super verse noten !

Deze keer bestelde ik o.a. gerookte amandelen, nou deze smaken zo goed dat we er van blijven eten en ik deze een volgende keer zeker weer bestel ! En meer dan ik nu besteld had.

Kwaliteit prima en netjes verpakt

Snelle reactie op bestelling en vlot bezorgd

Ruim assortiment met (h)eerlijke verse producten

De keuze is reuze bij de Notenshop. Waar voor je geld. Prima, verse producten.

Altijd goed

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Héérlijk verse noten

Snelle levering en altijd verse noten en zaden

lekker vers

good quality nuts, delicious

goed en snel

prima kwaliteit, mooie prijs en snelle levering

Vers

Prima kwaliteit

Product een 10 Website een 10 Bezorging een 10

Toegankelijke site, snelle levering, goede communicatie

Ik bestel mijn noten, zaden en andere zaken graag bij de Notenshop.

Goede service, heerlijke producten

Heerlijk vers, goede kwaliteit

Goede producten en prijs/ kwaliteit

Snelle, goede service.

Hoogwaardige, smakelijke producten en supersnelle levering

Al vaker amandelpasta en pindakaas of chocolade besteld en die werd altijd snel geleverd. Smaakvolle producten, hoogwaardige kwaliteit, in glazen potten met ruime opening. Heel fijne aanbieder.

top producten en foutloos leveren, altijd

Zie hierboven, geen verder commentaar

Fijne webshop

Nog nooit teleurgesteld

Mijn bestellingen zijn eentonig. Paar kilo rauwe notenmix en wat dadels. Ik blijf hier deze producten kopen.

Heerlijke en perfecte levering

Top! 5 sterren!

Beste prijzen voor biologische noten, zuidvruchten & ahornsiroop!

goed verzorgd

snel en makkelijk te bestellen

Prima Shop met een heel breed en diep assortiment

Super shop! Lekker breed assortiment Verzedning, gezien de huidige tijd mag wat sneller Soms zijn de eenheden een beetje gek, bijvoorbeeld in de cvhcolade chips van 250 gram meteen naar een veel grotere verpakking Noten zijn heerlijk, smaken vers en goed Weet niet zeker of de verpakkingen recyclebaar zijn, zo niet zou dat een super idee zijn

Consistent goede service

Ruim aanbod en redelijke prijzen. Dat de spaarpunten niet voor alle producten gelden, maakt het voor mij niet interessant.

altijd goed

je blijft herhalen, gewoon altijd goed

Super goed

Ik zocht granola en kwam zo op de site van de notenshop ,granola vond ik maar ook nog veel meer van noten tot snoep van chocolade tot fruit en bakmixen . Er is genoeg keuze . Echt super lekkere producten.

Goede producten en snelle levering

Ik maak regelmatig zelf crackers en ben zeer tevreden over de producten van De Notenshop.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen