Alles keurig geleverd en goed veroakt

Mooie producten, goed verpakt en alles keurig geleverd. Blij mee

Fijne webshop en de producten zijn van een goede kwaliteit

De notenshop is een overzichtelijke website met een groot assortiment. Wanneer er iets niet op voorraad is zet je de herinnering aan en ik heb nooit lang moeten wachten tot dat het weer op voorraad is. Snelle levering.

Gewoon goed

Bestelling altijd correct en op tijd. Producten zijn van goede kwaliteit en erg lekker. Assortiment is groot en vaak leuke aanbiedingen dus wat wil je nog meer.

Keurig verpakt en betrouwbaar

Mijn bestellung werd na 2 dagen keurig verpakt geleverd. Top!

Vers in één woord!

Bestellingen lopen perfect, duidelijke website, duidelijk vers, vaak verder nog dan wat je in die zogenaamde notenshops koopt in een winkelcentrum.

De Notenshop met zeer ruime keus en snelle levering

De Notenshop heeft een fijne website en bestellen gaat gemakkelijk. Ze leveren snel en de pructen zijn altijd vers en verpakt in handige bussen of stazakken.

Heerlijke noten en chocolade

Smaakt erg lekker de verschillende noten mixen

kwaliteit en versheid

Ik haalde vroeger mijn noten op de markt. Opzich niks mis mee behalve dat de noten mixen vaak bestonden uit pinda's amandelen hazelnoten en werd dan verkocht als luxe noten mix. Nu bij de notenshop zitten er ook echt de luxe noten in macadamia cashewnoten pecan noten. Heerlijke verse smaak goed verpakt en goeie service. Ik ben blij met de notenshop

Blij met de notenshop

Goede prijs voor bio noten, prima sortiment, leuke verpakkingen

Verser dan vers en snelle levering

De producten van de notenshop smaken veel beter dan dezelfde producten uit de supermarkt. De service is uitstekend en er valt normaal te communiceren, waar andere bedrijven zich uit de voeten maken met een chatbot die niet werkt.

Altijd vers en snel geleverd

Altijd vers en snel geleverd

Altijd snel en correct

Altijd snel en correct

Top webshop voor lekkere noten!

Ik ben vaste klant. Ik koop al mijn noten, granola, rozijnen, havermout, amandelmeel en ge(vries)droogde vruchten bij denotenshop. Altijd vers en lekker, ruime keus en ook nog een leuk spaarprogramma. Netjes geleverd en echt waar voor je geld. Ik raad iedereen denotenshop aan, maar pas wel op: de noten uit de supermarkt zijn niet meer lekker als je deze geproefd hebt!

Woensdag bestellen zaterdag in huis goede kwaliteit en netjes verpakt

Woensdag bestellen zaterdag in huis goede fijne kwaliteit en netjes verpakt

Goede communicatie, goede prijs/ kwaliteit

Gewoon lekkere noten, wordt goed gecommuniceerd en een uitgebreid assortiment

Heerlijke producten

Ruim assortiment, heerlijke producten en altijd netjes thuisbezorgd. Wil niet meer anders.

Ruime keuze en snelle levering

Ben heel tevreden over het aanbod bij De Notenshop. Makkelijk online te bestellen en snel in huis.

Top producten

Goede kwaliteit van de producten snel geleverd Mooie prijs ben heel tevreden

Dadels zijn perfect !!!

Breed assortiment tegen een betaalbare prijs

Veel product keuzes Noten en rozijnen Betaalbare glutenvrije meel. snelle levering goede service als er iets mis gaat. Zeker aan te bevelen

zeer goede ervaring

altijd kwaliteit materiaal en zeer korte levering termijn

Super makkelijk, super goede producten!

Makkelijk bestellen, net zo goed als vers van de noten kraam op de wekelijkse markt! Vers en knapperig en goed van smaak!

Heerlijke noten mixes

Heerlijke noten mixes

Ik koop altijd biologische noten, zaden en vruchten via de Notenshop en ben tevreden over de kwaliteit. Soms zitten er wat slechte stukjes in de biologische notenmixen maar als je de klantenservice benadert, krijg je goede service. De producten zijn smaakvol en lang houdbaar.et assortiment is divers en bijna altijd goed beschikbaar.

zeer goed

zeer goed