Prima shop

Ruime sortering, snel geleverd. Dus alles naar wens

snel goedkoop en goed

snelle levering, goed product en redelijke prijs

Makkelijk en heerlijk!

Bestellen gaat heel makkelijk en de nootjes zijn heerlijk en blijven lang goed! Helemaal top

Prima producten en levering

Heldere website waar ik kon vinden wat ik wilde hebben. Snelle levering en de producten zijn van prima kwaliteit. Top!

Snelle levering en geweldige noten.

De beste notenshop

Uitstekend product

Heerlijke noten en bakmixen

Zo'n 2x per maand bestellen we heerlijke noten en soms ook de heerlijke cakemix. Het is steeds weer genieten en zo fijn dat de producten lang vers blijven smaken. De blikken waar we de noten in föhn zijn super handig. Wij zijn dan.

Webshop ziet er netjes uit met veel producten

Ondanks dat de webshop er keurig uit ziet is het met het verzenden niet altijd wat er beloofd wordt. Meestal duurt het enkele dagen langer voordat de bestelling voor de deur staat. Als je dit weet kan je er rekening mee houden.

Fijne webshop met goede producten

Het is fijn winkelen wegens de mooie site, goede producten en keurige levering.

Goede producten in een mooie kwaliteit/prijs verhouding.

Al zo lang klant bij jullie en eigenlijk nooit een beoordeling geschreven. Er worden hier extreem veel noten gegeten in salades, yogurt en glutenvrije baksels die vaak dan ook ketogeen zijn. Natuurlijk koop ik zo af en toe ergens anders om te proberen maar val altijd terug op de notenshop. Pas zelfs bakblik voor mijn brood gekocht. Kwam gisteren binnen, ziet er echt heel mooi uit! Ga er vandaag een notenbrood in bakken:).

Delicious!

I have tried several Dubai chocolates but this one is exceptionally delicious.

Super, netjes verpakt !!! De pannenkoekenmeel, koekkruimels en de cookie caramel rotsjes zijn vers maar bovenal erg lekker !

Heerrrrrrrlijk !!!!

Ik had twee pistachepasta potten en 4 pistacherepen, het was allemaal binnen 2 dagen op hahhahaah.. Kapotlekker!!!!! Mijn tweede bestelling komt eraan..

Heerlijke producten gemakkelijk thuisbezorgd

De site is overzichtelijk, een uitgebreid assortiment en het is makkelijk om een bestelling te plaatsen. Op je account zie je wat je eerder hebt besteld zodat je hetzelfde product weer kan bestellen door slechts een klik op de button. De producten die ik inmiddels heb besteld, zijn naar alle tevredenheid, zowel qua kwaliteit als qua prijs. Fijn dat je ook uit grote verpakkingen kan kiezen en daardoor voordeliger uit bent. De levering wordt goed verpakt en redelijk snel geleverd.

Tijdsduur. Datum order en verzenden verkorten.

Besteld donderdag en aankomst maandag is te lang. Waarom jan Noototheek wel vandaag besteld morgen ontvangen?

Snelle levering. Goede kwaliteit!

Ruime keuze betreft de producten.

Goede producten voor een prima prijs

Ik ben al jaren vaste klant van De Notenshop en heb nog nooit reden gehad op zoek te gaan naar een andere notenleverancier.

Heerlijke producten

Op de website staat veel keus. De informatie via de mail is herl duidelijk en de bestelling wordt goed verpakt verzonden. En alles is echt lekker. Heerlijke 80% pure chocolade. En de prijzen zijn prima. Aanrader!

Geweldige Noten, en Chocolade.

Heel verrassend! Wat de Noten betreft, daar ga ik lang mee doen.... De Dubai chocolade is goed gevuld! En voor een hartstikke mooie prijs. Ik ben Fan van.... De NotenShop !!!!

Voldoende, maar met een minpunt

De duidelijke website, de variatie in producten en de snelheid van levering zijn nog steeds top. Ik ben erg tevreden over de Notenpasta zonder pinda's. Maar, ... wat me erg tegenvalt is dat de pasta sinds kort in een plastic verpakking zit. Ik ben erg tegen plastic, er wordt veel te veel van geproduceerd. Het is als materiaal bijna niet afbreekbaar. Ik pleit voor glazen potten en papieren zakken.

Betrouwbaar goede kwaliteit

Goede kwaliteit producten mooi en handig verpakt en vlot geleverd.

Altijd perfecte artikelen met wat ik besteld heb.

Mooi volledig assortiment

Fijne producten in een handige verpakking. Levering binnen 48 uur wordt nooit gehaald

Gezond en snel geleverd

Antonie van Leeuwenhoekstraat 27