Ik heb geen aanmerkingen, prima bedrijf! Als je iets besteld verloopt het zoals je zou verwachten, dat is iig mijn ervaring.

Heerlijk chocoladeletters met veel mogelijkheden

Was wat laat met bestellen waardoor een deel van jullie aanbod op was, maar er bleef voldoende over! Prima op tijd geleverd voor Sinterklaas!

Zeer goed.

Gemakkelijk thuis rustig alles te bekijken en te bestellen. Word snel keurig bezorgd.

zoals gewoonlijk weer goed

Bedankt voor de snelle levering

Goed en lekker!

Alles vers en goed! Alleen verzending mag van mij sneller

Mooie producten. goed verpakt en snelle levering

Goeie prijs kwaliteit, jammer van de verpakking

Zoals altijd blij met de prijs kwaliteit. Helaas kwam de seitan in papieren zakken die niet echt goed dicht kunnen en niet geschikt zijn om lang te bewaren. Misschien zou het een idee zijn dat je kan kiezen of je een plastic of papieren zak wilt?

Ne5es verpakt, goede prijs en kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

TOPbedrijf

Snelle service. Hele goede producten. Goede kwaliteit. Vriendelijke klantenservice. Snelle en correcte afhandeling van vragen. Kortom. Topbedrijf!

altijd de beste kwaliteit

Ik ben altijd zeer tevreden met de producten die ik koop, ik raad ze zeker aan.

Snel, goed, leuke aanbiedingen

Voor de Sint viering een en ander ingeslagen en ook voor cadeaumandjes werd door de ontvangers zeer gewaardeerd. De brosse chocolade bolletjes zijn echt de bom. Lekker heel veel chocolade. Ook top dat het zo snel bezorgd werd.

Lekker met een Hoofdletter

De bestelde letters kwamen zorgvulfig verpakt en daardoor heel binnen. Elk was weer een tractatie op zich, heerlijk van smaak en ook qua uitvoering en afwerking uitstekend.

Topp, bin sehr über die Qualität und auch der Frische zufrieden.

Alles Topp, hätte ich so nicht gedacht!!!

Lekkere producten, snel en met zorg verpakt en geleverd.

De producten zijn altijd van goede kwaliteit, lekker en vers. Steeds met zorg verpakt, wat ik fijn vind, vooral de glazen flessen.

goede prijs-kwaliteit verhouding

Voor onze horecazaak bestellen we al geruime tijd grote hoeveelheden bij de Notenshop. Levering is altijd vlot en correct , kwaliteit van geleverde is prima. En de ene kleine klacht die we ooit hadden werd keurig en genereus opgelost !

Mooi assortiment

Veel keus bij de notenshop ook in chocolade, voor de feestdagen ook leuke artikelen zoals een leuke kerstreep.

Heerlijke verse noten en snel veilig geleverd

Heerlijke verse noten en snel veilig geleverd!

Fijne webshop

De Notenshop heeft een duidelijke website. Bestellen is makkelijk en alles wordt keurig verpakt geleverd. Ideaal!

Prima produkten

Jullie noten smaken naar meer!

Knapperige smaakvolle verder noten

De noten zijn goed van smaak en hebben een stevige bite. Ik ben ook zeer tevreden over de verpakking. Een verbetering is mogelijk door de noten in rechthoekige doosjes te sturen.

Goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.

Gewoon goed!

Ruin assortiment van goede kwaliteit

Ruime keuze, van goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt

Helder prijsbeleid, goede info en bereikbaarheid bij vragen. Oud product mag teruggestuurd

Prima! En nix te klagen op die ene keer na van n oude mix die ik voor mijn punten had gekregen.. vooral de goede en prettige bereikbaarheid is heel veel waard naast de enorme keuze en goede kwaliteit plus inmiddels heel wat biologische spullen.

Mijn favoriete noten leverancier

Al een aantal jaren de webshop waar ik mijn noten,chocola en andere lekkere dingen bestel. Altijd lekker vers en snel geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen