Topkwaliteit en goede service

Bij de Notenshop bestel ik al jaren en ben zeer tevreden! Alles is van een constante kwaliteit en als er eens iets mis is (eigenlijk alleen met de bezorging) dan word je door de klantenservice snel en goed geholpen. Aanrader!

uitstekende klantenservice

PostNL heeft mijn pakket nooit bezorgd en heeft besloten het terug te sturen naar de afzender zonder mij de mogelijkheid te bieden het zelf af te halen. De klantenservice van De Notenshop reageerde snel en zorgde ervoor dat mijn terugbetaling snel werd verwerkt.

Geweldig!

Meestal alles in stock. Mis koolhydraatarm chocolade druppels.

Nice products

This is the 2nd time I bought the products from them and they are good

Nog nooit teleurgesteld

Alles wat we tot nu toe hebben besteld was vers en met aandacht verpakt

Smaakvol tot de laatste pinda

De pinda’s van de notenshop lekker vers, zo heerlijk smaakvol, maak er eens pindakaas van!

Alles goed geregeld.

Zeer tevreden. Snelle en correcte levering.

Kwaliteit

Mijn eerste bestelling is top! Kwaliteit voor een redelijke prijs. Goed verzorgd, goed verpakt en bezorgd.

prima noten, niet bezorgd, maar te laat afgeleverd op afhaalpunt

Reeds lange tijd bestel ik bij de notenshop. Kwaliteit van de noten is uitstekend. Normaliter worden zij bezorgd door postNL Dit keer moest ik ze te laat op gaan halen bij een afhaalpunt! Wist dit niet.

Kwaliteit

Kwaliteit wat je krijgprijs Kwaliteit in verhouding

Heel blij mee.

Uitstekend chocolade druppels.

Snel levering.

Groot assortiment, snelle levering en alles super vers

Snelle levering en geweldige producten

Snelle levering en goede producten

Prima, als altijd. Heb intussen tientallen keren besteld.

Fijne producten voor goede prijzen

Verschillende producten besteld, alles van goede kwaliteit, zorgvuldige levering en voordelige prijzen.

Altijd prima in orde

De artikelen worden altijd zeer goed verpakt en snel geleverd. En onlangs met een extra present verwend. Al een aantal jaren een tevreden klant.

Super kwaliteit

gemakkelijke website,ruim assortiment, eenvoudig bestellen én snelle levering van super kwaliteit noten. TOP !!!

Altijd weer!

Sinds een of twee jaren bestel ik regelmatig bij de notenshop. Goede kwaliteit, goede prijzen, ruim assortiment en gewoon snelle levering.

PRIMA

Heerlijke artikelen, vers en snel geleverd.

Heerlijke noten. Biologisch en precies genoeg zout erover

Keuze uit veel producten

Snelle levering, veel producten, niet duur, goede kwaliteit, vriendelijke mensen. En bestel bij de Notenshop omdat ik jaren geleden in Strijen heb gewoond ;)

Prima, snelle service en levering

Uitstekende producten en vlotte levering

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen