Heerlijke producten

Ruim assortiment, heerlijke producten en altijd netjes thuisbezorgd. Wil niet meer anders.

Ruime keuze en snelle levering

Ben heel tevreden over het aanbod bij De Notenshop. Makkelijk online te bestellen en snel in huis.

Top producten

Goede kwaliteit van de producten snel geleverd Mooie prijs ben heel tevreden

Dadels zijn perfect !!!

Breed assortiment tegen een betaalbare prijs

Veel product keuzes Noten en rozijnen Betaalbare glutenvrije meel. snelle levering goede service als er iets mis gaat. Zeker aan te bevelen

zeer goede ervaring

altijd kwaliteit materiaal en zeer korte levering termijn

Super makkelijk, super goede producten!

Makkelijk bestellen, net zo goed als vers van de noten kraam op de wekelijkse markt! Vers en knapperig en goed van smaak!

Heerlijke noten mixes

Heerlijke noten mixes

Ik koop altijd biologische noten, zaden en vruchten via de Notenshop en ben tevreden over de kwaliteit. Soms zitten er wat slechte stukjes in de biologische notenmixen maar als je de klantenservice benadert, krijg je goede service. De producten zijn smaakvol en lang houdbaar.et assortiment is divers en bijna altijd goed beschikbaar.

zeer goed

zeer goed

Fijne en duidelijke shop

Dit is een hele fijne shop. De website is heel duidelijk en overzichtelijk. Ik heb al meerdere keren hier iets besteld en zal dat zeker vaker doen.

Heerlijk, (ook) gezond en snel

Zeer ruime keuze, lekkere producten en snelle levering. Ik gebruik het vooral om mijn dagelijkse gezonde maaltijden extra smaak te geven. Kwaliteit is top, zeker een aanrader!

Top kwaliteit product

Product voldoet aan alle verwachtingen. Smaak en kwaliteit is zeer goed.

Maaklijk een voordeliger

Ruime assortiment, alles is te krijgen wat betreft bakken

Bekwaam, vriendelijk en supersnel

Heel slecht

Geen reactie op mail berichten, niks ontvangen

Ik bestel steeds weer en geef het ook door aan vrienden

Verse produkten,duidelijke communicatie.

De producten zijn vers , ze smaken veel beter dan de producten uit de super. Perfecte levering.

Vertrouwde firma

Reeds meerdere keren dadels besteld en zal nog vaker bestellen. De prijs is redelijk en boven de 32 euro geen verzendkosten.

Super goed

Zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Goed verpakt

Een betrouwbaar adres voor kwaliteit

Voor mij is dit een plek waar ik graag producten bestel. De kwaliteit staat me aan en de levering is snel. Er is voor mij voldoende keuze uit een breed aanbod.

Heerlijk

Prima levering en houden via mail precies op de hoogte

Goede producten

Ben erg tevreden over de producten en de service. Vooral de gembersap, beter kan je niet krijgen. Niet duur en zonder onnodige toevoegingen.

Prima maar lange doorlooptijd

Noten zijn altijd prima maar ik vind 6 dagen tussen bestellen en bezorgen echt te lang, jammer maar verder oke

Top zaak

Groot assortiment met voor ieder wat wils

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen