Zo Goede prijs/kwaliteit

Top en heerlijk vers

Alle noten en zoutjes smaken heerlijk en zijn supervers.

Heerlijke betaalbare producten

De gembersiroop was van slechte kwaliteit.

De kwaliteit van de gembersiroop was dit keer van veel mindere kwaliteit. De kleur was donkerder dan normaal en de smaak was niet vers en licht bedorven.

Goede en snelle oplossingen als er iets niet goed is.

Super kwaliteit

Makkelijk te bestellen grote sortering en zo lekker vers van smaak

smaakvolle noten

Ruim assortiment, competitieve prijzen en snelle levering.

Heel goede spullen, lekker en snel en netjes geleverd

Heel goede spullen, lekker en snel en netjes geleverd

altijd vers en van goede kwaliteit

al vele malen een bestelling geplaatst en altijd super tevreden over het product en de kwaliteit

Na het bestellen , wat heel makkelijk ging , vrij snel de bestelling ontvangen en keurig verpakt in geweldige vershoudzakken. De kwaliteit is geweldig en ik zou zeggen niets veranderen , het is perfect zoals het is!!

Elke keer wat anders

Ik bestel geregeld bij de notenshop maar steeds weer andere producten van noten en chips etc. en elke keer zijn we enorm tevreden.

Al jaren bestel ik bij de notenshop mijn verse noten en vaak bestel ik er een ander product bij, om uit te proberen. Alles is van top kwaliteit. De bestelling is snel geleverd. Notenshop ga zo door, daar worden wij blij van.

Heerlijke noten, uitstekende kwaliteit.

Alle noten zijn heerlijk, en hebben uitstekende kwaliteit. Prijs is prima, erg goede prijs-kwaliteit verhouding.

Alles naar wens

Site. Bestellen. Levering. Volledig in orde

Beetje overdreven om een dag na levering een beoordeling te vragen. Als ik in het dorp bij de bakker ben geweest krijg ik zo'n verzoek niet dus waarom wel van de webshop. Maar de notenshop doet wat ze zeggen met een snelle levering en heldere communicatie, dus ga vooral zo door

een lekker muesli voor een goede prijs.

Eindelijk weer gedroogde halve abrikoos in de muesli. Lekker, verwennen

Lekker en puur, goede kwaliteit

Hele fijne webshop met lekkere en pure producten met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Hele lekkere noten en snelle levering. Ik ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden.

Naar tevredenheid

Snelle levering, het pakket zag er verzorgd uit.

Mijn bestelling was snel binnen. De producten zijn erg lekker

Produckten,zijn lekker,vooral de slagroomtruffels,en nu ook de gevulde chocolade eitjes,noten ook prima.moet aalleen de caken een keer bakken dus daar kan ik nog niks over zeggen. Maar voor nu een dikke prima

gewoon op deze voet verder gaan....ik ben tevrden.

prima producten

prima producten en snelle levering!

Goede producten en snelle levering

Ik bestel al jaren bij de notenshop en ben nog steeds erg tevreden

Uitstekende service and produkte

Uitstekende service and produkte !

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen