Goede producten

Goede kwaliteit producten, ruim assortiment en snel geleverd.

Heerlijk!

Wat een heerlijke, verse en knapperige noten! Macadamiamix zout en studentenhaver

Snelle levering , mooie producten

Pistachenoten gekocht met slechte kwaliteit

Pistachenoten van slechte kwaliteit gekocht die wel keurig werden gecrediteerd maar geen tegemoetkoming in verzendkosten. Bij een nieuwe bestelling worden er gewoon weer verzendkosten a 4,95 gerekend waardoor bij een nieuwe bestelling je erg dure noten gaat betalen

Heerlijke verse notenmix

De notenmixen zijn geweldig lekker. Blijven lang vers.

Helemaal top weer!

Alles weer goed verpakt weer heel blij met onze bestelling!

Betrouwbaar .

Ik ben er meer dan tevreden. De producten worden netjes ingepakt en snel opgestuurd. Bovendien maken ze hun belofte , wat betreft de kwaliteit van de producten , waar ; waarvoor mijn dank !

Snelle leveringen, producten zoals ik gehoopt had. Top!

Vaak besteld, altijd goed!

Al jaren bestel ik met regelmaat bij De Notenshop. Zo handig en goede prijs/kwaliteit. Altijd alles, noten, dadels, maple syrup, edelgist, zaden, meel etc., prima in orde! Een aanrader!!

Makkelijke website, duidelijke communicatie, redelijke prijzen én heerlijke spullen!

Het hele aankoopproces verloopt vlot. Er wordt een goed overzicht gegeven van de mogelijkheden. Zeker van hoge kwaliteit. Heel professioneel.

Heerlijk!!

Heel vers, heel lekker. Maar pas op, andere noten zijn niet lekker meer als je deze hebt geproefd.

Goede kwaliteit

Ik heb voor het eerst een bestelling bij jullie gedaan en dat is goed verlopen. En de kwaliteit van de producten, noten, gedroogd fruit en zaden, zijn goed. Als het op is bestel ik weer.

foutloos

ik weet niet hoe lang ik al klant ben, maar de bestellingen die ik tot nu toe geplaatst heb, zijn altijd volkomen in orde geleverd. Toen ik het adres zag , Strijen, gingen mijn gedachten onmiddellijk terug naar de Watersnood in 1953 waar ik toevallig dat weekend bij een schoolvriend was. Dat gaf de doorslag om bij hen te bestellen.

Kwalitatief zeer hoog

Welke noten je ook koopt ze zijn allemaal erg lekker.

Fijne webwinkel met goed bio assortiment

Fijne overzichtelijke webwinkel, goede prijzen en prettig contact als er iets speciaals aan de hand is. Goed dat je een mail krijgt als een product weer op voorraad is. Vooral de grotere verpakkingen zijn fijn. Dan hoef je niet iedere week te bestellen

heerlijke uitkomst voor ons in het buitenland

Door verhuizing naar buitenland waar noten niet zo gekend is om te eten of belachelijk duur. Zijn wij blij met de Notenshop. Ondertussen bestellen we samen met buren om de verzendkosten en ritten te verminderen

Een vam de betere webshops

Stipte levering, fatsoenlijk verpakt en prima producten met marktconforme prijzen

Snelle levering, goed verpakt en top producten!

Snelle levering, goed verpakt en top producten!

Heerlijke noten, snelle levering

Prima ervaring bij notenshop, ga hier zeker vaker bestellen

Goede en snelle service, goede kwaliteit producten!

Goede en snelle service, goede kwaliteit van de producten, waar naar je geld! Ik vind het persoonlijk een feestje om in de keuken met bepaalde producten aan de slag te gaan :-) en er uiteindelijk van te kunnen genieten tijdens de koffie of als tussendoortje. Dit is vast en zeker een vast adres waar ik geregeld zal blijven bestellen!

Goede snelle service met hele goede producten

Goede snelle service met hele goede producten

terugkerende klant

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Heerlijke noten en volkoren speltmeel voor brood.

Goede producten en een redelijke prijs.

Goede producten

TOP!

Bestel regelmatig bij de notenshop. Echt topproducten. Veel beter dan de supermarkt. Probeer vaak nieuwe producten uit. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader!

Uitgebreide webshop

Eenvoudige navigatie en snelle levering Producten van kwaliteit

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27

3291CR Strijen