Lekkere verse noten enz! Snelle levering en goed geprijsd

Geweldig de service en het produkt

Prima prijs en kwaliteit verhouding. Super letters, blij ze bij jullie te bestellen. Het is al de derde keer dat ik er een boel bestel.

Topkwaliteit!

Sinds enkele jaren bestel ik 6 tot 7 keer per jaar een grote voorraad noten en ik word nooit teleurgesteld. Superkwaliteit en altijd op tijd, zeer betrouwbaar. Echt een aanrader!

Fijn

Fijn, lekker en snel.

Snel verstuurd, keurig ingepakt en heerlijk. De pretzels zijn gelukkig niet te zout; top!

Goede service. Goed verpakt en snel geleverd. De noten zijn verschrikkelijk lekker niks over te klagen

Kwaliteit

Fijne site levering binnen 4 dagen. Mooie producten

Lekkerste noten ooit

Oke, oke het kan lekkerder als je ze net vers geroosterd eet maar deze kwam direct daarna mijn kant op en dat proef je wel! Heerlijk lekker! Net alleen de lekkerste maar ook de mooiste die i heb gezien! Dank je!

Matig, supermarkt en/of zelf beetje moeite doen had me beter resultaat gegeven

Amandelmeel en pistachemeel gekocht, niet blij mee. Amandelmeel mindere kwaliteit/geur/smaak dan wat ik voor een euro goedkoper bij de supermarkt kan halen (zonder 2-3 dagen wachttijd en bezorgkosten) het pistachemeel (waar ik vooral naar zocht en waarom ik bij 'denotenshop' besteld heb) was helemaal de moeite niet waard, zelf wat pistachenoten vermalen geeft me 10x beter resultaat. In retrospect worden beide waarschijnlijk vooral voor de "geen gluten" reden verkocht & hoewel dat ergens te begrijpen valt is het wat mij betreft ook erg jammer, ik had meer kwaliteit/geur/smaak verwacht van 'noten meel' van een bedrijf wat zich specialiseert in noten. Ik heb er volle vertrouwen in dat wat ze me verkocht hebben echt wel voor het merendeel/volledig amandel/pistache is, maar dat ze het gewoon uit een grote ton halen die ze 1x per jaar bij-bestellen ofzo, want dat is de enigste manier hoe ik kan verklaren dat de boel zo smaak en geurloos is terwijl supermarkt amandelmeel of zelf gemalen pistache noten dat probleem niet hebben, dit spul ligt 100% zeker al een paar maanden ergens in een magazijn en word absoluut niet 'vers' gemaakt. (zeggen ze volgens mij ook niet op de site hoor, maar dat was wel een beetje m'n aanname gebaseerd op het feit dat ze een noten winkel zijn) Site is verder goed, aanbod is breed, bestellen werkt ook goed genoeg, dat ze 2 dagen wachten voordat ze je bestelling versturen is een beetje gek, dat ze een week wachten met het sturen van links voor het plaatsen van reviews is ook een beetje gek. Pistachemeel weg gegooid want dat voegde echt helemaal niets toe, amandelmeel 'gefikst' (geur & smaak 3x zo goed gemaakt) door het te mengen met 2 zakken amandelmeel van AH.. Al met al een score van 5 van de 10, ik heb gekregen wat ik besteld heb maar dit is wat mij betreft echt niet voor herhaling vatbaar, ik weet natuurlijk niet hoe de rest van de producten zijn maar ik raad bij deze af om dit soort 'noten meel' bij deze winkel te bestellen.

Zeer snelle levering top!

Moest artikelen snel in huis hebben, binnen de tijd werd alles geleverd helemaal top

Steeds een goede ervaring

Al zo dikwijls noten en chocolade besteld. Steeds correct en snel geleverd. Alles zit goed verpakt. Het zijn ook topproducten!

Snelle levering van de heerlijke cashewnoten pasta

Ivm pinda allergie geen pindakaas in huis, deze cashewpasta is werkelijk heerlijk

Snel geleverd en heerlijke producten

De keuze is reuze! Voor elk wat wils. Erg lekker en goede kwaliteit. Ook de prijs is scherp. We kopen al tijden bij De Notenshop!

Verse noten en fijne websh

De verse pindakaas is mijn favoriet. Bij het openen van de pot ruik je de kwaliteit.

Prima bedrijf, goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Prima product info ! Lekkere producten !

Prima product info ! Lekkere producten !

Heerlijk

Heerlijke noten. Snel geleverd, fijne zakken waardoor de noten goed afgesloten kunnen worden en hierdoor lang vers & knapperig blijven.

Goede producten snel geleverd

Makkelijk te bestellen, goede info over verzendkosten en gang van zaken

Uitsluitend

Ben tevreden over mijn bestelling Volgende keer bestel ik weer bij jullie Aan te bevelen

Goede kwaliteit en smaak Levering goed verlopen Geen klachten

Goede prijs vs kwaliteit

Eenvoudig bestellen, snel geleverd en producten hebben prima kwaliteit

Smaakvolle gezonde voeding

Prima website. Afhaalservice vlot en vriendelijk. Mooie gezonde producten.

Lekkere notenstukjes.

Mooie producten tegen een goede prijs

Communicatie over levering (verwachtingenmanagement) kan beter. Top producten, goed verpakt.

Heerlijke noten voor een goede prijs

Goede verzending

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27