Kwaliteit producten

Overheerlijke producten en vers Aanrader je wilt nooit meer iets anders

Altijd goede kwaliteit en service.l Heel erg tevreden.

Ik ben heel erg tevreden met de notenshop. Ik bestel al heel lang en altijd alles lekker en vers.

Goeie kwaliteit, betrouwbare bezorging

Uitstekende webshop!

Ik ben erg tevreden met Notenshop

Noten niet vers

Eerder noten besteld die prima waren met half jaar houdbaarheid. Laatste keer extra veel besteld. Houdbaarheid helaas maar 2 maanden en grootste deel noten smaakt nu al niet meer vers. Helemaal zacht.

Super mooie, betaalbare producten

Een aantal producten uit de webshop besteld om deze vervolgens af te halen in Strijen. Na 3 uur kreeg ik al een mailtje dat het klaar stond. Keurig netjes verpakt. In de winkel kon ik het niet laten nog meer te kopen. Alles staat er keurig verpakt en schoon bij, er is wat te proeven en aanbiedingen op de toch al mooie prijzen.

Goede producten

Groot, ruim assortiment met fijne producten voor een goede prijs

Great food always

Love the snacks, always get my dried fruit and nuts from here. fast delivery and quality products!

Mooi product en goede snelle levering

Heel fijn om deze noten te verwerken waar voor ik ze nodig had. En…. goed gelukt en heerlijk van smaak

Lkr vers

Lekker vers.

Goede ervaring!

Goede prijs en goede producten

Granola heel slecht, alleen maar gruis en poeder

Klacht gemaild maar de verpakking hebben we niet meer (logisch die gooi je weg nadat je het in een pot doet). Foto's en ordernummer zijn niet genoeg on klacht in behandeling te nemen. Helaas laatste keer dat we bij de Notenshop kopen.

Prima kwaliteit En top levering

Snel en goed geleverd

Ik heb geen enkel minpunt. Zeer snelle en probleemloze levering van ongebrande amandelen van een goede kwaliteit en smaak.

Mooie producten

Mooie producten en altijd vers Zeer vertrouwde webshop

Top levering!

Goed product snel geleverd! Top

Heerlijke macadamia notenmix, uitstekende service

Wij bestellen de macadamia notenmix al jaren. Op het moment dat wij een kleine kanttekening hadden, werd hier meteen op een plezierige manier op gereageerd.

De noten zijn van zeer goede kwaliteit

Altijd goede kwaliteit

Mijn ervaring is dat ik altijd de juiste producten ontvang en dat de kwaliteit altijd uitstekend is.

Lekker nootjes in de kwark! Jummie

Ik word er blij van :)

goedkoop, goede producten en snelle levering

makkelijk bestellen!

GEWELDIG

Geweldig lekkere en goede producten, ook biologisch. De service en verzending (buitenland / Spanje) is perfect.

Zeer heerlijke producten. prijs/kwaliteit is top!!

Grote variatie aan noten en zaden in praktische hoeveelheden. Keurige verzending in stevige dozen. Wij zijn er blij mee

Top kwaliteit

Top kwaliteit