Onmisbaar!

Hoe ik anders hier in de rimboe aan uitstekende amandelen, gemengde noten, roggemeel et ect zou moeten komen? De Notenshop is onmisbaar!

Een geweldige ervaring en ruime keuzen met heerlijke natuurlijke producten

Alleen maar goed

Duidelijke webshop Goed overzicht Goede producten Vlotte afhandeling.

Heerlijke noten

Heerlijke noten, ruim assortiment en snelle fijne levering.

prima producten

de noten die zij verkopen zijn van goede kwaliteit en smaak

Top kwaliteit

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit producten. Mooi puntensysteem. Een aanrader!

Altijd prima in orde

Al lang een fan. Levering altijd in orde en topkwaliteit.

Geweldigggg

Altijd een eerlijk en heerlijk produkt. Vers en goed verpakt.

Uitstekend prijzen en variatie.

Altijd verschillende variatie en de prijzen zijn echt uitstekend. Ik koop namelijk alleen biologische producten en bij de notenshop kan ik zeker deze producten vinden en voor een goede redelijk prijs. Daarom kom ik altijd terug.

Goede producten goede prijs

Snelle levering goed verpakt goede kwaliteit

Goede produkten

Verschillende bestellingen gedaan, zeer tevreden. Noten, zaden, gevriesdroogd fruit, chocola. Alles van goede kwaliteit en lekker.

Favoriete webshop

Echt alles wat ik wil en meer is te krijgen in de Notenshop. Het is van heel goede kwaliteit en de prijs is zeer redelijk. Ook de hoeveelheden zijn superfijn. Elke maand een bestelling bij de Notenshop is mijn beste moment van die maand. Inmiddels zijn mijn vrienden ook fan en bestellen bij de Notenshop.

Aanrader

Al jaren neem ik hier mijn noten af. Altijd goede kwaliteit en levering volgens afspraak. Zeer betrouwbare partij!

helemaal top

nou ja prima produkten goede levering nou ja top

Uitstekend bedrijf

Vandaag besteld en overmorgen in huis. Lekkere verse noten

Goede kwaliteit

Snelle levering en heerlijke producten

Goede shop met goede producten.

Alles netjes geleverd, top kwaliteit en leuke aanbiedingen.

Goede kwaliteit altijd vers

We bestellen al jaren bij de notenshop tot volle tevredenheid.

Top kwaliteit. Veel assortiment

Top kwaliteit en veel assortiment

Fantastische noten

Bestelling gemaakt en de noten komen vers gebakken naar je toe. Knapperig, vers en niet te zout. Ze zijn zo op!

Verse producten. Brede uitzoek. Leuke recepten, snelle levering. In 1 woord super! Ga zo door ‘’ De Notenshop’’

uit stekende kwaliteit noten

prima kwaliteit. Enigste nadeel is dat alles zo lekker is en ik echt op mn kilogrammen moet gaan letten. Al met al aanbevelenswaardig

alles is er lekker

alles is er lekker

Alles goed geregeld. Er is alleen 1 punt. Ik ga dmijn bestelling geplaatst en ik vergat 1 ding. Dit kon ik niet meer aanvullen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen