Matig, supermarkt en/of zelf beetje moeite doen had me beter resultaat gegeven
Amandelmeel en pistachemeel gekocht, niet blij mee.
Amandelmeel mindere kwaliteit/geur/smaak dan wat ik voor een euro goedkoper bij de supermarkt kan halen (zonder 2-3 dagen wachttijd en bezorgkosten) het pistachemeel (waar ik vooral naar zocht en waarom ik bij 'denotenshop' besteld heb) was helemaal de moeite niet waard, zelf wat pistachenoten vermalen geeft me 10x beter resultaat.
In retrospect worden beide waarschijnlijk vooral voor de "geen gluten" reden verkocht & hoewel dat ergens te begrijpen valt is het wat mij betreft ook erg jammer, ik had meer kwaliteit/geur/smaak verwacht van 'noten meel' van een bedrijf wat zich specialiseert in noten.
Ik heb er volle vertrouwen in dat wat ze me verkocht hebben echt wel voor het merendeel/volledig amandel/pistache is, maar dat ze het gewoon uit een grote ton halen die ze 1x per jaar bij-bestellen ofzo, want dat is de enigste manier hoe ik kan verklaren dat de boel zo smaak en geurloos is terwijl supermarkt amandelmeel of zelf gemalen pistache noten dat probleem niet hebben, dit spul ligt 100% zeker al een paar maanden ergens in een magazijn en word absoluut niet 'vers' gemaakt. (zeggen ze volgens mij ook niet op de site hoor, maar dat was wel een beetje m'n aanname gebaseerd op het feit dat ze een noten winkel zijn)
Site is verder goed, aanbod is breed, bestellen werkt ook goed genoeg, dat ze 2 dagen wachten voordat ze je bestelling versturen is een beetje gek, dat ze een week wachten met het sturen van links voor het plaatsen van reviews is ook een beetje gek.
Pistachemeel weg gegooid want dat voegde echt helemaal niets toe, amandelmeel 'gefikst' (geur & smaak 3x zo goed gemaakt) door het te mengen met 2 zakken amandelmeel van AH..
Al met al een score van 5 van de 10, ik heb gekregen wat ik besteld heb maar dit is wat mij betreft echt niet voor herhaling vatbaar, ik weet natuurlijk niet hoe de rest van de producten zijn maar ik raad bij deze af om dit soort 'noten meel' bij deze winkel te bestellen.