevreden!

heerlijkl

lekkere noten en gedroogd fruit echt een aanrader .

Heerlijke noten voor goede prijs

Verse noten, goede prijs, snel in huis. Inmiddels al heel wat mensen enthouiast gemaakt met noten van jullie!

Dikke prima

Nice

Quality - good Shipping and packaging- good Products were a bit cheaper than our usual grocery stores So overall it was good

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit voor een goede prijs en dan ook nog helemaal op schema geleverd.

leuke site

leuke site die gemakkelijk is en de producten zijn top

Noten lekkere mix, deksel stuk, dat is ruk.

De noten mix is lekker. De deksel van de emmer was kapot. Misschien tijdens de verzending. Omdat het 5kg is, blijven de noten niet lang meer vers. Heb er een plastic zak overgedaan, maar is behelpen.

heerlijk

lekkere noten!!

Keurig en snel bezorgd in prima verpakking

Goede prijs,veel keuze. Keurig verpakt.

Gewoon goed

Ik heb al een aantal keren noten en andere lekkernijen besteld, deze zijn van goede kwaliteit en erg lekker

De biologische producten zijn van hoge kwaliteit en over de service ben ik ook heel erg te spreken.

Snel en netjes verpakt ontvangen. Kwaliteit voor je geld.

Leuk assortiment, goede prijzen en een uitstekende levering.

Uitgebreid en leuk assortiment met soms wat verrassende producten. De kruidencake mix was er zo een -> lekker ! Bestelling en verzending gewoon eenvoudig, zonder problemen en gedoe.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen