Uitstekende kwaliteit en service

Altijd spullen en levensmiddelen van goede kwaliteit. Snelle levering.

Lekkere smaken!

Lekker smaken en veel keuze! Alleen jammer dat 2 verpakkingen stuk aankwamen... overal noten door de doos. Enige oplossing die ze gaven was dat ik met kortingen een houdbare pot moest bestellen om ze dan 'vers te houden' nu de originele verpakking kapot aankwam... Ofwel nog meer uitgeven om hun fout op te lossen

Prima noten en granola, chocolade minder.

Snelle levering..goed verpakt en super granola. Niet onder de indruk van de pure chocolade, heel laag cacao gehalte helaas.

Altijd lekkere noten! Netjes verpakt en verzonden.

Mooie producten

Mooie producten voor goede prijs

Super verse noten

Heerlijke noten in een handige goed afsluitbare verpakking

Altijd in orde

Prima ervaringen. Ik vond alleen de rauwe amsndelen de laatste keer niet geweldig. Verder goed.

Correct

Perfect!

Ik blijf bestellen.

in 1 woord fantastisch

lekkere noten bestellen? kijk maar niet verder, groot assortiment en goed geprijsd. snel in huis en super vers!

Prima kwaliteit

De verpakking van de diverse zaden en amandelmeel was perfect. De snelheid van versturen niet echt, maar wat maakt het uit 2 of 3 dagen, voor mij was het geen probleem. De kwaliteit was voortreffelijk, mooie noten en zaden.

Alle producten zijn vers

Prima levertijd. Bestelling klopt Heke goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, netjes verpakt, prima producten Dank!

Zie boven

Top producten

Top producten en zorgvuldige levering

Goede producten, snelle levering

Meeste producten vaak goed te krijgen, netjes ingepakt en snel bezorgd. Goede kwaliteit producten

Inmiddels vaste klant

Inmiddels al vele bestellingen gedaan dus mag onszelf wel vaste klant noemen. 1 keer was er een pakket zoek en dit werd gelijk opgelost door de Notenshop. Dus ja, ik beveel dit zeker aan!

Lekkere zoutjes. Gevarieerde smaaksensaties

Alle zoutjes hebben hun unieke smaak. Soms moeilijk kiezen welke ik wil hebben.

De Notenschop is een aanrader

Al jaren bestel ik geregeld ingredienten voor ons ontbijt. We mixen alles in een grote bak en zo is de varieteit nog groter.

altijd constante kwaliteit

ik koop met enige regelmaat ongezwavelde rozijnen als toevoeging aan het vogelvoer. Altijd snelle verzending en constante kwaliteit.

Zoveel keuzes

Heerlijke noten waaruit ik moeilijk een keuze kan maken Ik gebruik ze voor bij de borrel maar ook voor in mijn recepten

Erg tevreden.

Goede producten, dus erg blij mee.

Beloftes worden nagekomen!

Vers is echt vers, zo verpakt dat t lang goed blijft. De prijs -kwaliteit verhouding is uitstekend.

Goede producten voor eenvredel8jke prijs. En snelle levering.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en perfect verpakt.

Mijn ervaring is goed.

Alle producten van goede kwaliteit en zeer snel kan je de producten ophalen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen