Heerlijke noten en dadels

Snelle levering en lekkere producten

Te lekker!

Ik vind wat ik heb besteld te lekker!

Top producten!

Altijd super verse noten, heerlijk knapperig, vlotte levering, keurig verpakt. Geweldige shop!

Heerlijke noten en oranjesnipper en pinda rotjes

Keurig verzorgd en heerlijke producten.

mooie producten tegen een redelijke prijs

en altijd een nette service

Zeer zeker aan te bevelen

Wordt snel verstuurd. Is een goede kwaliteit en erg lekker. Goede verpakking ik krijg alleen de (ritszakjes) erg moeilijk open. Goede prijs/kwaliteit

Prima spul

De ahorn siroop van de Notenshop is prima spul. In stevige flessen, giet goed en druppelt niet.

Super met food

De ervaring is in 1 woord prima.. Grote variatie in noten...zaden..superfood b v .gevriesdroogde cranberries.. Ik ben glutenvrij en bak veel .heerlijk met gedroogde fruitsoorten en pitten en zaden

kwaliteit

Als altijd weer snel geleverd en een goede kwaliteit. Af en toe bestel ik iets nieuws om uit te proberen, tot nu toe altijd met een positieve uitkomst. Aanrader!

Geweldige noten en meer

Mijn winkel voor alle noten. Geweldige kwaliteit, prijs kwaliteit uitstekend. Kortom, een mooie assortiment voor een goede prijs. En snel geleverd. Ik raad het zeker aan.

Geweldige kwaliteit en erg smaakvol

Geweldige kwaliteit en erg smaakvol

Blij dat ik de notenshop ontdekt heb.

Fijn dat de zending redelijk snel in huis is. Alleen weet ik niet zo goed wat ik met de verzamelde punten kan doen. Dat is mij niet duidelijk.

Topproducten voor een prima prijs

Heerlijke omegazadenmix die ik hier altijd bestel. Daarbij ook andere lekkere en voedzame producten voor een prima prijs. Leuke aanbiedingen elke week. Met puntensysteem ook gratis producten te sparen. Snelle bezorging.

Slechte service

Sinterklaaschocolade ontvangen na sinterklaasavond, tegen mij is gezegd dat het dag ervoor verzonden zou worden. Lukte niet door de drukte en dan liegen dat ze hebben gecommuniceerd dat het later kwam. Mag het terugsturen op eigen kosten waarna ik nog een euro terug krijg. Ik koop geen seizoensproducten meer. Teleurstellende service!

Prima producten geleverd

Prima producten geleverd. Maar in deze tijd anno 2025 met zulke fantastische logistieke mogelijkheden vind ik de levertijd aan de lange kant. Indien voorradig, voor 18.00 besteld zou de andere dag binnen moet zijn.

Goede, goed verpakte noten en notenmeel

De noten en het notenmeel zijn goed, goed geprijsden goed verpakt. Verzending vlot en goed.zeer tevreden.

mooi en lekker product.

Lekkere dadels en mooi verpakt in een vershoudzak. Na de bestelling snel en netjes bezorgd.

Heerlijke producten voor het bananenbrood mix

goeie kwaliteit noten en muesli

Ik bestel redelijk lang noten en muesli bij u en ik vind de kwaliteit geweldig.

Heerlijke noten en vooral heel belangrijk ze zijn vers.

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service van de Notendop. Allen hoop ik dat meer Bio items toegevoegd worden✨

Prima bedrijf.

Kwalitatief goede produkten en gelukkig ook aardig wat biologische produkten. Uitstekend verpakt en netjes op tijd geleverd.

Altijd verse producten.

Wij genieten er heerlijk van.

lekkere ongezwavelde rozijnen

lekker ongezwavelde rozijnen, smaken goed

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen