Geweldige producten, fantastische service!

Altijd weer een plezier om lekkere producten uit te zoeken als ik hier bestel. Ik verheug me weer op de volgende bestelling met lekkers!

Kwaliteits zaak

Gowde producten , snelle levering

heerlijke noten

snelle levering en verse noten

Supersnelle levering, goed verpakt en lekker vers

Heerlijke verse noten, pitten en zaden. Ontbijtbuffet kunnen maken zoals ik ze zelf het lekkerste vind.

Top kwaliteit

De producten die ik koop zijn van goede kwaliteit en de prijs is ook betaalbaar.

Geode snelle levering van top producten

Heerlijke noten , smaakvol, vers en goed verpakt !

Ik zag in de la bij mijn dochter deze grote zak melange gemengde noten liggen en ben meteen naar de website gegaan. Eerste bestelling pecannoten , bakkersgranola en gemenge melange in een woord zaalig .

Tot nu toe top

Bestelling tot nu toe erg goed, goede prijzen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit noten. Qua smaak veel beter dan uit de supermarkt, gewoon hele noten in plaats van die kapotte macadamianoten.

GEWELDIG

Altijd op tijd geleverd, en goed verpakt. En HARTSTIKKE LEKKER !!!!

Topzaak!

Lekker producten, snelle verzending. Goede service!

Zeer goede biologische producten, ongebrande noten en gedroogde zuidvruchten, ik ben groot fan!

Snelle bezorging van snackzakjes

Dinsdag geplaatste bestelling op tijd ontvangen voor de opening vh Women’s Health Center in het Erasmus MC.

Onze ervaringen met jullie zijn altijd prima. Alleen bij de laatste levering is het pakketje helaas gestolen uit een algemene ruimte bij ons op het park. Maar daar kunnen jullie nets aan doen. Volgende keer beter. Met vriendelijke groet. Jaap Kerssens

Lekerrrrrrrr!

Lekerrrrrrr!

Snelle levering goede kwaliteit

Heerlijk!!!!!!!!

Altijd heerlijk knapperig en goed van smaak .3

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop producten zijn als omschreven. Ook snelle en duidelijke levering van producten. Producten zijn goed verpakt.

Goede, heerlijke producten. Goede prijs. Snelle levering

Top producten, goede prijs, snelle levering

Grote keuze aan producten van hoge kwaliteit, schappelijke prijzen en altijd snel geleverd.

Helemaal prima

Ik ben zeer content met een breed assortiment aan noten heerlijk gewoon en snelle levering

Mooie verse noten !

Ik geniet enorm van de verse noten van De notenshop! Lekker vers en van goede kwaliteit,

Goede kwaliteit noten en zuidvruchten

Vers, knapperige noten. Goed verpakt. Mooie grote blanke rozijnen. Vijgen gedroogd goede kwaliteit. Snelle bezorging

Top producten en snelle levering

Ze maken de reclame op FB waar, snelle levering, top verse producten regen een scherpe prijs, ook de notenoastas zijn heerlijk

Lekker verse noten

Lekker verse noten