Prima prijs/kwaliteit en snelle bezorging

Ruim aanbod, prima kwaliteit. Snelle en nette bezorging.

Altijd goede noten

Het wordt wat eentonig maar weer werden er heerlijke noten afgeleverd. ën op tijd!

Uitstekende producten voor een nette prijs

Ik heb al meerdere keren noten en zaden besteld en andere producten besteld. Goede kwaliteit en mooie grote verpakkingen verkrijgbaar met een enorm assortiment. De aanbiedingen maak ik geen of nauwelijks gebruik van, omdat ze veelal beperkt geldig zijn en vaak nadat ik met een aankoop heb gedaan. Deze hebben voor mij geen enkele toegevoegde waarde tenzij de verzendkosten telkens gratis zijn.

Zeker een aanrader

Goede kwaliteit, alleen wel een beetje geduld hebben met de levering, niet vandaag besteld morgen geleverd, maar wel binnen 1 week.

Door omstandigheden ivm wateroverlast bij de pakket automaat. Kon ik mijn pakket niet afhalen. Contact gezocht met de Notenshop, het probleem werd onmiddellijk opgelost en mijn pakket werd thuisbezorgd. Toppie wat een mooie service.

Kwaliteit producten

De producten die al geruime tijd besteld voldoen ruimschoots aan mijn verwachtingen

Altijd lekker van De Notenshop!!

Ik bestel altijd mijn noten (en nog meer) bij De Notenshop! Lekker voor door de Griekse yoghurt. Goeie prijs voor heerlijke notenmixen. Als ik dan noten koop kan ik het niet laten om even bij de andere lekkere dingen te kijken en dan ga ik altijd voor de bijl...De heerlijke (noten) varianten met chocolade kan ik dan niet weerstaan en dan met top op nummer 1 de chocolade truffel pecannoten!

Prima kwaliteit en srrvice

Heerlijke noten en snelle levering

Fijne producten

Fijne producten , snelle levering!

Lekker producten en goede service

Lekkere en zeer verse lekkere producten. Nooit is er iets niet lekker, dus telkens opnieuw besteld. 1 keer klacht gehad, deze hebben ze netjes en goed afgehandeld. Goede verzending en goed ingepakt. Wel vaak gedeelte vd doos open of dit door de postbode komt of door kwaliteit vd doos door de rits stroken.

heerlijk snoepen van vanalles en nog wat

Heb mijn eerste bestelling bijna op.en ga zeker vaker bestellen, Het is allemaal fijn verpakt en het is heerlijk. Groetjes suzanne

Heerlijke verse producten en veel keuze !

Ben zeer tevreden heerlijke noten en andere producten veel keuze en mooie kwaliteit prijs verhouding Top!

Super !!!

Héérlijke producten! Vlotte afhandeling & bezorging. Wij zijn vaste klant.

Goede levering!

Altijd goede ervaringen met bestellingen, goeie kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en service.

Goed gerubriceerde assortiment van uitstekende kwaliteit noten.

Heel goede goede service en kwaliteit en verpakking

Kan het aan bevelen

supergoed!!!

heerlijke amandelnoten!!

Heerlijke en eerlijke noot en chocolade producten

Ik bestel graag chocolade repen en gedroogd fruit- of noten in chocolade coating via De Notenshop. Omdat zij de lekkerste en eerlijke producten maken. Een verademing dat fruit en chocolade zo lekker kunnen smaken. En het wordt netjes en op tijd verzonden vanuit Nederland. Helemaal TOP!

Klein probleempje met verpakking maar zeer netjes opgelost.

Slecht product

Heb hier vijgen gekocht die compleet uitgedroogd zijn. De 100% tevredenheidsgarantie is een wassen neus, alleen terugsturen in ongeopende verpakking…hoe weet je dan of je tevreden bent als je het product niet kan proberen? Bovendien zijn de portokosten voor eigen rekening. Vijgen heb ik maar weggegooid; onbruikbaar en terugsturen kan ook niet meer in een geopende verpakking. Jammer, moet op zoek naar een andere leverancier.

Goede noten, goede service

De notenshop heeft een uitstekend assortiment. Diverse (ook grote) formaten verpakkingen met duidelijke prijzen. Goede kwaliteit. Als iets niet in orde is wordt dit altijd keurig opgelost. Ik ben inmiddels tevreden vaste klant.

Fijne shop, veel keuze

Fijne shop met lekkere en gezondere spullen. Kan het niet vergelijken met andere notenshops, als die er überhaupt zijn haha, maar deze is prima!

Heerlijke noten

Heerlijke noten en fijne service!

Levering en product helemaal in orde.

Valt tegen

Het bestelproces is ontzettend moeilijk en meerdere keren misgegaan. Uiteindelijk heb ik uren moeten besteden om een bestelling te doen. Daar werd uiteindelijk ook niet echt op ingegaan naar meerdere e-mails van mij. Ook de verpakkingen vind ik tegenvallen.

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen