Lekkere notenstukjes.

Mooie producten tegen een goede prijs

Communicatie over levering (verwachtingenmanagement) kan beter. Top producten, goed verpakt.

Heerlijke noten voor een goede prijs

Goede verzending

Super notig

Goede kwaliteit, snelle verzending. Jammer alleen dat sommige producten niet altijd aanwezig zijn, net als ik ze nodig heb.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, nette levering

De noten zijn van prima kwaliteit, keurig verpakt en alles wordt netjes en op tijd verzonden.

Snelle levering en heerlijke mokka boontjes

Uitmuntend

alles gaat makkelijk en betrouwbaar.

Uistekend

Lekker vers

Uitzonderlijk goeie producten en snelle levering

De Notenshop heeft een prima en makkelijk werkende website. De producten zijn van goeie kwaliteit. Heerlijk smaak en vers. Alles wordt zorgvuldig en snel geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Goede producten, snelle verzending

Zeertevreden

Ben helemaal fan van jullie shop wij gaan maandelijks bestellen door jullie begin ik gezonder te leven

Heerlijke verse producten

Heerlijke smakelijke verse producten

Top producten

Snelle levering en goede producten. Top verpakt vooral de stazakken.

kwaliteit

goede kwaliteit spullen en snel geleverd

Heel goed.

Fijn om hier te bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekkere producten. Snelle levering.

Perfect !

Uitstekende biologische producten, smaakvol !

Altijd vers

Heerlijke nootjes en altijd lekker vers. Ook het eigen merk pindakaas is heerlijk. En altijd goed verpakt wat breekbaar is.

Hoge kwaliteit en goede service/levering

Perfect.

Top producten

Altijd netjes en snel in huis!

Optimale prijs en groot assortiment

Alles op tijd binnen

Heerlijke producten

Al aantal keren besteld en iedere keer alles vers en lekker. Ook snelle en correcte levering

Geweldige producten voor een goede prijs.

Ik koop nooit meer ergens anders mijn noten. Lekkere noten, goed verpakt, prima bezorging.

Fast delivery, great products!

The title says it all!

Fijne producten die goed smaken en goed van structuur zijn

Fijne en mooie producten echt waar voor het geld ook nieuwe producten zijn goed bevallen

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen