Ideaal

Soms is de verzending paar dagem vertraagd, maar dat is niet erg valt alleen op in deze tijd waar we morgen in huis gewoon is geworden. Prodcuten zijn altijd goed en ik merk dat ze wel alrijd bezig zijn met hun verpakkingen verbeteren. Ook goed geprijsd.

Super webshop

Mijn man zegt wel eens, een komt een 2e vestinging hier in de buurt want je besteld zo veel. Ideaal rn super kwaliteit

Erg tevreden over mijn bestelling, heerlijke noten!

Overzichtelijk

Goede producten en snel geleverd

Voldoet prima.

Héérlijk !

Amandelen besteld. Gewone on-gepelde en on-gebrande en on-gesuikerde exemplaren. En ziedaar ! Heerlijke, harde en verse amandelen areiveerden vlot ! Prima. Volgende order volgt binnenkort. Zal ook andere noot-achtigen overwegen

Top winkel.

Goede kwaliteit en super lekker !!!

aantal verschillende noten

verschillende noten besteld voor een eerste keer. maar zeker ook voor de volgende keer. alles was lekker

Lekkere producten, leuke cadeau-artikelen

Fijne webshop waar je altijd wel weer verrast wordt met nieuwe lekkere producten. Ook voor een leuk cadeau kan je hier altijd slagen. En alles wordt altijd heel netjes ingepakt en snel verzonden.

Prima! Kleinere verpakkingen chocoladedruppels ook te koop.

Producten zoals verwacht. Chocoladedruppels ook in kleinere verpakkingen te koop.

Ik ben tevreden met mijn aankoop.

Ik ben alleen geïnteresseerd in natuurlijke producten. Ik ben niet geïnteresseerd in biologische producten die geen gezondheidsvoordelen hebben.

Goede kwaliteit en lekker !

Heel tevreden over de producten die ik tot nu toe allemaal heb gebruikt.

Goede service, goede producten

niet zo lang houdbaar

De stuifmeelkorrels die ik deze keer ontving zijn maar 4 maanden houdbaar. Volgens mij had ik maanden geleden ook al van deze partij.

Heerlijke producten en een snelle levering. gewoon goed☺

Vriendelijk bedrijf

Weet geen negatief punt te bedenken. Kwaliteit, brede sortering is meer dan goed. Online bestellen verloopt vlot. Met afhalen een vriendelijke afhandeling. Spullen zijn zeer goed verpakt. Dus klasse.

Walnut is bitter

In my last order, I found the walnut package contains nuts that are bitter The pumpkin seeds and other products were good quality

toppers

Ik bestel nu al jaren van de Notenshop, altijd blij mee geweest!

altijd vers en goed verpakt

zeker aan te raden altijd op tijd geleverd en goed verpakt , jammer dat de punten dat je verdien met de bestelde noten ,moeilijk te vinden zijn op de bestelling

De beste noten met de meeste keuze!

Veel aanbod, ook biologisch

Jammer dat vrijwel nooit biologische producten van de spaarpunten gekocht kunnen worden en ook niet in de woensdagaanbiedingen zitten.

Prima leverancier

Altijd goede producten. Keurig verpakt en tijdig ontvangen.

Een 10 zegt genoeg!

Je krijgt wat je vraagt, kwaliteit en op tijd

Makkelijk bestellen Op tijd bestelling naar binnen Lekker en hoge kwaliteit van de producten

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop, snelle en goede levering, lekkere producten voor een goede prijs.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen