Goede kwaliteit

lekkere producten, divers aanbod. De producten zijn lekker en van goede kwaliteit.

Goede producten

Valt nooit tegen !!!

De kwaliteit en prijs van deze aankoop was perfect

Het was niet de eerste keer dat wij deze hennepzaad kochten. De kwaliteit is vergeleken met andere aanbieders voor deze prijs, niet te vinden.

Uitstekende spullen voor een prima prijs

Veel bakplezier met prima meel en heerlijke smaakmakers met gedroogd fruit

Vlot gestuurd, wel drogere kleinere rozijnen

Eerste keer vond ik de rozijnen wel minder droog en voller. Nu zijn ze een stuk droger/ieler. Jammer want ik kocht wel n grote (6 lt?) emmer dus duurt wel even voordat ie leeg is

Heerlijke super verse noten

Heb al 2 keer besteld en het zijn heerlijke verse goed verpakte noten

Netjes verpakt en op de juiste datum gekomen

Kreeg mijn bestelling heel mooi verpakt

Goede noten, goede prijs maar mindere service

Inmiddels bestel ik mijn noten al geruime tijd hier. Als het goed gaat gaat het goed, maar als het fout gaat dan is er geen goede back-up. De klantenservice vraagt je producten terug te sturen, maar wil bijvoorbeeld geen geopende zakken retour. Zo heb ik ooit van pijnboompitten die niet goed waren maar een deel vergoed gekregen. Ook bijvoorbeeld een verpakking die opengescheurd aankwam in de doos werd gezegd dat dat eigenlijk nooit voorkomt en ze wilden maar de helft van de zak vergoeden. Nu heb ik een chocoladehart besteld. De vorige keer kwamen ze onbeschadigd aan, maar nu was er 1 precies door midden gebroken....Geen leuk iets meer om cadeau te geven dus. Ik moet over dit laatste de klanten"service" nog een bericht sturen, maar je snapt dat ik daar eigenlijk geen zin meer in heb. Dus bestel en neem wat fout gaat voor lief of kies een zaak met meer service.

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Genoeg keus voor een goede prijs en snel bezorgd.

geweldig

Ze hebben goede service . De producten zijn vers en goed en heel lekker . En altijd op tijd bezorgt

Snelle leveringen en hele goede kwaliteits producten.

Zolang deze kwaliteit geleverd wordt, blijf ik bestellen.

Heerlijke producten!

Heerlijk producten voor een mooie prijs en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, aan de hoge kant vd prijs

Ik kan op de website niet alles vinden/vergelijken. Ik zoek alleen biologisch. De prijs is vaak prima, soms wat aan de dure kant

Goede producten, de verzending: je moet even geduld hebben

Goede producten, scherpe prijs. Je moet even geduld hebben met de verzending, daarom 4 sterren en geen 5.

Niets op aan te merken

Overzichtelijke site met goede uitleg. Keus genoeg. In een stevige doos thuisbezorgd met goed hersluitbare zakken. Helemaal goed.

Lekker...

Heerlijke noten alleen dmv een " verbouwing" bijna een week levertijd. Anders 5 sterren, maar (sorry) voortaan toch maar naar de notenbar omdat de levertijd te onverschillig is...

Aangeraden

Aangeraden door familie erg handige die 50 gr. Noten Zakjes

Toffe producten voor een goede prijs.

Een hoop fijne procten voor een goede prijs. Fijne aanbiedingen iedere woensdag. Gelukkig versturen ze ook met DHL. Post.nl maakt er hier zo'n teringbende van. Goedkoopste met tarwegluten, erg nice.

Aanrader!!

Heerlijke noten voor een goede prijs!!!h

Super producten

Heel verse en goede producten, goede levering

Tevreden over de kwaliteit alleen jammer dat amandelen niet regelmatig in de aanbieding zijn.

Heb goede ervaring met de notenshop

Erg lekker

Vond de levering wel erg lang duren.

Snel en goed

Degelijk bedrijf, bestellen, alles keurig en stevig ingepakt, en snelle levering

Goede kwaliteit en redelijk in prijs

Kwalitatief goede producten en tegen een redelijke prijs! Alleen nog niet tevreden over de snelheid van levering....

Fijne webshop

Kwalitatief, professioneel en fijne service.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen