Alles klopt volgens mijn bestelling

Ik heb geen op of aan merkidentiteit. Ga zo door, top kwaliteit

TOP!

Geweldig goed geregeld!

Snel geleverd wat ik besteld had

Netjes geleverd, snelle bezorging. Het enige wat mij tegen valt is de smaak van de gebrande en gekruide macadamia noten. Ook had ik psyllium vezels besteld, deze zijn iets grover vergeleken met een ander merk wat ik altijd gebruikte. Kwaliteit is prima

Kwalitatieve webshop

Goede producten en veelzijdig

Blij met groot biologisch aanbod

Goede overzichtelijke shop met groot aanbod kwalitatieve biologische noten en meer. De beste 100% pindakaas wat ons betreft!

Goede

kwaliteit, goede verpakking, snel verzonden en niet te vergeten het leuke eekhoorntje :)

bezorging is top

altijd een prima bezorging producten zijn uitstekend

Jammer, dat niet alles in 1 x geleverd wordt

Ik heb 2 artikelen besteld en deze werden op een verschillende dag geleverd . Jammer van de gemaakte extra kosten door leverancier/bezorger en de extra belasting van het milieu.

De lekkerste noten !!!!

Onze webwinkel voor noten, zaden, chocolade en andere lekkere artikelen!!! Goed verpakt en lang houdbaar!

Top geregeld

Gewoon goed!

Prima service en heerlijke noten etc

Zoals altijd zijn de producten prima en smaakvol.

Altijd goed

Alle producten die ik tot nu toe bij De Notenshop heb besteld, hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik kom ook altijd graag terug voor een nieuwe bestelling.

snel en goed

heerlijke noten en snelle levering

Kwaliteit is goed! De zendingen kunnen beter.

Als ik meerdere producten bestel krijg ik ze vaak afzonderlijk toegestuurd. Dat vind ik echt teveel van het goede. Wat mij betreft mag het in 1 zending, ook als dat betekent dat het een dag langer duurt voordat ik het in huis heb.

Gewoon goed

Eenvoudig bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding. Waarom geen 10? Soms duurt levering iets langer als gehoopt, Spaarpunten systeem snap ik niet, kon vorige keer nergens vinden hoe ik ze in kon leveren (was voorheen geen probleem).

Super nootjes

Binnen 48 uur in huis. Hele lekkere nootjes, zadenmix en fijne meel producten.

Snelle levering, Goede kwaliteit producten. Veel verschillende producten in het assortiment.

Snel , netjes verpakt, goede prijs

Bestel met enige regelmaat, tevreden

Ik ben fan

Ik ben fan van de Notenshop. Wat ze leveren is gewoon goed! Daar houd ik van. Afleveren kan 3 dagen duren, maar dat zeggen ze ook.

Altijd heerlijk!

Hele lekkere noten, chocolade en gedroogd fruit en zaden! Goede mix combinaties. Leuke kado ideeen. Geweldige advent kalender

Goede producten!

Over de producten ben ik erg tevreden. De verzending zou ietsje sneller mogen, maar als je daar rekening mee houdt in je eigen voorraad dan is dat geen probleem.

Breed assortiment, goede kwailiteit

Breed assortiment aan noten en zaden, en chocola!

betrouwbaar

ik was niet helemaal tevreden over één product van mijn laatste bestelling, maar de mensen van De Notenshop stonden hier heel begrijpend tegenover en betaalden mij zelfs terug, al stond ik daar niet meteen op. Ik kan De Notenshop dus zeker aanbevelen.

In een woord Heerlijk

Super lekkere chocolade vooral de Dubai en chocolade spekjes . Maar ik bestel hier niet meer want ik kan er niet vanaf blijven ;-))

Superlekkere en verse producten

Goed verzorgd en verpakt , aanrader !!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen