Goede producten!

De lekkere mix voor bananenbrood en american pancakes geprobeerd. Heel lekker!

Geweldig!

Het enige minpunt……er zijn veel producten niet op voorraad.

Perfecte kwaliteit

Matcha bio. Snel geleverd, goede kwaliteit

Lekker, correct, prijs/kwaliteit TOP!

Lekkere noten ! Twee granola's geproefd en de niet-bio was lekkerder. dus ik weet wat te bestellen de volgende keer. Kruiden top !

Geweldige noten!

Heerlijke verse noten waar je niet vanaf kan blijven! Volgende keer zullen wij zeker weer bestellen bij de notenshop!

Psilium in zakken geleverd, beter dan in plastic

echt heel goed

alle producten vers en netjes verpakt ontvangen

De beste kwaliteit

Deze notenmixen zijn heerlijk en super gezond

Goede producten voor goede prijzen

Wij bestellen al enige tijd bij de notenshop. Het is een nette website die transparant is in zijn informatie. De prijzen zijn goed, net als de kwaliteit van de producten. Wij zijn erg tevreden.

Goede kwaliteit

Dit is echt een topshop. Alle producten zijn van goede kwaliteit met een zeer schappelijke prijs en een vlekkeloze levering.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Het bestelproces is eenvoudig en de levering is snel.

Kwaliteit en hoeveelheid tegen een topprijs

Goede, kwalitatieve producten. Ruime keuze in hoeveelheden en enorm goede prijs!

prima bedrijf

heerlijke noten hebben ze en een snelle levering

Heerlijke producten

Goede en gezonde producten en de prijs is prima!

Kwaliteit op z,n best

Doordat Local supermarkt stopte met melkpoeder te verkopen genoodzaakt om te zoeken. Niet voor in de koffie ( wat wel kan) maar halfvolle melk vanuit de rugzak in goed hersluitbare verpakking. En ook nog iets goedkoper. Smaak is goed, toevoeging aan havermout.

bezorging niet goed

De doos met noten werd voor mij deur gezet. Normaliter wordt het aan de buren gegeven. De straat is een drukke straat en het was was heel makkelijk om het weg te nemen.

heel goed!

goed materiaal, snelle levering.

Goede kwaliteit en voordelig

De Notenshop heeft een groot assortiment waardoor ik op één site terecht kan voor mijn aankopen. De verzending is altijd snel en producten zijn goed verpakt. De kwaliteit van de producten die aangeboden worden op de site, is hoog. Ook qua prijs is de Notenshop een stuk goedkoper dan andere webshops en supermarkten. Ook fijn dat er in grotere hoeveelheden producten aangeschaft kunnen worden.

Ruim assortiment met ook voldoende keuze in organic zuivere producten voor mensen met restricties.

Prima! Alleen soms een (te) korte houdbaarheid

Zie boven

Goede kwaliteit en goed verpakt

Al lang klant; evenals veel familieleden. Goede kwaliteit en goed aangeleverd. Indien een product niet voorradig is moet je dat nabestellen en dat brengt bezorgkosten met zich mee. Of je moet de bestelling annuleren en alles opnieuw bestellen wanneer het voorradig is. Dat vind ik echt een nadeel.

Bestelling wordt snel gestuurd en ziet er netjes uit.

Heerlijke nootjes.

Weer een heerlijke macadiamix besteld.

HèHèHèHèHèHèHèHèHèHèHèHè

Eindelijk weer cacao, tegen een schappelijke prijs. Ik drink het altijd met coffeecreamer en heet water. Bij de plus hier vlakbij is meer dan genoeg koffie etc. maar amper cacao. heb nu weer een voorraadje voor enkele weken. Snel bezorgd ook. En goed verpakt.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen