Hele fijne webshop met goede producten

Ik ben zeer tevreden met deze webshop. Bestel hier al jaren mijn noten.

anders kwam ik niet terug...

Alles wat ik nodig ben, en soms meer, voor mijn muesli betrek ik bij de Notenshop. Deze voldoet geheel aan mijn verwachtingen...

Inspiratie

Notenshop heeft erg goede kwaliteit noten en speciale mixen van noten. Veel inspiratie is daarvan te krijgen. Letterlijk een verrijking van je leven.

Altijd super vers

De noten zijn altijd supervers en smakelijk.

Geweldige noten lekker van smaak b

heerlijke noten goede kwaliteit

Ben zeer tevreden ook de levering zeer snel

Eerste bestelling uitstekend!

Erg positief, de kinderen waren erg enthousiast over de smaak vergeleken met uit de supermarkt! Zeker voor herhaling vatbaar!

Voor herhaling vatbaar!

Noten heerlijk, zoutjes veel te snel op, en de pure chocrotsjes heerlijk en groot!

best!

Bestel graag bij jullie, hele fijne producten en packaging.

Ruime keuze en goede kwaliteit

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Heerlijk

Altijd goed Vlot bezorgd

Goede kwalteit

Het was niets nieuws, want ik weet al dat de kwaliteit van de producten hoog is.

Heerlijke bio noten enzo

Zoals altijd prima kwaliteit en evengoed verzorgd verpakt en verstuurd!

Goede producten

Lekkere noten voor een goede prijs. Snelle en nette levering.

Goede produkten

Uitstekende produkten, handig verpakt in emmertjes of stazakken. Ben heel tevreden.

Kiválló minőség.

Nagyon jók a tésztáim a gluténnel. Szép a csomagolás. Gyors a kiszolgálás.

Altijd weer lekker

Of het nu noten zijn of bakspullen alles is van goede kwaliteit en keurig bezorgd.

Beste shop voor biologische noten!

Ik word elke keer weer zó blij van de biologische noten, dadels en honing. Dankjewel ook Notenshop voor de altijd weer snelle levering!

Lekkere nootjes!

Wordt vlot geleverd, zo heb ik altijd een voorraadje nootjes in huis!

Heerlijke noten en pitten voor een eerlijke prijs

De noten en pitten van de notenshop gebruiken we voor zelfgemaakte crunchy en crackers en uiteraard voor de lekkere gezonde trek.

Prima bedrijf

Goede service, snelle levering

Alle heerlijke noten bij 1 leverancier! Super blij met de notenshop!

Jammie!

Eindelijk een leverancier die een volledig assortiment biedt tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding! Het is verfrissend om kennis te maken met zo’n bedrijf die niet alleen een breed scala aan producten levert, maar ook consistent goede kwaliteit biedt tegen eerlijke prijzen. Dit bespaart tijd en maakt het bestelproces een stuk efficiënter. Bovendien is de service uitstekend en worden afspraken altijd nagekomen. Ik ben zeer tevreden!

Snel geleverd en super kwaliteit

Goede service en goede produkten

Duidelijke website, goede prijzen, ben gewoon tevreden

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen