Bestelling keurig en snel geleverd

Fijne winkel. Lekkere noten. Snel geleverd

Ontzettend tevreden heerlijke noten

Zal jullie aanprijzen bij mijn vrienden

Pico-bello

Correcte en vlugge bediening !!

Product niet ontvangen, slechte service!

Een product van €2,25 niet ontvangen! Echter word ik niet geloofd, zijn ze camerabeelden gaan bekijken van het inpakproces en geven zij aan dat het wel is ingepakt. Maar WAAROM heb ik het dan NIET ontvangen? Het gaat mij niet om het geld, maar dat ik gewoon niet geloofd word! Word gewoon voor leugenaar uitgemaakt en dat vind ik niet eerlijk! Ze maken zelf een fout, maar maken mij voor leugenaar uit.

Goede kwaliteit

Alle producten van goede kwaliteit

Heel vlug geleverd

Heel vlug geregeld.

Prima adres voor al uw noten en veel zadeen

Veel keus en snelle levering

Altijd vers, goeie kwaliteit en snel geleverd.

Prima producten

Prima producten voor een mooie prijs. En ook nog verpakt in gerecycled plastic. Top

Goede producten, goede prijs.

Koop regelmatig gembersap en gedroogde tomaten. Nu ook gedroogd kakifruit. Zeer tevreden over de producten.

Heerlijke producten

Lekkere vliespinda's en ook de nergens anders verkrijgbare hazelnoten in dop zijn heerlijk. Snelle levering.

Geweldig lekkere chocolade letters

Ik was op zoek naar een lactosevrije chocoladeltter voor mijn dochter en na een lange zoektocht gevonden! Super lekker en snel en netjes bezorgd kortom top! Het enige wat zij jammer vindt is dat er geen andere letters zijn dan de S als het om lactosevrij gaat maar verder helemaal blij!

Snelle bezorging, top kwaliteit

De met vruchtensap gezoete cranberry’s zijn zo lekker en de pecannoten heerlijk knapperig.

Ik ben te vreden klant.

good quality and good service

Great quality, fast service, and dependable delivery. Always a pleasure to order from De Notenshop.

Fijne online webwinkel.

Fijne webwinkel ,met goede producten

Topproducten

Bij alles wat ik bestel krijg ik een goed idee gevoel. Een ware smaaksensatie

Meerdere bestellingen geplaatst, altijd goed!

Altijd kwalitatief goede producten. Wij bestellen hoofdzakelijk noten, ontbijtgranen en kruiden/specerijen en zijn nog nooit teleurgesteld.

Top geregeld en goede prijzen

Top geregeld en goede prijzen

Tja als iets goed is waarom nog veranderen Prodict gaat het om en is meer dan goed

prachtig assortiment voor mooie prijs

We maken elke ochtend ontbijt met amandeldrink of haverdrink en daarbij doen we zaden van de Notenshop. Dat maakt dat we een betaalbaar lekker en gezond ontbijt hebben. Ook de chocoladedruppels en cacao van de Notenshop zijn uitstekend! Omdat de Notenshop ook een groot assortiment aan kruiden heeft, bestellen we die daar ook.

Echt heel goede notenshop, keurig verpakt, heerlijke noten prima kwaliteit Ik ben verkocht

TOPSHOP

bestel regelmatig altijd TOP klasse, keurig verpakt en bezorgd..CHAPEAU..!!

Gewoon goed en snel

Behulpzaam, goed en snel.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen