Fijne webwinkel

Ik koop hier regelmatig veel produkten, zoveel mogelijk biologisch, om mijn maaltijden mee te maken. Meel, zaden, pitten , kruiden, olie, noten, rozijnen, granen , etc. Alles altijd volgens de bestelling en goed verpakt.

Fijne producten

Fijne producten en altijd prima verpakking

Goede kwaliteit produkten

Ben zeer tevreden over de produkten en de snelle levering.

Uitstekende kwaliteit, snel en netjes geleverd

Ben tevreden over uw producten.

Helaas heb ik niet gezien hoe ik punten kan inwisselen bij de bestelling.

gezond en heerlijk, snelle service

snelle service, juiste prijzen en gezond en lekker

Aanrader

Website is duidelijk, goede producten, snelle levering

Heerlijke mini vijgen, als snoepjes aan een stokje, lekker vers, goede prijs/kwaliteit verhouding, snel geleverd, goede communicatie, uitgebreid assortiment

Geen problemen en snelle bezorging. Goede spullen

Alleen maar positief

Hoogwaardige producten

Wij bestellen al geruime tijd bij de notenshop omdat de kwaliteit uitstekend is en het bestellen gemakkelijk is en correct afgeleverd wordt. Top.

Snelle levering, goede producten! Ik heb de gevriesdroogde vruchten besteld en deze zijn heerlijk!

alles goed behalve de website

Soms lukt bestellen niet, onverklaarbaar. Ik kwam gister niet verder omdat de keuze van leveranciers niet werkte, dus bestelling ging niet door. Geen reactie van de site. Dan vraag je je af of de automatisering wel in orde is. Ik haak niet gauw af, maar had er na een half uur geen zin meer in.

Super producten en service

Koop nu sinds een aantal jaren producten bij de notenshop. Alles is van top kwaliteit en een super dienst verlening. Ook leuk voor lekkere cadeautjes.

Netjes bezorgt

Goed verpakt zag er smakelijk uit , het was ook heel lekker

Niet goed

Veel producten met schimmel was.

Lekkerrrr

Helemaal goed

heel prettig

mijn klacht werd direct serieus genomen en de goederen direct opgestuurd. zo fijn.

Goede ervaring

Bestelling plaatsen ging erg gemakkelijk. Alles werd goed, snel en heel geleverd. Bestel zeker weer als de spullen op zijn!

Redelijk

Ik vind de nootjes taai niet zo lekker als anders . Jammer

Uitstekend product.

Snelle service na bestelling

krijg geen reactie op mijn mailtjes

goede producten, maar versturen via DHL/Notenshop is een drama.

Netjes en vlot geleverd

Veel keus en lekkerrrrr

Er is ontzettend veel keus en superlekkere noten of notenmixen. Ook de broodmixen zijn erg lekker en alles is makkelijk te bestellen. Wat wel jammer is dat je opgespaarde punt niet eindig geldig zijn en de spaarproducten veelal niet voorradig zijn.

Fijne producten, ruim assortiment

Fijne en goede producten

Heerlijke noten

Ruime keuze en snelle levering

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen