Fijn adres voor verse rauwe noten

Wederom besteld bij de Notenshop uit Strijen. Keurig verpakt ontvangen. Goed adres in de Hoeksche Waard.

Altijd kwaliteit spullen en snelle bezorging

Beste Produkten van iedereen

Altijd op tijd en perfecte kwaliteit

goede kwaliteit snel geleverd

getipt door een kennis. Direct een kilo Macadama mix besteld. De noten zijn heerlijk vers en blijven dat ook in de hersluitbare zak. de bestelling werd snel geleverd.

Redelijk

Dadels waren slecht uit gedroogd

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit en goede service

De noten shop echt een aanrader .

We zijn al jaren klant bij de noten shop, correcte leveringen. Top kwaliteit ,zeker aankopen.

Zoals altijd fijne producten tegen een fijne prijs

Zie de titel :)

Geweldige lekkere producten

Ze hebben goede lekkere producten en veel keus . De producten zijn van goede kwaliteit

Vlot geleverd

Heerlijke noten.

Prima kwaliteit

Heerlijke zoutjes, in meerdere winkels gekocht maar deze zijn het lekkerst!

Altijd goed.

Ik heb de laaste jaren nootjes gekocht bij De Nootenshop online en ben tevreden met snelheid, helder uitleg van producten prijs en betaling. Ik wens fijne feestdagen en nog meerdere bestellingen volgende jaar.

Top kwaliteit

Altijd goed verpakt en snelle levering

Heerlijke noten en dadels

Snelle levering en lekkere producten

Te lekker!

Ik vind wat ik heb besteld te lekker!

Top producten!

Altijd super verse noten, heerlijk knapperig, vlotte levering, keurig verpakt. Geweldige shop!

Heerlijke noten en oranjesnipper en pinda rotjes

Keurig verzorgd en heerlijke producten.

mooie producten tegen een redelijke prijs

en altijd een nette service

Zeer zeker aan te bevelen

Wordt snel verstuurd. Is een goede kwaliteit en erg lekker. Goede verpakking ik krijg alleen de (ritszakjes) erg moeilijk open. Goede prijs/kwaliteit

Prima spul

De ahorn siroop van de Notenshop is prima spul. In stevige flessen, giet goed en druppelt niet.

Super met food

De ervaring is in 1 woord prima.. Grote variatie in noten...zaden..superfood b v .gevriesdroogde cranberries.. Ik ben glutenvrij en bak veel .heerlijk met gedroogde fruitsoorten en pitten en zaden

kwaliteit

Als altijd weer snel geleverd en een goede kwaliteit. Af en toe bestel ik iets nieuws om uit te proberen, tot nu toe altijd met een positieve uitkomst. Aanrader!

Geweldige noten en meer

Mijn winkel voor alle noten. Geweldige kwaliteit, prijs kwaliteit uitstekend. Kortom, een mooie assortiment voor een goede prijs. En snel geleverd. Ik raad het zeker aan.

Geweldige kwaliteit en erg smaakvol

Geweldige kwaliteit en erg smaakvol