Altijd top

Snelle levering, goede producten en lekker

Super bedrijf. Alleen maar goeds te vermelden.

Niks dan lof over dit bedrijf. Levert klasse producten, lekker vers. Ik raad ze iedereen aan.Voor ik het vergeet, ze hebben een goede service en snelle levering.

Alles verloopt prima

Veel keuze online. In de winkel volgens mij minder. Ga mijn bestelling altijd zelf ophalen. Staat keurig verpakt altijd klaar. Afhalen in de winkel zou prettiger zijn.

Uitstekend materiaal. Heerlijk van smaak!

Ik heb hier de beste, lekkerste marsepein kunnen kopen. Prima!

Heel wisselend. Goed en minder goed

één zak noten was helaas muf !!

Zeer goede ervaring

Vlotte levering van de producten en met zorg verpakt .

Geweldige kwalitiet en prima levering

Alleen maar goede ervaringen.

Fantastische kwaliteit voor een goede prijs

Mijn absolute favoriete winkel voor meel, zaden en noten. ALLES is fantastisch lekker. Ik promoot de notenshop heel vaak bij familie en vrienden!!!

Goede ervaringen

Snelle levering en goed verpakt een aanrader.

Toppie shoppie

Ik had melkchocolade hazelnootballen besteld zijn zo lekker dat als ze op zijn ik zeker weer bestel. Groetjes Jaap Verheijen

Fantastische noten

Altijd netjes bezorgd. Netjes verpakt en producten zijn vers.

TOP

Duidelijke site nette prijzen en top noten !!

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Goed product,snelle levering ,nette prijs

Zeer goed.

Alles wat we hadden besteld, en eerdere bestellingen, dit was zeer goed. En snel geleverd.

Hoogwaardige producten, snelle levering

De website is overzichtelijk en duidelijk, prijs-kwaliteit verhouding prima en de levering snel en correct.

Heerlijke noten, snelle service

Heerlijke noten, snelle service, goed verpakt. Kortom aanrader, De Notenshop

Dadelpasta

Ik wist niet dat het bestond maar zag het langskomen op een plant-based pagina op Insta. Ideaal voor bijv bananenbrood of andere gezonde lekkernijen! En ik vind het look een stuk lekkerder dan gewone dadels. Stukje afbreken en je hebt een heerlijk tussendoortje.

jammer

helaas hadden we een slechte ervaring met de walnoot stukjes, er zat een stuk harde dop in (zowat een kies gebroken) dus ik bestel deze niet meer. Als reactie terug kreeg ik dat op de zak staat dat er stukjes schil tussen kunnen zitten, maar de harde dop/bast is voor mij toch iets anders …

Heerlijke, verse knapperige noten

We genieten dagelijks van de heerlijke, verse, knapperige noten van de Notenshop en geven ze graag cadeau aan vrienden. "Wow"!! is dan meestal hun reactie ;).

Lekker makkelijk bestellen

Makkelijker kan het niet. Noten om te snaaien, om in de ontbijtyoghurt te doen, chocolade om in je gebak of toetje te gebruiken.

Snelle levering goede kwaliteit

De levering was snel en volgens opgaaf Kwaliteit van de noten en fruit is goed.

Heerlijke chocolade!

Heerlijke chocolade en snelle verzending. De dubai repen besteld, heerlijk! Zal zeker nog een keer bestellen.

Als altijd vertrouwd

Bij elke bestelling goed.

Gedegen advisering , prima product

Positief