goed , veel logisch Biologisch en goedkoop

Kan hier altijd fijne biologische producten bestellen, flink goedkoper dan een ander bedrijf in deze sector. Zou alleen wel graag zien dat er meer biologische kruiden ook in de verkoop komen!!

Top spul!

Top noten Top leevering Top verpakking

prima prijs/kwaliteit verhoding

Lekkere noten en een goede levering .

Altijd heerlijke verse noten!

Ik bestel al heel lang al mijn noten, alle noten zijn goed verpakt en blijven dus lang vers. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Zeer tevreden !

Al jaren klant, duidelijke website , prima producten . Snelle verzending en alles netjes verpakt . Zeer tevreden !

Winkelaankoop en bestelling.

Winkel is leuk om producten te kopen maar is wel erg klein dus een andere keer heb ik het gewoon besteld.

Goede producten en goedkoper als waar dan ook.

De kwaliteit is prima.

Geweldig aanbod, goeie prijs, goeie bezorging

Ben een zeer regelmatig afnemer van de Notenshop. Blij met hun producten. Soms vind ik de bezorging beetje lang duren, maar besef ook wel dat we verwend zijn door die megabedrijven die de volgende dag al bezorgen. Het zou mooi zijn als de NS meerdere bestellingen kon combineren. Ik ben zo iemand die geregeld een uurtje nadat de bestelling geplaatst is, nog iets bedenkt dat vergeten was. Dat moet dan een aparte nieuwe bestelling worden. Is mee te leven.

Bestelling vlug bezorgd .

Goede producten geleverd , goed houdbaar .

Zeer goede kwaliteit en goederen prijzen

Met de biologische granen en zaden maak ik mijn eigen muesl. De kwaliteit en prijzen van de notenshop zijn top!

Altijd vers en goed van smaak

Jullie chocolade is heerlijk.Dat geld ook voor de noten en de bananen chips.

Altijd netjes geleverd

Ik eet kha en mag geen gluten en geen lactose dus vullen met noten. Kwaliteit altijd goed!

Lekker noten, snel geleverd.

Ik weet dat als ik iets bestel, noten of bakspullen, het altijd goed is en snel wordt geleverd. En je spaar ook nog eens voor allerlei lekkers of leuke dingen. Wat wil je nog meer.

Heerlijke verse noten!

Zo lekker, vers gebrand of ongebrand en snel thuis bezorgd! Top producten met kwaliteit.

Voor noten ga ik naar de Notenshop

Koop er al meerde malen en altijd prima geregeld. Goede kwaliteit, prijs en verzending (kan iets vlugger). Aanrader

Goede verpakking en heerlijke verse amaak

Uitstekende service qua lering . Goed verpakt ook de stazakken zijn ideaal. En de smaak van de noten heerlijk en alles wat ik heb besteld is ook precies zo als oo de afbeelding geen verrassingen bestel ik 9@750 gram honing dan krijg ik ook 750 gram honing bijvoorbeeld . Ik ben super tevreden Vriendelijke groet,

Beste prijs en service voor biologische producten

Fijne webshop, goede prijzen en snelle service. Fijn loyalty programma ook!

Heerlijke producten

Altijd goede kwaliteit, veel variatie.

Top noten

Vers is dan ook echt vers. Het nadeel is dat de smaak zo goed is dat de zak te snel leeg is. …..

Goed betaalbare producten. Vriendelijk aan de telefoon. Kant voor verbetering vatbaar: Houdbaarheidsdatum vermelden op de site

Heel tevreden

Goede kwaliteit van producten. Veel keus in biologisch. Alles wordt netjes verpakt en verzonden. Het vele gebruik van plastic verpakkingen is het enige dat me tegen staat. In de winkel koop ik bijvoorbeeld mijn biologische havermout in papieren verpakking. Om die reden heeft dat dan mijn voorkeur.

Lekkere produkten

Lekkere producten, netjes verpakt

Topkwaliteit en - service.

Topkwaliteit en - service.

Heerlijke noten

Gewoon jaren bestel ik hier noten , gedroogd fruit en altijd heerlijk..en super vers. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Alle gekochte producten prima.behalve de walnoten . Deze hadden een soeciale minder goede duffe oliesmaak.. reden ?

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen