Fijne webshop voor grotere hoeveelheden

Qua webshop fijn, handig, groot aanbod en fijn dat je zakken van bv 1kg kan bestellen voor lage prijzen. Wel vaker ranzige walnoten gehad en een keer hazelnoten gecoat met chocola dat er echt een paar bedorven tussen zaten, maar die keren dat ik een klacht heb ingediend kreeg ik wel vergoeding. Maar gebeurt mij iets te vaak. Daarom ook niet altijd klacht in durven dienen (wat bij mij zelf ligt) omdat het dan voelt alsof ik het verzin en er gebruik van maak.

Zeer snel

Prima chiazaad, voldoet aan mijn eisen

Altijd lekkere noten en lekkere granola met honing

Hier koop ik regelmatig, meestal noten en chocolade, en de chocoade is ook goed. De gebrande noten zijn heel erg lekker. En de granola met honing is ook lekker met Griekse yoghurt

Uitstekende service

Bestellen bij de notenshop is bestellen voor kwaliteit in een ruime keuze, met een geweldige service en snelheid geleverd.

Snelle verzending.

Krokant en Lekker producten.

Verse producten

Altijd verse producten en hoogste kwaliteit. Top verpakking

Altijd van hoge kwaliteit en correcte levering

Het is geruststellend als je weet dat hetgeen er besteld wordt vers en van goede kwaliteit is.

Goede service mooie producten

Goede levering mooi op tijd

Nog steeds lekker en snel gekeverd.

Onze bestelling als gebruikelijk snel geleverd en weer van uitstekende kwaliteit.

Goede en vlotte levering en fijne producten

Lekkere noten en chocolade

Heerlijke noten van goede kwaliteit

Ik ben fan van De Notenshop. Wel vind ik het lastig dat ik steeds weer dezelfde artikelen 'moet' beoordelen in steeds weer andere bewoordingen.

Superlekkere chocola

Heerlijke chocolade en vooral die kadayif. Ik bestel altijd! Ben er verslaafd aan!

Uitstekende biologische producten.

Prima biologische noten, zaden en zuidvruchten. Fijne ruime keus.

Betrouwbaar

Altijd snel geleverd, goed verpakt en producten van hoge kwaliteit!

Ik winkel al heel lang bij de notenshop. Ben heel erg tevreden. Soms leuke aanbiedingen. En ze zijn snel met het in orde maken van de bestelling.

Zeer goed.. Dankuwel!

Goed kwaliteit en ben tevreden met jullie!

Snel en goed.

Als vaste klant zoek ik niet verder want waarom zou ik.

Lekkere noten. Makkelijk besteld en thuisbezorgd.

Niet altijd voordelig, maar wel altijd lekker en vers. Daarom blijven wij bestellen, ook als het elders goedkoper is.

Super veel keus

Geweldige grote keuze

Iets lekkers kopen? De Notenshop!

Mijn ervaring is dat de Notenshop veel meer te bieden heeft dan alleen noten en zaden. Ben je een lekkerbek en maak je zelf graag lekkere producten, dan kan je niet om de Notenshop heen. De prijzen zijn redelijk en vaak zelfs voor een bepaald product de laagste die ik kon vinden. Zorgvuldige levering en altijd paraat om je te helpen.

Lekker snel.

Snel besteld op overzichtelijke site. Goed verpakt en snel thuis bezorgd.

Heerlijke producten

Heel veel leuke aanbiedingen voor verrassende prijzen die bij iedereen in de smaak vallen of leuk om cadeau te geven.

Betrouwbare webshop

De bestelling wordt altijd snel geleverd, ze hebben een goede prijs - kwaliteit - kwantiteit - verhouding en de met punten te sparen melkchocolade is heerlijk.

Goeie producten, goeie service

Breed assortiment en goede producten. Zoveel smaak en dat voor goede prijzen. Daarnaast een snelle verwerking, dus je hebt je producten snel in handen. Ik haal het altijd op, de winkel is ook altijd leuk om doorheen te gaan en ik loop nooit met lege handen naar buiten

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen