Prina

Al vaak noten besteld. Ook nu ging het weer prima.

Goede service en heerlijke noten/zaden

Noten en zaden waren super verpakt in stevige doos. Super mooie verpakkingen van de noten en zaden Alles smaakt heerlijk ! En snelle levering.

Kwaliteit

Altijd prima kwaliteit verse noten, uitgebreid assortiment.

Altijd goede prijs met kwaliteit

Z

Hele lekkere noten!

Ik heb al verschillende keren hier noten gekocht, en ze zijn verrukkelijke. Ook de zout fremde zijn heerlijk en ook de kwaliteitshoning. Van harte aanbevolen!

Tevreden

Lekkere producten en snelle levering

Goeie service, goed assortiment

Het assortiment is fantastisch en de service is uitstekend. Ik bestel hier graag en geniet er met volle teugen van als het pakket weer is geleverd.

Super service

Bestelling snel geleverd en super verse spullen, top!

Geweldig! Altijd goed en betrouwbaar.

Fijn en snel met antwoorden op een voorstel dat ik gedaan had. Goede en betrouwbare levering. Ik kan er niks verder aan toevoegen.

snel en goed

Alle producten die ik regelmatig bestel zijn van heel goede kwaliteit. De bestelling wordt snel verzonden en bezorgd

Heerlijke producten, snel geleverd.

Ik bestel standaard pinda's en zaden en dat bevalt me goed. Ik plaats makkelijk een bestelling en krijg de producten snel geleverd.

Snelle service heerlijke chocolade

Heerlijke chocolade, snel en netjes verpakt bezorgd

Goede prijs/kwaliteit

Het is makelijk te bestellen, kwaliteitsproducten en goede service

Wederom geen verzending binnen 48uur!

Dit was de laatste keer dat ik hier heb besteld. De vorige keer duurde het ook een week voordat ze mijn bestelling verstuurd hadden. Heel slecht! Ze zijn drukker met reclamefilmpje maken dan met bestelling verwerken. En dat zogenaamde nieuwe systeem wat voor de vertraging zou zorgen gebruiken ze ook al weken/maanden als excuus.

Smakelijk noten

Lekker lekker

Heerlijke Noten en granola

Goede producten voor een goede prijs. Levering snel en goed

Goede prijs goede service en verse noten in goede verpakkingen

Goede biologische producten

Fijn dat de Notenshop zoveel biologische producten in het assortiment heeft. Het volkorenmeel zorgt voor mooie broden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke noten en andere producten voor een goede prijs!

Heel fijne (web)winkel met een erg uitgebreid assortiment. De website is heel overzichtelijk Goede aanbiedingen

De Notenshop heeft alles wat ik zoek

De Notenshop heeft een uitgebreid assortiment met mijn favoriete producten die kwalitatief hoogwaardig zijn en voor een betaalbare prijs. Aanrader!

gezonde snacks

de website om gezonde en natuurlijke snacks zoals noden, zaden en vruchten in te slaan!

Zeer goede producten

Zeer goede producten en heel ruim assortiment

Ik ben altijd hewl erg tevreden over de producten van De Notenshop. Iedere keer peobeer ik weer wat andere dingen uit en alles is lekker. Echt super.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen