Snelle levering, goede en vriendelijke service!

Ik zal zeker blijven bestellen omdat de producten prima zijn.

Te lekker

Of je nou noten,chocolade of andere lekkernijen besteld, het is super vers en ontzettend lekker.... Ik koop nergens anders mijn noten voor de granola,notenkoek en zoete lekkernijen!!

Correcte bediening

Nog nooit klachten gehad Altijd correcte bediening en levering, goede verpakking

Correct

Hulpvaardig

Heerlijk noten en knabbels, vergeet de chocolade niet

Super lekkere verse krakende nootjes. De knabbels xijn onweerstaanbaar. De chocolade gaat erin als..... Kortom, bij de Notenshop is het assortiment top.

good

excellent

Over het algemeen prima kwaliteit!

Ik bestel regelmatig noten en muesli/granola bij de Notenshop. Over het algemeen zijn de producten van goede kwaliteit. Helaas ook wel een aantal keer een emmertje gehad waarvan de noten minder vers leken te zijn. Daarom geen 5 maar 4 sterren.

dat duurt langer dan 30 sec......

dat lukt niet in 30 sec.

Vers betaalbaar en op tijd

Zoals gezegd netjes geleverd.

Redelijk

Ik vind de verzending wat aan de lange kant. Maar voor de rest hebben ze wel top producten.

Heerlijk assortiment

Hele lekker producten, ga zeker regelmatig bestellen. Elke keer weer een feest!

Ruim assortiment, snelle levering, goede kwaliteit

Gemakkelijk en snel super lekkere noten besteld!

Eenvoudig via de website kun je zelf je assortiment noten samenstellen: gebrand, ongebrand, gezouten, ongezouten, geroosterd etc. Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.

Heerlijke verse notenmix

Gebruik nu al meer dan 6 jaar, jullie macadamia notenmix!! Zelfs bestel ik ze voor m'n oudere buren!!! Heerlijk vers!!! Hoop er vele jaren ervan te genieten!!!!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Zeer tevreden. Groot assortiment met goede producten. Ook veel biologisch. Wel wat lange levertijden.

Betrouwbaar en prima kwaliteit

De spullen worden keurig netjes geleverd en de kwaliteit is prima.

Aanrader

Al jaren klant bij De Notenshop, zeer tevreden ,groot assortiment en correcte leveringen

Goede produkten, ruime keus en vlotte service

Ik bestel hier al jaren noten en zaden. Het assortiment wordt steeds uitgebreider, nu ook superfoods. Veel goedkoper dan in de supermarkt en wel makkelijk, als je een voorraad hebt.

zeer goede en snelle levering

Lekkere nootjes en goede zaadjes, alles snel verzonden en vers verpakt.

Goed!

Goede selectie, snelle levering en goed ingepakt.

De noten zijn heerlijk knapperig en vers.mvg maria

steeds voordelig en correct

goede prijs qualiteit

Prima kwaliteit voor reële prijs

Kwaliteit is prima en bestellingen worden snel geleverd. Met het extra fijne amandelmeel kun je super macarons maken.

Heerlijke producten, nooit iets te klagen

Eigenlijk weet je pas of een webshop goed is, zodra er war mis gaat. Maar ik ben al maanden vaste klant, ik heb ongeveer 8 bestellingen gedaan, en altijd keurig! Heerlijke verse producten, perfecte kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ik heb de notenshop al aan veel mensen aangeraden en zij zijn inmiddels ook vaste klant geworden!

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen