Ik ben te vreden klant.

good quality and good service

Great quality, fast service, and dependable delivery. Always a pleasure to order from De Notenshop.

Fijne online webwinkel.

Fijne webwinkel ,met goede producten

Topproducten

Bij alles wat ik bestel krijg ik een goed idee gevoel. Een ware smaaksensatie

Meerdere bestellingen geplaatst, altijd goed!

Altijd kwalitatief goede producten. Wij bestellen hoofdzakelijk noten, ontbijtgranen en kruiden/specerijen en zijn nog nooit teleurgesteld.

Top geregeld en goede prijzen

Top geregeld en goede prijzen

Tja als iets goed is waarom nog veranderen Prodict gaat het om en is meer dan goed

prachtig assortiment voor mooie prijs

We maken elke ochtend ontbijt met amandeldrink of haverdrink en daarbij doen we zaden van de Notenshop. Dat maakt dat we een betaalbaar lekker en gezond ontbijt hebben. Ook de chocoladedruppels en cacao van de Notenshop zijn uitstekend! Omdat de Notenshop ook een groot assortiment aan kruiden heeft, bestellen we die daar ook.

Echt heel goede notenshop, keurig verpakt, heerlijke noten prima kwaliteit Ik ben verkocht

TOPSHOP

bestel regelmatig altijd TOP klasse, keurig verpakt en bezorgd..CHAPEAU..!!

Gewoon goed en snel

Behulpzaam, goed en snel.

Mega mega fijne webshop

Altijd hele goede kwaliteit noten. Ik haal alleen nog maar bij de Notenshop!

Goede producten voor een redelijke prijs.

De producten van de Notenshop zijn van goede kwaliteit en niet te duur. Er is een groot aanbod met keuze uit kleine en grote verpakkingen. De spaarproducten zijn ook een leuke toevoeging, als je vaak bestelt heb je zo weer een lekkere notenpasta of noten gratis bij je bestelling.

Groot assortiment met goede kwaliteit en prijs verhouding.

x

Top winkel met top assortiment

Snel mijn keuze kunnen maken uit het grote assortiment incl bio. Prima prijzen.

Geweldig(e) (ge)noten

Goede pistachenoten voor een schappelijke prijs. Verzending is niet supersnel, wel goed verpakt!

wisselvallig

Na een mail mail over de kwaliteit het antwoordt er zelf maar zout op de pinda s te doen! Ze konden aan een foto van de pot zien dat de kwaliteit goed was! Na de tweede mail correct antwoordt gekregen

Heerlijk verse noten en pinda's met een lekkere smaak, niet te zout

Snelle levering en leuk spaarprogramma

vers en snel

Goed verpakt, snelle bezorging en echt verse noten en zaden. Ook handig dat je een bericht kunt laten sturen als iets weer op voorraad is, nadat het tijdelijk niet verkrijgbaar was.

Goede kwaliteit en redelijke prijzen.

Heerlijke verse producten snel en goed geleverd

Top kwaliteit

TOP

De noten zijn super vers, levering snel

Als altijd prima kwaliteit, op tijd geleverd, goed verpakt.

Fijne produkten, verzending sneller

Ik koop alleen biologische producten, goede kwaliteit. Maar als ik de omvang van jullie winkel zie, dan begrijp ik niet waarom ik niet na24u de zending binnen heb.

Very supportive and understanding customer service!

My order has a very quick expiry date. After speaking with the employee it was quickly sorted.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen