Hele lekker noten, vol van smaak

Heerlijke noten. Vol van smaak. Goeie en snelle verzending. Top!

Alles perfect, van bestelling tot levering.

Vastbesloten om hier vaste klant te worden.

Hadden artikelen van de Notenshop in een kerstpakket..Daardoor gaan bestellen bij de Notenshop en zo tevreden over de kwaliteit en de keuze (die is reuze),dat je ons als vaste klant mag gaan beschouwen.

Goed en snel

De producten zijn van goede kwaliteit en snel geleverd

Altijd goed

Ben altijd zo blij als de heerlijke noten er weer zijn! Kwaliteit is echt zoveel beter dan in de supermarkt. En de service van de notenshop is ook altijd fijn. Heel blij mee

Notenshop, de beste!

Notenshop doet wat ze beloven, top kwaliteit noten!

Prima producten en snelle levering

Meer dan tevreden over producten en.lebering.

De Notenshop is duidelijk op de website en de bestellingen worden snel en zeer netjes verpakt en verstuurt.

Kwaliteit en service

Heerlijke verse noten en andere producten voor een passende prijs en een goede klantenservice

Heerlijk (ge)noten

Snelle levering, goede prijs en heerlijke noten!

Lange leveringstijd

De leveringstijd kan lang zijn. Helaas dat sommige producten soms niet geleverd kunnen worden zoals cacao nibs bio.

Mooie producten, niet altijd voorraad

Mooie kwalitatieve producten. Over t algemeen goede prijzen. Goede (klanten) service. Levering duurt n aantal dagen. Niet altijd 'alles' op voorraad.

ben heel tevreden

al verschillende producten geprobeerd en veel daarvan al meerdere keren besteld. inmiddels verslaafd aan de pindarotsjes.

Alles super

De noten zijn erg vers en lekker - de pindas bijvoorbeeld. Zo lekker en groot en vers - en niet duur. Ik heb voor 120 euro aan dingen besteld laatst en alles was even lekker en vers. Aanbevolen!

sterke site met goede producten

ik heb al veel producten geprobeerd en heb nog geen klachten geahd over iets

Zeer goede prijs - kaliteit verhouding

Fijne producten

Mijn bestelling is netjes verpakt en goed aangekomen.

Gewoon goed

Goede prijzen, kwaliteit en snelle bezorging

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Heerlijke verse producten

De producten die ik bestel zijn lekker en goed van smaak en zeker gezond!!

Mooie producten en goede prijs en ook heerlijke chocolade producten sommige producten zijn wat duurder dan in de winkel bijv de chocolade zaden/haver- wafels van oats. De meel producten zijn voordelig. Meestal vergelijk ik wel prijzen voordat ik koop Al bij al een fijne website

Snel en goed geleverd

Tot nu toe alles snel geleden van goede kwaliteit

geweldige produkten met een goede prijs

geweldige produkten met een goede prijs

I am very happy with my purchases . Perfect and best quality

Gewoon goed!

Lekkere verse noten en een goede prijs, nette snelle levering!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen