mooi assortiment en top producten

Een aantal dingen besteld, mooie kwaliteit en goed verpakt.

goed verpakt en goede kwalitieit

snelle levering goed verpakt en goede kwaliteit beveel het zeker aan.

Prima spullen

Maken veel gebruik van de sapjes en noten. Lekkere spullen en mooie verpakking. Probeer regelmatig nieuwe spullen.

Top kwaliteit!

De prijs is ook geweldig de pitten en noten zijn lekker vers en knapperig en de keuze is reuze!

Fijn bedrijf

Alles is top!

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keuze, goed verpakt en snel geleverd. Producten zijn van hoge kwaliteit. Prijs is passend bij de kwaliteit en zeker niet te hoog.

Snelle levering goed assortiment P/q in verhouding

zoals het hoord

Ruime keuze goede beschrijving van de produkten snelle levering

Snelle levering , goede kwaliteit noten en een zeer ruim assortiment

Prima producten snel geleverd aanrader

Bijna altijd goed

Bijna altijd goed. Soms producten die me tegenvallen, maar dat is meer persoonlijke smaak dan kwaliteit.

Heerlijk

Makkelijk te bestellen en snelle levering

snel besteld en ontvangen

Mooie producten

Ben al jaren trouwe klant Altijd goede communicatie Altijd uitstekende kwaliteit! Ik ben weer een blij mens

Altijd snelle service en mooie producten

Erg blij met dit bedrijf. Mooie producten en lekker vers. De levering is snel en goed verpakt.

heel goed

alles correct

Bessenmix niet in orde

De goji, inco en moerbij bessen waren niet zoals normaal. Hard taai of gewoon niet lekker. Tweede keer helaas. Verder altijd top geweest.

Heerlijk verse noten.

Snelle levering, uitstekend verpakt! Verpakking goed te her-sluiten om lang te genieten.

Heerlijke verse noten.

Voor het eerst op aanraden van een kennis noten besteld bij de Notenshop. We waren eerst wat sceptisch want waar zijn ze lekkerder en verser dan op de markt. Maar na ontvangst en geproefd te hebben zijn we helemaal om. Nog beter dan op de markt zelfs en ook nog eens voordeliger. Vanaf nu zijn wij klant.

Goede producten tegen een betaalbare prijs

Ik bestel al jaren bij De Notenshop. Voor mezelf, maar inmiddels ook voor 2 andere gezinnen. De producten worden altijd keurig verpakt, in stevige zakken of emmertjes. Meestal zijn de noten binnen 2 dagen in huis, dus snelle service. Jaren geleden had ik een zak met lijnzaad waar ik de geur niet van vertrouwde. Ik moest de zak weggooien en kreeg meteen de volgende dag een nieuwe zak toegestuurd! Prima opgelost. Verder nooit meer problemen gehad. De noten en pasta zijn heerlijk!

Geweldig!!

Snelle levering en alles super vers en lekker

Prima service goede kwaliteit van de artikelen

Snelle levering goede kwaliteit Goede prijs

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snel en volgens afspraak geleverd. De bananenchips is soms erg hard.

Altijd top

Bestel al 15 jaar bij de notenshop en alle producten zijn eigenlijk altijd vers, smakelijk en vlot geleverd. Ook fijn dat het (bio) aanbod groot is.

Echt een verwennerij

Heerlijke pure producten.