Lekkere noten en producten Snelle levering zeer tevreden.

snel, vlot en makkelijk

het is een makkelijke site, je kan vlot bestellen heel snel en netjes geleverd super goede noten

Tegenvallende kwaliteit

Mijn laatste bestelling bestond uit meerdere producten waaronder rijstzoutjes (Japanse mix). Deze waren keihard, muf en smakeloos. Ik heb het hele emmertje weggegooid.

Goede kwaliteit

Snelle levering van TOP kwaliteit

Prettig winkelen

Het is online prettig winkelen en makkelijk scrollen door de site en makkelijk betalen.

Altijd fijne producten

Groot assortiment met fijne producten. Ik bestel regelmatig.

Klantvriendelijk, vers en goed

Ik bestel regelmatig bij De Notenshop een hele hoop noten in een keer. Ik krijg altijd prima producten en ik ben tevreden over de kwaliteit ervan. De notenshop is helaas niet de goedkoopste, maar wel een partij waar je bijna alles op 1 plek kan vinden en op je gemak kan bestellen.

Perfecte producten en service

Perfecte verse noten en zaden en perfecte service. Leuke producten bij de spaarpunten

Super ,produkty,szybka realizacja

goede prijs en kwaliteit verhouding

Ik ben erg tevreden over mijn aankopen bij de Notenshop. de prijs kwaliteit verhouding is heel fijn. dus ik koop graag bij de notenshop.

Zeer snelle en goede levering. Kwaliteit top.

Top kwaliteit en snelle levering

Super heerlijk artikelen ..kwaliteit super goede verpakking ook belangrijk en een super.. snelle levering

Waarschuwing : verslavend lekkere noten, gebruik op eigen risico.

Makkelijke site, snelle service en prima noten!

Zo veel lekkers en altijd netjes snel verstuurd

Ik ben erg blij dat ik de Notenshop heb leren kennen (behalve voor mijn portemonnee, want ik bestel te veel) Als iets niet op voorraad is, kan je een mail ontvang zodra het er weer is, heel handig. Hele leuke aanbiedingen en lekker assortiment

Gewoon altijd goed!

Goede producten en prima verzending

Overheerlijk!

Goede producten, goede en snelle levering!

Trouwe klant

Al jaren ben ik een trouwe klant van de notenshop. Hun producten zijn van uitstekende kwaliteit en gunstig geprijsd. Alles is mooi verpakt en wordt op tijd geleverd.

Producten zijn OK van kwaliteit. Customer service daarentegen...

Twee opmerkingen: Ik bestelde ongeveer maandelijks een emmer pinda. Eén emmer omdat die juist lekker zijn als ze vers gebrand worden. Kost 33 euro. Telkens moet ik er wat bij bestellen om de zending gratis te bekomen. Wat blijkt? Beide producten worden achteraf afzonderlijk gestuurd, maar toch moet ik die blijven bijbestellen. Echt klantvriendelijk is dat niet he... Ik had een bestelling geplaatst, van twee emmers... maar ik vind daaran geen spoor terug op mijn account. Dacht, tiens, een glitch in de software misschien, en ik bestel opnieuw, en nu zag ik die bestelling inderdad wel. Iets later ontvang ik ... 4 emmers! Na wat heen en weer gepraat blijkt dat de eerste bestelling buiten mijn account was geregistreerd en daarom was die niet traceerbaar meer. Op mijn vraag of ze dan toch twee van die emmers willen terugnemen blijkt dat dit enkel kan als ik de verzendingskosten daarvoor betaal. Dan kan je nu toch moeilijk 5 sterren van mij verwachten, niet?

Fijne spullen voor een goede prijs.

Gemakkelijk bestellen. Goede prijs en kwaliteit. Netjes verpakt zonder al te ****** grote dozen met heel veel lucht en verder niets. Snelle levering met een meeltje met de Trek en Trees code. Keuze uit post.nl en DHL. Wat erg fijn is wat post.nl maakt er zooitje van hier in de regio; bezorgen op de meest onmogelijke afhaalpunten helemaal aan het andere eind van de stad. Terwijl DHL een fijn afleverppunt vlak in de buurt waar ze zonder problemen altijd bezorgen Voor de rest gewoon fijne spullen met leuke aanbiedingen.

Snel en lekker

Bestellen gaat snel, mooie website en lekkere producten. Levering is meestal wel 3 dagen maar ook prima!

Verzorgde producten

Verzorgde producten van kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goed aanbod en goede prijs kwaliteit verhouding. Relatief snel geleverd en fijn dat je achteraf kan betalen

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en snel leveren

Goede kwaliteit producten, snelle bezorging

Ik wordt altijd weer verrast door de kwaliteit prijs verhouding van de producten.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen