Goede kwaliteit van de produkten tegen een aantrekkelijke prijs

De Notenshop heeft een uitgebreid assortiment gepresenteerd op een duidelijke site. Mooie en handige verpakkingen, mogelijkheid tot grotere hoeveelheden tegen aantrekkelijke prijzen. Als je fan bent om bijvoorbeeld eigen granola te maken dan is De Notenshop jouw adres.

Vlotte nette service

Keurig verzonden. Vlot.

ruim assortiment, snelle levering.

We eten graag biologisch en De Notenshop heeft hierin ruime keus. Het wordt altijd keurig verpakt en snel verstuurd. Zeer tevreden

Netjes en snel geleverd

Netjes verpakt. Goede kwaliteit en heerlijke nootjes.

Altijd alles perfect

Altijd alles perfect in orde. De bestelling, de levering, de kwaliteit. Zeer tevreden klant!

Nootjes zijn lekker vers

Snel verzonden en goed ingepakt!

Gewoon prima!

De bestelling wordt correct uitgevoerd.

Heerlijk vers, lekker eten en heerlijk genieten

Geweldig assortiment, prima prijs / kwaliteit verhouding

Voor heel veel ingrediënten voor mijn Choco Toppers en vegan baklijnen maak ik gebruik van het ruime assortiment van de Notenshop. De prijs / kwaliteit verhouding is hierbij van doorslaggevende aard

Uitstekend.

Heerlijke, knapperige granola. Al vele soorten en "merken" gehad. Deze blijft de aller, allerbeste en lekkerste! Snelle levering.

Goede prijs, goede service, top kwaliteit

Goede prijs, goede service, top kwaliteit

Producten super!

Helaas geen 5sterren . Dit heeft te maken met een administratieve fout. De afwikkeling had wat klantvriendelijkheid betreft netter afgehandeld kunnen worden. We blijven klant want de producten zijn echt geweldig goed en ja, we maken allemaal weleens een foutje.

Voor het eerst hier besteld en ik ben erg tevreden.

Snel verzonden, goed verpakt, leuke assortiment. De noten smaken me erg goed. Ik zal hier vaker bestellen.

Prima goede kwaliteit noten

Ik koop ze al enige tijd bij deze shop ben erg te vrede.

Goede kwaliteit

Grote sortering, goede kwaliteit, levering en service.

Ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met notenschop ik heb verder geen opmerkingen

Top bedrijf!

Mooie hoogwaardige producten van hele goede kwaliteit. Zeer snelle levering. Zeer tevreden en ik kom regelmatig terug.

Ik ben erg tevreden

Bestel al jaren en ben erg tevreden over de producten en de levering

goed , veel logisch Biologisch en goedkoop

Kan hier altijd fijne biologische producten bestellen, flink goedkoper dan een ander bedrijf in deze sector. Zou alleen wel graag zien dat er meer biologische kruiden ook in de verkoop komen!!

Top spul!

Top noten Top leevering Top verpakking

prima prijs/kwaliteit verhoding

Lekkere noten en een goede levering .

Altijd heerlijke verse noten!

Ik bestel al heel lang al mijn noten, alle noten zijn goed verpakt en blijven dus lang vers. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Zeer tevreden !

Al jaren klant, duidelijke website , prima producten . Snelle verzending en alles netjes verpakt . Zeer tevreden !

Winkelaankoop en bestelling.

Winkel is leuk om producten te kopen maar is wel erg klein dus een andere keer heb ik het gewoon besteld.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen