Topkwaliteit

Van bestelling tot aflevering is alles vlot verlopen. Met een duidelijke communicatie over de levering. Dikke pluim aan alle medewerkers hiervoor .

Snelle en lekkere levering!

Wederom geweldig genoten van deze bestelling, lekker vers en mooie kwaliteit.

Leuke producten, ruime keuze, netjes verpakt, snelle verzending. Happy customer!

Duidelijk, vlotte bezorgen, goede producten

Héél tevreden met de Notenshop. Heerlijke noten, goede kwaliteit in perfecte sta zakken. Noten zijn duur maar als je kunt betalen, zijn de noten van de Notenshop en trouwens ook de gedroogde pruimen en abrikozen de juiste webshop. Enjoy zou ik zeggen!

Superfijne klantenservice

Pakket was kwijt bij de post, super snel en vriendelijk opgelost

Heerlijke verse producten

Nog nooit teleurgesteld met dè producten van De Notenshop, altijd vers en goed verpakt.

goed product

Product is wat ik ervan verwacht en de levering netjes op tijd

Altijd goed

Al vele malen verschillende producten besteld en altijd tevreden over de producten.

Keurige levering, goede kwaliteit

Om zelf granula te maken, doe ik mijn inkopen bij de Notenshop. Goede kwaliteit/ prijsgarantie. Prettige verpakkingen en een heerlijke producten.

lekkere noten. prima kwaliteit.

eerste keer besteld en vond het lekker. ik heb nu de borrelnootjes genomen. goed knapperig. misschien een idee om de smaak poesta toe te voegen. succes en tot de volgende keer weer. mvg erwin.

Iedere keer top in producten

Zoals gezegd. Goed producten alleen de levering duurst soms wat langer dan je zou verwachten. Dan heb ik het niet over morgen binnen.

Prima ervaring

Snelle bezorging en goede producten. De pinda’s en pinda mix is absoluut de moeite waard. Lekker grote verse nootjes. Reeds meerdere keren bestellingen geplaatst.

Topproducten

Heerlijke superverse producten tegen een mooie prijs.

Heerlijke producten, soms te lekker en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Favoriete!

Altijd tevreden over kwaliteit, smaak, levering en service!

Mooie producten, snelle levering.

Mooie producten en altijd snel geleverd. Ik bestel hier graag.

Goede ervaringen tot nu toe.

Helemaal top!

Goeie en lekkere producten. Snelle levering

Tevreden

Moooooi assortiment aan produkten die ik regelmetig aanschaf.

veel keuze aan biologisch, goede prijzen en snel bezorgd

We gebruiken veel noten en zaden om zelf biologische muesli van te maken. Bij de notenshop kunnen we alles vinden, biologisch en voor een lage prijs. En na een paar dagen al goed verpakt thuisbezorgd.

topkwaliteit, niet duur en snelle levering

De Notenshop heeft een ongelooflijk groot assortiment. De kwaliteit is fantastisch en alles is goed verpakt. De levering is snel. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, daarom zeker niet te duur.

Fast delivery

Products with high quality

Bestel zeker weer!

De noten en meel waren van goede kwaliteit. Het kant en klaar deeg voor koekjes was geweldig! Erg lekker.

Zeer goede ervaring

Veel gezonde producten en dat is wat ik zoek Ik hoop dat de prijzen zo blijven zoals ze nu zijn want dat is goedkoper dan meeste voor zover ik weet.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen