Laden reviews...
3.955 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en degelijke verpakking. De prijs-kwaliteitverhouding wordt regelmatig genoemd als voordelig en de kwaliteit van de producten blijft hoog. Er wordt veelvuldig positief gereageerd op de breedte van het aanbod en de betrouwbaarheid van de service. Al met al een zeer positieve klantervaring.
Tot nu toe altijd goed
Aaltje
Zandpol
Betrouwbare firma. Veel keuze en goede prijzen
Jan
Meerdonk
Ik koop mijn noten maar ook bakprodukten bij jullie. Goede kwaliteit, verse noten en ik ben fan van jullie gevriesdroogde aardbeien die ik fijnmaal en in mijn koekjes en cake verwerk. Heerlijk zomers!
karla
's-Gravenhage
Heerlijke ongezwavelde abrikozen, snel geleverd. Top.
Harry Saalmink
Ruurlo
Heerlijke noten
R
Maassluis
altijd netjes op tijd
Ruud
delft
De bestellingen worden altijd snel geleverd en de kwaliteit van de product en is uitstekend.
Jan
Echt-Susteren
Sind een maand of 3 klant geworden uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen.
Hans
Geelen
The goods are FIRST CLASS. My only grievance is that the rectangular bucket was phased out. The empty bucket could be used for a thousand purposes in the household... Why not make it an option?
Matyas
Somogyvamos
Vers, snel geleverd en mooi verpakt
Petra Kampen
Apeldoorn
Noten zijn altijd lekker vers. En altijd optijd en snel geleverd
Shar
Den Haag
Producten zijn meer dan oké. Meedoen met het zoeken naar oplossingen voor ongeregeldheden is een competentie die niet veel bedrijven hebben. Veelal zijn het platgeslagen 'klantenservice protocollen' die je krijgt voorgeschoteld. De Notenshop doet het op één of andere manier toch anders dan alle anderen.
Leo
Utrecht
Ben heel tevreden en bestel al vaker omdat voor mij alles naar wens is.
Lizette
Oirsbeek
Heerlijke noten en heerlijk romige chocolade. Wij zijn fan
Anja Reijnders
Panningen
Als regelmatige klant kan ik zeggen dat ik erg blij ben met de Notenshop! Heerlijke Cashewnotenpasta die hier goed gegeten word! Lekker op brood, door je yogurt of als alternatief voor pindasaus.
Diana
Groningen
Goede prijs kwaliteit. meerdere keren besteld, altijd goed!
Petra
Tienhoven
snelle levering goede producten
bob
purmerend
Prima kwaliteit, goede service, duidelijke website.
Ellie
Blokker
Alrijd vers en snel geleverd!!! Groot assortiment!!
Francien de Vlieger
Nieuwegein
Ik kan altijd goed vinden wat ik zoek door de goed werkende site en het ruime assortiment. De prijzen zijn meestal prima en de verzending gaat snel. Contact met de klantenservice verloopt prettig en vlot.
Bart
Amerongen
Al jaren koop ik de noten,Altijd vers.
Peter Baljet
BUNNIK
Hier moet je echt je noten kopen , je proeft het verschil met de winkel. Eenmaal geproefd wil je niets anders meer , dan de noten bij de notenshop
Hendrik Ter Hoeve
Honselersdijk