top

prima!!

Heerlijke producten

Goede kwaliteit producten, heb al diverse producten gehad en alles is goed en knapperig vers. Notenpasta is lekker smeuig, verse noten zijn ook echt heerlijk vers en de chocolade producten zijn heerlijk van smaak.

Snelle en prima levering!

Heerlijke noten, snel en prima service!

Altijd een goede ervaring .

Mijn order is altijd op tijd. Er ontbreekt niets. Alle producten zijn top kwaliteit. Ik vind het erg fijn dat ik af en toe iets gratis krijg met de punten !. Top.

Lekkere verse noten!

Goede service, lekkere noten en altijd snel geleverd

Goede producten

producten zijn goed verpakt en goed van kwaliteit. Bestelling wordt vlotvbezorgd

Satisfied, recommended

Good quality dried fruits and nuts. The raisins are super clean, as if you don't need to wash them - the water stays clean. First time I see this! The prices are average, but occasionally there are profitable promotions. Fast delivery.

Fijne duidelijke website

Leuke aanbiedingen! Super noten en muesli.

Altijd zeer tevreden

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad bij de notenshop. Altijd vers spul, altijd snel geleverd en hun prijzen zitten ook goed.

prettig bestellen en goed artikel

Over t algemeen goede verse noten.helaas waren de suikerpinda s toch wat oud vond ik.

Geweldige kwaliteit

Ik ben uiterst tevreden met de snelheid, de administratieve afhandeling en vooral de kwaliteit en de keuzemogelijkheden. Ik wil graag ongebrand biologisch hebben en daar is de keuze perfect voor mij

Goede producten

Lekker noten. Levering duurt ietsje langer als de gemiddelde online winkel.

Goede producten en betrouwbaar bedrijf

Inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij de notenshop. De eerste keer duurde de levering van de bestelling langer dan verwacht. De 2de keer ging heel snel. De producten zijn top. Een betrouwbare leverancier is super belangrijk in een tijd waar veel oplichters werkzaam zijn. Dit bedrijf is betrouwbaar en leveren kwaliteit.

Ik koop altijd mijn noten en dadels bij de notenshop. Goede prijs en kwaliteit, snelle en keurige verzending, ik ben een heel tevreden klant

Snelle levering en goede kwaliteit

Chocolade besteld. Heerlijk en mooi verpakt.

Bestellen gaat makkelijk

Zoeken op de website is simpel en bestellen dus ook. De levering is ook snel en keuze genoeg!

LEKKERSSSSSSS

ja wat kan ik zeggen ,een heel hoop lekkers bij elkaar !

Krijg alles optijd en goed geordend

Goede levering goede producten

Hoogwaardige producten, voor goede prijs

Mijn bestelling wordt altijd goed verpakt, en snel bezorgd. Ik ben erg blij met de aangeboden navulverpakkingen, ook voor grootverbruik. Ik ben al jaren klant, en erg tevreden over de Notenshop.

Snel geleverd, vers

Noten en gedroogd fruit worden snel geleverd en zijn vers.

Supergoede service en uitleg bij producten

Ik heb al veel geleerd van de notenshop. Uitleg bij producten heeft mij zeer ge. De bestelling plaatsen gaat makkelijk en de aflevering is ook heel goed.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ik heb al vaak notenmixen besteld bij De Notenshop en ben nog nooit teleurgesteld. Altijd vlotte levering, goede informatie over de bestelling en levering en altijd kwalitatief goede producten tegen een heel redelijke prijs.

Tevreden vaste klant bij Notenshop

Eenvoudig bestellen en word netjes geleverd.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen